In mei 2026 17 dagen een auto gehuurd via Eye Drive in Plakias op Kreta. De auto (Peugeot 208) werd afgeleverd door Monza Car. Alles was uitstekend geregeld. Ik raad Eye Drive aan.
Veja o que dizem as avaliações
Sinds 2005 huren we 1 of 2 keer per jaar een auto bij Eye Drive (voorheen auto verhuur Kreta) naar volle tevredenheid. Soms splinternieuw, soms een wat oudermodel, maar altijd betrouwbaar. Wanneer Ey... Ver mais
Zeer goeie ervaring met Eye Drive. Netjes op tijd aan hotel geleverd en gratis upgrade gekregen. We betaalden cash en zagen hetzelfde bedrag nog eens van onze creditkaart gaan. Eye Drive gecontacte... Ver mais
Super geregeld !!👍🏻 Auto stond netjes klaar op afgesproken dag en tijd, kinderstoeltje hadden we erbij “besteld” zat er ook bij we konden gelijk instappen en wegrijden naar ons hotel. Terugbrenge... Ver mais
Detalhes da empresa
Car rental services on Crete in Greece. Multiple stations on Crete island, Heraklion and Chania airport, Chersonissos, Rethymnon and South-Crete. Economic cars, Mini buses, Cabrios, 4x4 Jeeps, SUV's. Since 2001 we rent cars all over Crete, we serviced 1000's of satisfied customers.
Informações de contato
Keurenplein 41 UNIT G105, 1069 CD, Amsterdam, Holanda
- +306945816649
- infodesk@autoverhuur-kreta.com
- carrental-crete.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Beste autoverhuurder van het eiland
Wij zijn al enkele jaren klant van Eye drive.
Steeds perfecte service, prijs en huur met volledige dekking.
Auto staat jaar na jaar op tijd klaar en nog nooit mankementen gehad.
Ik vraag ook steeds wat zij me aanraden qua wagen ( qua personen en koffers) en telkens krijg ik een vriendelijk antwoord en een correcte aanbeveling qua wagen.
Nog geen enkel jaar spijt van gehad en denk er niet aan ooit ergens anders te huren.
Top-Firma - leider nur in Kreta
Top-Firma, super Service, super korrekt! schon mehrfach gebucht und immer ein großartiges Service!
Ich freue mich aufs nächste Mal!
Great car and service …
They delivered the car to my hotel on time. The guy who did the paperwork was nice and fast. The car condition when received was very clean. You will get what you ask for with no surprises.
Aanrader!
We hebben al vele jaren een auto gehuurd via Gijs en ervaren telkens een heel fijn contact, goede service en gemaakte afspraken worden perfect nagekomen!! We zullen niet twijfelen om in de toekomst opnieuw bij hem te huren.
een aanrader dus ..........doen
Ook wij hebben een auto gehuurd bij Eye Drive en zijn zeer tevreden over zowel het contact met Gijs als over de afhandeling. Wat wij hebben gereserveerd (inclusief alle verzekeringen ) hebben we ook gekregen. Een ruime auto voor vier personen en geen verrassingen achteraf. Voor ons is Gijs (bij toeval ontdekt op het internet) een aanrader.
Auto gehuurd via Gijs
Auto gehuurd via Gijs, prima contact, goede prijs, fijn dat het in het Nederlands is. Weinig op aan te merken. Verhuur zelf was wel uitbesteed, hierbij vonden we de communicatie wat minder gaan, we kregen ander type auto, onduidelijk verhaal rondom verzekering, uiteindelijk bleek auto niet volledig verzekerd ( onderkant niet) terwijl we dat wel hadden overlegd. Mijn advies zou zijn, wees transparant hierover en iets geduldiger qua uitleg. Verder was en ging alles wel prima en hebben we heerlijk getoerd met de auto.
Nice Car and very good service
Nice Car; very good, timely an friendly service
best experience ever
Had a long term contract for more than 5 months without any problems. Good price, very good service, best experience ever with a rental car.
Rammelbak als huurauto
De auto die wij kregen als huurauto was een oude rammelbak waarvan een kentekenplaat ontbrak, veel krassen, piepende motor, en een raam die met een tandenstoker dicht werd gehouden.
