Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda
  2. Design de Moda

Vi på Carncier har ett brett utbud av telefonskal med unika mönster, som är utformade med mycket omsorg. Du får ett otroligt snyggt telefonskal som också skyddar din telefon. Våra telefonskal är ultratunna och knappt känns när det finns på din telefon. Precis som ett telefonskal ska kännas.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

19 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otrolig service och bra produkter

Rekommenderar alla att handla här! Har så fint utbud av mobilskal. Min favorit, Strawberry Bae, fanns inte på hemsidan längre. Då mailade jag kundtjänst och fick svar samma dag om att de kunde få tag på den åt mig. Stort tack till Leonard!

2 de janeiro de 2025

Otrolig dålig service

Otrolig dålig service. Fick fel produkt och fick till svar att ordern skulle uppdateras, vilket det inte gjorde. Har nu ännu inte fått rätt vara 2 månader senare och ännu inget svar från er. Önskar pengar tillbaka. Gör er en tjänst och beställ aldrig här ifrån.

21 de novembro de 2024

Dålig skal

Absolut inte värt det priset och leveranstiden är lång. Samma kvalitet som att beställa från Shein/Temu men till mycket högre pris för att ”design” sker i Sverige. Tycker synd om alla tjejer som blir lurade av detta.

25 de julho de 2024

Hej Lisa,

Tråkigt att höra att du upplever det så!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Repigt efter en vecka

Nu har jag haft skalet i en vecka och det är redan väldigt repigt. Jag har inte tappat mobilen eller gjort något för att reporna har uppkommit. Dessutom tog leveransen längre tid än vad de sagt

18 de junho de 2024

Resposta de Carncier AB

Hej Ella, Tråkigt att höra att du upplever det så! Det är viktigt att tänka på att mobilskal lätt kan bli repiga om de förvaras tillsammans med exempelvis nycklar i en handväska. För att hålla ditt mobilskal i bästa möjliga skick rekommenderar vi att undvika just detta. Med vänliga hälsningar, Carncier

Uruselt.

För två månader sedan beställde jag ett mobilskal och jag har i skrivande stund fortfarande inte fått det. Kundtjänsten är minst sagt undermålig då de först inte verkat se var min leverans befinner sig. När de sedan, efter två veckor, hittat min order är den på väg tillbaka till deras lager. Jag har själv behövt kontakta supporten varannan vecka för att få uppdateringar om min leverans och ofta blivit besvarad efter flera dagar. Nu har jag frågat om jag får makulera mitt köp då jag betalat för en vara jag inte fått, för två månader sedan, och jag har fortfarande inte fått svar på den frågan såhär en vecka senare. Uruselt att betala för en vara man aldrig får och med en kundservice som knappt svarar!

22 de março de 2024

Resposta de Carncier AB

Hej Julia, Vi vill informera dig om att våra leveranstider har förlängts på grund av semesterperioden, vilket framgår av vår hemsida. Vi hanterar alla ärenden via e-post och svarar i turordning för att säkerställa att vi kan hjälpa alla kunder så effektivt som möjligt. Anledningen till att vi inte erbjuder telefonsupport är just för att kunna hantera kundärenden snabbare. Vi är ett litet företag som växer snabbt, och vi arbetar intensivt för att hinna med alla beställningar. Med vänliga hälsningar, Carncier

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dålig kvalitet och ingen garanti

Väldigt dålig kvalitet på skalet och 12 månaders garanti gäller inte om det går sönder. Tyvärr inte värt pengarna när det bara håller i ca ett halvår.

13 de março de 2024

Tack för din feedback.

Men när en produkt/vara används vardagligt i 6 mån kommer den ta stryk och slitas. Man kan även på ditt skal se tydliga tappskador, alltså har du tappat din telefon mot ett hårt material/golv/asfalt som gjort att skalet har fått skador.

Inte igen

Jätte dålig kvalitet på skalet. Tog 2 veckor för företaget att skicka när det stog på hemsidan att de ska ta 2-4 dagar. När jag frågar om mitt paket får jag ett auto svar. Ingen bra upplevelse och skalet skyddar påriktigt ingenting. Absolut inte värt priset.

13 de fevereiro de 2024

Tack för din feedback!

Men när en produkt/vara används vardagligt i flera månader kommer den ta stryk och slitas. Man kan även på ditt skal se tydliga tappskador, alltså har du tappat din telefon mot ett hårt material/golv/asfalt och att det har fått skador.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt hjälpsamma + snabb leverans.

Så himla bra företag och superfint skal som håller vad det lovar :)
Sen att personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga gör ju inte köpupplevelsen sämre. Rekommenderar verkligen den här sidan.
Supersnabb leverans är ett plus i kanten.

30 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dårlig oplevelse, ingen pakke i syne

Jeg bestilte d 3/12 et iPhone cover fra Carncier’s hjemmeside, som jeg skulle bruge til en julegave. Der stod at leveringstiden var 4-8 dage til Danmark. Jeg har ingen besked fået om at den er afsendt og pengene er blevet trukket fra min konto. Ingen svar på de henvendelser jeg har lavet til firmaet.

Dårlig service. Anbefaler ikke at købe derfra :)

3 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt snygga och prisvärda skal

Riktigt nöjd med mina skal från Carncier. De är så fina och stilrena samt väldigt enkla att matcha 😍

Snabb levereras och riktigt gulligt brev man mottog i sitt paket 📦

Skalen är i riktigt bra kvalitet och riktigt prisvärda!

9 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte nöjd med mitt nya skal

Jätte nöjd med mitt nya skal! Snabb service då kundtjänsten ändrade om till rätt skal, skalet är dessutom bättre i verkligheten🤩

29 de outubro de 2023

Så nöjd

Så nöjd! Älskar alla olika mönster! Extra plus poäng för god service!! 10/10

8 de outubro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow wow wow vilket otroligt fint skal…

Wow wow wow vilket otroligt fint skal och kvalitén ska vi inte prata om.

Kommer definitivt att beställa fler skal och tack för er fina service.

29 de outubro de 2023

Super nöjd kund

Super nöjd kund. Köpte 2st skal och använt det över en månad. Dom har räddat min telefon många gånger nu. Snabb frakt, stiliga produkter med bra kvalité, kommer definitivt beställa härifrån igen.

21 de julho de 2023

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde i god tid innan en…

Beställde i god tid innan en utlandsresa stod att det skulle ta 2-4 dagar, det tog mycket längre än så tillslut kom det.. jag kom hem efter 1,5 månad och kunde öppna paketet.. så missnöjd med skalet, ser så billigt ut och inte alls lika ”lyxigt” och fint som på bilderna på hemsidan.. kan inte ens returnera skalet nu eftersom det gått 30 dagar. Aldrig mer! Finns andra sidor med mycket bättre skal!

4 de setembro de 2023

Hej Sannah!
Vi ber om ursäkt för en sen leverans, men som många företag så har vi tyvärr ingen kontroll efter paketet lämnas hos frakt företaget.

Vi önskar du hade kontaktat oss så hade vi självklart hjälpt dig på allra bästa sett!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidig leverans och bra skal!

Så snygga och bra skal!! Bra kvalite och mobilen känns inte klumpig. Leveransen var snabb och gick smidigt!!

3 de agosto de 2023

Dålig kvalitet på skalen

Dålig kvalitet på skalen. Blir djupa repor vid vanlig användning.

31 de julho de 2023

Resposta de Carncier AB

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback.

Om det finns något annat vi kan göra för att överträffa dina förväntningar, tveka inte att höra av dig.

Ha en bra dag!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.