Besiktigar våra Skoda hos Carspect, Saltsjö-Boo. Alltid nöjda. Proffsigt, korrekt, förklarar vad som är fel och om detta kräver omedelbara åtgärder amt efterbesiktning, eller bör vi rätta till det oc... Ver mais
Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.
Värmdövägen 720, 132 35, Saltsjö-boo, Stockholms län, Suécia
Respondeu a 72% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Jag har besiktigad bilen i flera år på car Spect. Och personalen har alltid varit trevliga och korrekta. Vid detta tillfälle var det en för mig ny besiktingsman som kontrollerade bilen.Det var det med förvåning jag efter besiktningen sätter mig i bilen och upptäcker att vindrutorna är nedvevade och reglagen var på. Sätena var tillbakadragna. Känslan av intrång infann sig och det har jag aldrig upplevt på denna station tvärtom har det det varit en trevlig atmosfär. Den försvann med bemötandet jag fick denna gång.

Resposta da Carspect - Stockholm Nacka Orminge
Besiktning av släpet idag och är helnöjd med trevlig personal och kunniga.
Kommer jämt att besikta alla bilarna där 😀😀😀😀😀

Resposta da Carspect - Stockholm Nacka Orminge
Både i Saltsjöbo och i Enköping fick jag bara bra upplevelse. Väldigt proffsiga och pedagogiska personal. Jag rekommenderar varmt! Jag har varit hos flera olika leverantörer men jag alltid känner mig säker och trygg när jag är hos Carspect.

Resposta da Carspect - Stockholm Nacka Orminge
Åkte till Orminge för ett "dropin" besök pga körförbud. På deras hemsida står det öppet kl 7-17 men vid kl 7.30 säger person på plats att man öppnar kl 8. Jag ber om besiktning och förståelse att jag åkt långt då det är Carspects hemsida det är fel på utan gehör. Blir bara ombedd att ringa kundtjänst. Får mkt bra hjälp av Sebastian på kundtjänst men får åka ända till Vårby där personalen var hjälpsam. Har idag spenderat 2h15min i morgontrafiken och kört ca 5 mil i Stockholms morgontrafik pga fel på Orminges hemsida och för detta fått ett avdrag med 50kr på besiktningen. Kommer ALDRIG anlita Carspect Orminge igen! Varning!

Resposta da Carspect - Stockholm Nacka Orminge
Besiktigar våra Skoda hos Carspect, Saltsjö-Boo.
Alltid nöjda. Proffsigt, korrekt, förklarar vad som är fel och om detta kräver omedelbara åtgärder amt efterbesiktning, eller bör vi rätta till det och vara uppmärksamma.

Resposta da Carspect - Stockholm Nacka Orminge
Detta var inte en bra inspektion. Under hela tiden så var lamporna och elektriciteten på de kunde mycket väl ha tagit slut på batteriet. De påstod även att en lampa satt löst men jag har dubbelcheckat detta flera gånger och den sitter stenhårt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.