Caroline Svedbom AB Avaliações 10

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

10 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Dålig kvalite!

Fick ett halsband (drop) I studentpresent. Men när jV skulle sätta på mig den för FÖRSTA gången gick hela knäppet för kedjan helt sönder. Skrev till kundservice för hjälp men fick inte det, ytters krångligt. Blir även JÄTTE grön av armbandet, räcker med en varm sommardag (svettig) så är hela handleden grön, vilket är otroligt tråkigt när man betalar denna summa för ett armband. Väldigt tråkigt när det är så fint, men det ser även billigt ut och de ser inte så proffisionelt gjort ut överlag. Tråkigt och tråkig Service vid retur / reklamation

22 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag är besviken över kvaliteten på…

Jag är besviken över kvaliteten på smyckena från Carolin Svedbom. Jag har bland annat deras petite drop bracelet som säljs för 795 kr. Med tanke på priset tänkte jag att den skulle hålla längre än vad den nu har gjort. Pläteringen har försvunnit och mässingen under skiner nu igenom i en rosa ton. Kommer inte köpa smycken hos dem i framtiden.

1 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dålig kvalitet

Köpte ett armband som gick sönder efter en månad fick snabbt svar av kundtjänst kundtjänst 5av5 men kvaliteten 3av5 ett armband för 900kr borde inte gå sönder av att man bara har på sig de normalt. Jätte bra kundtjänst annars fick det reparerat på en vecka

18 de novembro de 2025

julklapp

Jag köpte ett armband på nätet till min dotter i julklapp under Black Friday, precis som många andra gör eftersom priserna då är lägre. Tyvärr råkade jag av misstag välja fel färg. Jag ville därför byta armbandet, men fick besked om att företaget endast erbjuder 14 dagars returrätt. Hade jag istället handlat den 1 december hade returrätten varit cirka en månad.

Jag önskade inte returnera varan, utan enbart göra ett byte, men enligt företaget var detta varken möjligt att lösa av välvilja eller tekniskt. Detta trots att Black Friday marknadsförs som ett tillfälle att köpa julklappar i god tid.

Jag är mycket besviken över bemötandet och den bristande flexibiliteten, särskilt då jag verkligen tycker om deras smycken.

29 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättefin service och bemötande

Jättefin service och bemötande. Leveransen var supersnabb och de skickade 10% rabatt fastän jag glömt kryssa i den rutan.
Smakfullt packeterat/inslaget och personen som fick smycket är jätteglad för det och har det på sig hela tiden.

6 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service

Fantastisk service, snabb återkoppling och trevligt bemötande när jag råkade göra en felbeställning. Supersmidig hantering. Fem stjärnor av fem möjliga!

19 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ett armband jag haft i 2 månader

Ett armband jag haft i 2 månader - en sten lossnar. Jag tar kvittot och går in till butiken. Blir vänligt bemött men nytt arband kan jag inte få, inte pengar tillbaka heller däremot erbjuder hon sig att laga armbandet, en reparation tar uppmot 10 veckor... oerhört tråkigt att behöva vänta så länge.
Jag kontaktade kundtjänst som svarade jättesnabbt när arbandet varit inlämnat i 4 veckor, får snabbt svar dock kompensationen dom erbjuder är 10% på nästa köp. Jag vill ha mitt arband och inte köpa ett nytt.

16 de dezembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.