Toen ik dit heb gemeld, met foto’s, was de reactie dat de auto wel goed reed.
Geen enkele tegemoetkoming.
It's rare I can say anything good about…
It's rare I can say anything good about local car rental companies, but Eye Drive was a superb experience on our trip to Crete.
Friendly service and good car for…
Friendly service and good car for exploring crete.
Vielen Dank Gijs Oostwouder
Wir sind gerade von einem wunderschönen Kreta-Urlaub zurück gekommen. 2 Wochen hat uns der Mietwagen von Gijs Oostwouder dabei begleitet. Das Auto - Suzuki Jimny Jeep - hat uns nicht im Stich gelassen. Die Übernahme und auch Rückgabe war total unkompliziert und rasch abgewickelt. Da haben wir bei anderen Mietwagenfirmen schon anderes unangenehmes (!) erlebt. Zudem haben wir unseren Urlaub schon für 2020 geplant und alles auf 2021 verschieben müssen. Herr Gijs Oostwouder war dabei sehr entgegenkommend, auch das Geld wurde 2020 ohne Probleme zurückerstattet. Heuer hat es ja nun doch geklappt. Wenn wir wieder einen Mietwagen brauchen, werden wir uns garantiert an Eye Drive wenden. Vielen Dank!!
Best Car Rental in Crete
Minder tevreden
Minder tevreden. Kwam 150 euro bij voor afkoop eigen risico. No hidden costs!!!
Auto zonder enige uitleg meegegeven na half uur wachten. Auto niet top. Na melding prima contact maat geen oplossing voor ons probleem. Ook verschil van inzicht. Monza/ eyes je weet niet waar je huurt. Veel gehuurd maar vind dit minder helaas.
During these difficult times…
During these difficult times flexibility has become the norm, Gijs at Eye Drive is a perfect gentleman, due to circumstances we had to reschedule our booking from 2020 to 2021, we unfortunately then had to cancel our rental booking, not expecting a refund we were surprised when Gijs emailed saying he would refund our deposit. We will most certainly use Eye Drive, when we eventually visit Crete.
We would recommend this highly professional company to anyone looking for a car rental on Crete.
Topservice we hopen van Eye Drive nog…
Topservice we hopen van Eye Drive nog vele jaren te kunnen genieten op kreta
Fijn contact vooraf
Fijn contact vooraf. Erg prettig om een auto te huren met een eigennaam die nl spreekt.
Helaas door covid 19 is het niet doorgegaan.
Zonder er naar te vragen de aanbetaling terug gekregen.
Volgend jaar gaan we zeker weer reserveren bij Gijs!
Happy...!
Ik ben heel happy. We hadden twee weken voor onze aankomst op Kreta via mailcontact een Hyundai i30 gehuurd. De dag na aankomst stond ‘s ochtends een medewerker van het bedrijf bij ons hotel klaar. We kregen een andere auto, een klasse groter, omdat de Hyundai niet beschikbaar was. We kregen een (bijna) nieuwe Fiat Tipo op diesel... We hebben in een week zo’n 750 km gedieseld over Kreta en daarmee nog geen tank leeggereden. Wow, dat was een bijzondere ervaring. Een fijne auto, maar veel belangrijker ook goed contact met de verhuurmedewerker. Eye Drive eigenaar Gijs is Nederlands, Dus dat communiceert handig. Kortom, voor ons voor herhaling vatbaar!
Zeer goeie ervaring met Eye Drive
We betaalden cash en zagen hetzelfde bedrag nog eens van onze creditkaart gaan. Eye Drive gecontacteerd en zonder enig probleem onmiddellijk teruggestort, met gemeende excuses. Zonder twijfel een simpele menselijke vergissing (ze blijken echt veel wagens te verhuren op Kreta), maar zeer elegant en vriendelijk opgelost.
Ik zou niet aarzelen om opnieuw bij hen te boeken.
Carl - België
Goede ervaring met Eye Drive car rental
Goede communicatie.Goede service. De auto was in prima staat.