Carlenclothing Avaliações 59

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dom skickar aldrig det du beställer och det går inte att få kontakt med butiken Går under följande namn Carlen & vennastudios.com Håll er långt undan Har försökt lösa det via Shop appen som den ä... Ver mais

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

59 avaliações

Scammm!!!

Scammm!!!
I ordered a jacket 4 months ago and wrote loads of emails still didn’t receive the jacket I ordered and paid for!!!

17 de outubro de 2025

Håll er långt undan!

Dom skickar aldrig det du beställer och det går inte att få kontakt med butiken
Går under följande namn Carlen & vennastudios.com

Håll er långt undan
Har försökt lösa det via Shop appen som den är registrerad via men fick besked att det har gått för kort tid (1 månad)

11 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning för lurendrejeri - levererar inte beställda varor

Jag beställde och betalde ett par sneakers från Vennastudios, som drivs av Carlén Clothing. Jag har inte fått skorna och inte heller någon återbetalning. Får erkänna att jag blev lurad. Det går bara att kontakta Carlén Clothing via e-post, men de svarar givetvis inte. Nu hade jag lite tur att jag betalade med ett kreditkort, så jag kan reklamera transaktionen och få tillbaka pengarna den vägen. Ett gott råd är att undersöka noga om Carlén Clothing står bakom butiken du vill handla av - och isåfall låta bli.

26 de outubro de 2025

Inte värd 1 stjärna ens!

Inte värd 1 stjärna ens!! VARNING!! Beställ inget därifrån, beställde jeans som kom efter 10 veckor efter åtskilliga mailkonversationer och dessutom jätte fula, sidan ser väldigt seriös ut men ni blir lurade!! FILIPPA på kundtjänst svarar…?!!!? Säkert AI styrd.

9 de agosto de 2025

BIGGEST SCAM EVER!

BIGGEST SCAM EVER!! DONT EVEN THINK ABOUT ORDERING FROM THEM.

I ordered something from them months ago and it almost took a month to arrive, when it did arrive, it wasn’t even the same thing I had ordered.

They then tried to scam me once again and say I could either get 20% of my money back or get a replacement.

Safe to say neither things happened oh and they don’t even answer

18 de agosto de 2025

Detta företag är FEJK!!

Detta företag är FEJK!!! Akta er! Lägg inga beställningar. Dottern tjatade sig till ett par skor, som aldrig kommer. Jag har mailat och får svar från någon Filippa som jag tror är AI styrd. De menar att skorna är försenade men hänvisar inte till nåt spårningsnummer eller var de befinner sig. På Tiktok svarar de inte alls. Borde aldrig beställt, det kändes skumt redan från början. Bett om återbetalning men om man läser vad övriga skriver lär det inte ske. Kommer anmäla detta jag med.

4 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blufföretag som lurar ungdomar att köpa…

Blufföretag som lurar ungdomar att köpa kläder som absolut inte stämmer överens med bilderna. Sen när man vill lämna tillbaka tar de ut en fraktavgift på 500 kr. Efter flera mailkonversationer lovar de betala tillbaka hälften av priset man betalat för kläderna, men händer inget. Beställ inte från denna sida!

14 de maio de 2025

Fejk fejk fejk

Fejk fejk fejk. Handla INTE från detta företag. Jeansen vi köpte var ABSOLUT inte dom på bilden och dessutom i väldigt dålig kvalitet och passform. Hamnar i soporna. Fattar inte att såna här företag får finnas.

2 de outubro de 2025

Aivan surkea!

Aivan hirveä rytky! Huijaavat väärällä takilla. Tuli jonkun sortin ohut kangas rytky. Ainut sama takissa oli väri. Ei asiakaspalvelua ei rahoja takaisin. Olisi pitänyt tajuta että on huijaus. Takin piti olla ”belt jacket” ei ollut vyötä. Ei nappeja. Ei yksityiskohtia. Ei paksua materiaalia. Ei leveitä hihoja. Älkää tilatko! Tiktok mainoksesta ostin siis. Näitä useita eri mainoksia eri myyjiltä. Älkää mennä lankaan!

30 de setembro de 2025

Worst ever!! SCAM

Worst ever!
Ordered and got wrong item. Have been trying to return since late June. Non existing respons at the customer support.

30 de setembro de 2025

Oseriöst företag

Skickar felaktiga varor, lovar att ersätta men trots flertalet mail uteblir både rätt vara eller ersättning i pengar.

27 de setembro de 2025

Varning!

Min dotter beställde ett par jeans i juli, men hon har fortfarande inte fått några.
Pengarna är dragna så de lär vi aldrig mer få se.
Kundtjänst svarar på "auto-översatt" svenska att de ska undersöka saken...
Beställ inte från detta företag!!!

8 de julho de 2025

Absolute scam

Absolute scam. Takes weeks and weeks before you get your order. Jacket is just 4 pieces of fabric sowed together. Hideous, laughable what you receive. Don’t order ever

18 de setembro de 2025

Worst shit ever

Worst shit ever! Chinese site that send us the trouses after over a month and it was a disastor! Not even close at all. Cant get amt container with them either

16 de setembro de 2025

Pakken tok 1 mnd før den kom

Pakken tok 1 mnd før den kom. Da den først kom fikk jeg ikke det som jeg bestilte. Jeg fikk en stygg beige teppe lignende jakke ish, når jeg hadde bestilt en brun stor kåpe.

16 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Never buy anything from this page

Never buy anything from this page! Ordered a pair of jeans for my daughter .Never got the jeans. They just withdrew money from my account 4 times! Sending me new order confirmations every time. They apologized for what happened when I contacted them, twice. Said they would look into it. Nothing happened. Contacted my bank and reported it.

11 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.