Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte mobilcover gennem elgiganten, og fandt derefter ud af levering er fra caseonline.dk jeg får ordrebekræftelse på bestilling og forventet levering 26 dec. Idag 8 januar 26 forsat ingen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en varer hos dem gennem Elgiganten. Har aldrig hørt noget fra dem efter elgiganten overleverede leveringen til dem. Det er 3 uger siden jeg bestilte og 2 uger siden jeg prøvede at kontakte de... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestilt en ny rem til mit Samsung Smart Watch, og i ordrebekræftelsen stod der levering 3-10 Arbejdsdage. Men under Track and Trace stod der pakken ville blive leveret efter 3 dage. Ikke de... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,8

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

HOLD JER VÆK!!

Bestilte en varer hos dem gennem Elgiganten. Har aldrig hørt noget fra dem efter elgiganten overleverede leveringen til dem. Det er 3 uger siden jeg bestilte og 2 uger siden jeg prøvede at kontakte dem uden held.

23 de dezembro de 2025

Vare ikke modtaget

Idag 8 januar 26 forsat ingen levering!! Ved gennemgang af mail ser jeg den er skrevet som leveret, hvortil dette er sket ved jeg ikke, den er ikke kommet til mig! Forstår ikke elgigantens samarbejde her!
Ville have givet 0 stjerner dette ikke muligt derfor 1.

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke anbefale at handle her

Jeg kan ikke anbefale at handle her. Var faktisk ikke klar over at jeg havde gjort det, da jeg købte min vare gennem Elgigantens hjemmeside. Jeg købte en lader til et garmin ur. Specifikationen sagde udtrykkeligt at laderen passede til uret - det gjorde den overhovedet ikke, og det var meget nemt at se. Så Caseonline.dk ved øjensynligt ikke hvad de sælger. Reklamationen beværliggører de også ved at forlange videodokumentation. Der er tale om en lader til 130.-, som Caseonline selv kan se ikke passer til uret. I stedet for at sige tak for oplysninger om varespecifikation og tage varen retur yder de bare mere dårlig service

16 de dezembro de 2025

Kæææmpe scam

Ultimativt det største amatør firma i verden.
Bestilte nogle air pods puder og fik dem først efter 3 uger. Jeg fik dem ikke i den normale og anviste beholder som passer på dem. Fik dem i en lille plastik pose smulret sammen. Jeg ville derfor returnere min ordre men skal selv betale for at få dem returneret hele vejen til Sverige. Det koster ihvertfald 50kr og har betalt 128kr for produktet. Og det ville ikke overraske hvis de siger at varende så er ødelagt når de ville ankomme. Så det er verdens største scam. Aldrig handel med dem.

18 de novembro de 2025

Løgn på løgn

Bestil mobilcover fra Elgiganten der ikke kommer som lovet. Caseonline siger bare at varen er sendt. Pengene hævet fra min konto og ingen mobilcover.

12 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Købte et etui til min telefon som…

Købte et etui til min telefon som aldrig er dukket op.- købt gennem Elgiganten som dog ikke vil/kan hjælpe en, man kan dog skrive til caseonline.dk via Elgigantens hjemmeside, så det har jeg nu prøvet, men kan se ud fra trustpilot, at jeg ikke er den eneste der ikke har modtaget noget.
Nu håber jeg så på at firmaet reagerer og jeg rent faktisk modtager varen.

20 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og kvalitet-sjusket arbejde.

Jeg har bestilt et cover til 170 kr. Da jeg endelig fik det efter over 3 uger var det tydeligvis dårlig kvalitet, der var billede af en holder man kunne sætte fingeren igennem på bagsiden, den var placeret fuldstændig skævn og helt forkert på siden af coveret. Så træls oplevelse og vil aldrig støtte det igen

25 de junho de 2025

Marketplace Elgiganten…handler aldrig igen

Købte nogle produkter gennem Elgiganten fra caseonline. Mega lang leverings tid og umuligt at finde ud af returneringen. De kan ikke kontaktes via Elgiganten som der står på mailen og ordrebekræftelsen. Heldigvis hjalp en fra Elgiganten mig videre ellers havde jeg tabt 800 kr. handler der aldrig igen

21 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk fra dem.

Hold jer langt væk fra dem.
Bestilte og betalte for cover og panserglads til min telefon.
Pengene er trukket fra min konto.
Betalte med mobilepay.
Har intet hørt fra dem. Rykket gennem deres hjemmeside.
Mangler: ordrebekræftelse. Vare og deres svar på hvorfor jeg ikke høre fra dem, eller i det mindste får mine penge retur.

1 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk fra den her side

Har bestilt ørepuder til min galaxy buds pro, først så fik jeg venter på det hele 7 dagen ø, anden fik ørepuder som passer ikke til, og tredje der kommer 5 i stedet for 6...
Altså hold jer væk fra den her side

21 de agosto de 2024

Bestilt cover over elgiganten

Bestilt cover over elgiganten, for en uge siden og stadig ingen trace nr eller mail fra dem overhovedet..eller cover.. og det får jeg nok heller ikke

10 de agosto de 2024

Sigma

Købt et produkt via Elgiganten. De tog mine penge og løb. Der er 10 dages forsinket levering, og jeg ved stadig ikke hvornår jeg får den.

16 de maio de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais