Supersmart att få pengar tillbaka på sina köp! Många bäckar små blir till en å! Gillar utformningen på hemsidan också, att man kan titta på produkter från vissa butiker också - på cashbackers hemsida... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Relativt enkelt att använda och flera av "mina" butiker är anslutna. Saknar en hel del produktområden, men kläder och hemmatextilier verkar vara välrepresenterade. Irriterande att jag trots att ha fyl... Ver mais
Det gick bra fram till att man skulle begära utbetalning av återbäringen. Först krävdes det lösenord för kontot, fast man redan var inloggad, sedan blev det fel på personnumret och till slut låste d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Kungstorpsvägen 10B, 236 32, Höllviken, Suécia
- support@cashbacker.se
- cashbacker.se
Tyvärr får man varken svar eller…
Tyvärr får man varken svar eller återbäring om man begär ut något.

Resposta de Cashbacker - Återbäring när du handlar på nätet
Kontot makulerades och därmed även de…
Kontot makulerades och därmed även de intjänade pengarna som fanns på kontot.

Bedrägligt
Försökte logga in på mitt konto utan att det gick. När man tog kontakt med kundtjänsten fick man så småningom svaret att konton var raderat, med förklaringen att alla konton som har varit inaktiva i mer än ett år tas bort och eventuella pengar där stoppas in i företagets egna ficka. Jag frågar vad är motivet med det användarvilkoret och varför de inte ger någon inaktivitetsvarning via e-mail, men självklart slutar kundtjänsten svara. Ja, troligast skulle ett ärligt svar få Cashbacker att se giriga ut jämfört mot konkurrenterna.
Nej, jag tänker inte registrera om mig hos detta företag med en så konsumentfientlig attityd. Bättre då att gå till en ny cashback-leverantör med bättre villkor istället.
Tjänsten har slutat registrera köp och…
Tjänsten har slutat registrera köp och supporten kan lika gärna bytas ut mot en FAQ. Byt genast till Refunder eller något helt enkelt.
Blir nekad återbäring gång på gång och…
Blir nekad återbäring gång på gång och företaget skyller ifrån sig på andra och ljuger. Kan rekommendera att ni kikar på andra företag som har lite mer proffsig support för att slippa krångel och nya brevvänner med deras s k a support.

Resposta de Cashbacker - Återbäring när du handlar på nätet
Bara manuell rapportering ....
Jag gjorde 6 köp via Cashbackerappen. Jag var tvungen att rapportera in samtliga. Det är helt enkelt för dåligt. Nu har jag dessutom blivit nekad på den första.
Fick mitt konto raderat och intjänad…
Fick mitt konto raderat och intjänad bonus makulerad för att jag inte varit inloggad på 1år. Nånstans tycker man att det borde gå ut en varning via ett enkelt mail och meddela att kontot kommer raderas och bonus makuleras. Finns betydligt bättre tjänster för återbäring och mer generösa.
En av de bättre…
En av de bättre återbäringsplattformerna:
• hyfsat utbud på butiker
•snabba utbetalningar
•lättanvänt, lättförståeligt
•"what you see is what you get" - inga märkliga regler eller plötsliga förändringar eller villkor i det "finstilta"
Att den sista stjärnan saknas beror helt enkelt på det faktum att det finns andra, likadana tjänster, som oftast erbjuder högre procent återbäring och som har bättre utbud, rabattkoder etc.
Jag har det kopplat till Google
Jag har det kopplat till Google. Har tryckt på den flera ggr och det står att jag ska få cashback, men när jag loggar in står det noll. Flera år tillbaka. Använder Refunder som funkar istället.
Var skeptisk först, men det fungerar kanon.
Var skeptisk till en början men det har fungerat perfekt.
Vissa butiker som är ansluten kan ha väldigt olika % beroende på vara. Man får kolla detta noga då procenten som visas inte gäller allt.
Helt nöjd med konceptet, har fått ett par tusen tillbaka på 2år.
Supersmart att få pengar tillbaka på…
Gillar också tillägget, snabbt och diskret, så glömmer man aldrig någonsin en cashback när man handlar online!
Så Nice att kunna få återbäring på det…
Så Nice att kunna få återbäring på det du handlar online. ALLA borde använda sig av detta.
Roligare shopping med återbäring.
Begränsat antal inköpsställen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.