Banner for SlotsGem Gmbh ✅ das Nummer 🥇 Casino in Deutschland

SlotsGem Gmbh ✅ das Nummer 🥇 Casino in Deutschland  Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig og ser skikkelig moderne ut. Animasjonene er en fryd å se på, så man bare vil holde spinnende videre. Det er noe med de glatte effektene og fine detal... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cassino

Escrito pela empresa

✅✅✅Die besten Boni für neue Spieler bis zu 15.000 Euro + 400 Freispiele💟💟💟

🏆 Entdecken Sie die besten Online-Casinos in Deutschland, die moderne Spiele, transparente Regeln, Sicherheitsfunktionen und attraktive Angebote bieten. 🎁

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helgene har blitt skikkelig koselige nå…

Helgene har blitt skikkelig koselige nå som bonusene er mye rundere på fredag og lørdag her. Det har nesten blitt en skikkelig tradisjon å logge inn etter middagen og sjekke hva de har spyttet ut denne gangen. Jeg fikk en skikkelig saftig velkomstpakke i går og det føltes helt fantastisk. Litt crazy hvor mye mer de gir i helga sammenlignet med midt i uka, men det er jo bare positivt. Anbefaler alle å sjekke det ut.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spillene her laster vanvittig fort

Spillene her laster vanvittig fort, du klikker bare og er rett inne i actionen uten noe fryse eller evig lasting. Det er helt smooth, ingen endeløse loading screens som ødelegger flyten. Jeg hopper rett inn i spillet hver gang og blir aldri sittende og vente. Litt crazy hvor fort alt går egentlig. Det gjør at jeg koser meg mye mer når jeg spiller.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I love that you don't need any…

I love that you don't need any verification at all to withdraw funds from this online casino. It's dead convenient and means I can just request my winnings without any hassle or paperwork. The money usually arrives in my account within a couple of hours which is brilliant. Sometimes I get a bit emotional thinking how easy it makes everything compared to other sites I've tried. No more waiting around for days wondering if it'll go through.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I feel dead safe whenever I log into…

I feel dead safe whenever I log into this online casino. Using my usual bank card and Revolut that I'm already familiar with makes the whole deposit and withdrawal process straightforward. The site itself looks really solid with clear security badges everywhere so you play with total peace of mind. It's a lovely feeling knowing nothing dodgy is going on in the background. Sometimes it even puts a smile on my face just knowing my money is protected.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

This online casino is dead fast when it…

This online casino is dead fast when it comes to loading everything up. The interface is proper user-friendly and I had the whole thing figured out in minutes even on my first go. No fuss navigating the menus or finding where to deposit, it's all laid out nicely. I felt a real buzz when I realised how smooth it all runs. Brilliant for someone who's not techy at all.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg satt og spinte på en helt vanlig…

Jeg satt og spinte på en helt vanlig slot her forleden, og plutselig smalt det skikkelig. Jackpoten raste inn på over 45000 kroner på bare ett spinn, og jeg sitter fortsatt og lurer på om det virkelig skjedde. Det føles helt surrealt å se saldoen hoppe så mye på et sekund. Nå tenker jeg å spille litt mer forsiktig, men faen, det var en ordentlig feelgood-opplevelse. Jeg tror nesten ikke det ennå.

Supporten her er helt rå

Supporten her er helt rå, de svarer som regel innen et par minutter selv midt på natta. Jeg spurte om en bonusgreie og de hjalp meg med alt mulig, superhyggelige folk hele gjengen. Det betyr faktisk ganske mye at alle er så vennlige og imøtekommende, det gjør spillinga koselig. Jeg føler meg skikkelig sett når jeg tar kontakt med dem. Ingen sure svar eller venting i timevis, bare bra service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grafikken på spilleautomatene her er…

Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig og ser skikkelig moderne ut. Animasjonene er en fryd å følge med på, så jeg bare vil holde spinnende videre. Det er noe med de glatte overgangene og de fine detaljene som gjør at man blir sittende lenger enn planlagt. Av og til føler jeg meg nesten glad når jeg ser en ny bonus poppe opp midt i en runde. Man får lyst til å spinne mer hele tiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The free spins with no deadline on this…

The free spins with no deadline on this online casino are a game changer. I can spin whenever it suits me, like during a quiet afternoon or after the kids are in bed, without any panic to get them done in a couple of hours. It's brilliant not feeling rushed at all. Sometimes I stretch them out over a few days and it makes the whole thing more enjoyable. I actually feel proper relaxed playing here now.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brukt dette casinoet en del i…

Jeg har brukt dette casinoet en del i det siste, og det som slår meg mest er hvor ærlig de betaler ut gevinstene. Ingen rare unnskyldninger eller plutselige forsinkelser når jeg ber om uttak, pengene kommer rett inn. Det føles skikkelig betryggende å spille her uten å lure på om de skal finne på noe tull. Av og til blir jeg nesten litt rørt over hvor smooth alt går. Ingen stress, bare rett og slett bra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The game design on this online casino…

The game design on this online casino is absolutely top notch, everything looks clean and modern without being cluttered. I really like how the slots feel fresh and properly thought out. On top of that the regular bonuses keep things interesting, popping up often enough to give you that extra buzz. It's brilliant when a nice reload bonus lands just as you're settling in for the evening. Makes me dead happy I found this place.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det føles så trygt å spille her siden…

Det føles så trygt å spille her siden jeg kan bruke de vanlige betalingsmetodene jeg allerede har i banken. Nettsiden ser solid og profesjonell ut med bra sikkerhet, så jeg slipper å bekymre meg for noe rart. Man spiller rett og slett med helt ro i sjelen. Litt deilig å vite at alt er på stell uten stress. Jeg blir faktisk litt glad hver gang jeg logger inn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My mates were proper skeptical when I…

My mates were proper skeptical when I first mentioned this online casino, saying it was probably another dodgy site. But after they saw me withdraw a decent win last week without any fuss, a few of them signed up themselves. Now they're having a go and can't believe how straightforward the payouts are. It's brilliant seeing them enjoy it too. I felt such relief when that money hit my account, honestly.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dette er helt klart det beste casinoet…

Dette er helt klart det beste casinoet jeg har vært innom. Kompisene mine anbefalte det for noen uker siden, og jeg er så glad jeg lyttet til dem. Her føler jeg meg skikkelig velkommen med bra bonuser og smooth spilling uten mas. Jeg har aldri opplevd noe tull med uttak, alt går rett og slett på skinner. Det gjør meg faktisk litt glad inni meg hver gang jeg logger inn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In my opinion this is simply the best…

In my opinion this is simply the best casino out there. A few mates recommended it a couple of months back and I'm dead happy I took their advice. Everything just works smoothly, the bonuses are proper generous and I never feel like I'm being messed about. It's become my go-to spot for a spin in the evenings. Honestly, I can't recommend it enough to anyone looking for a decent online casino.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selv når lykken er helt på bunn og…

Selv når lykken er helt på bunn og spilleautomaten bare suger til seg alt, får jeg alltid litt cashback som redder kvelden. Det er deilig å vite at en del av innsatsen kommer tilbake selv om det går i dass. Det sparer meg faktisk ganske mye over tid, så jeg slipper å føle at alt er tapt. Litt crazy hvor mye bedre det føles å fortsette å spille når man vet at noe kommer tilbake. Jeg blir nesten litt glad hver gang cashbacken tikker inn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg la merke til at alt på dette…

Jeg la merke til at alt på dette casinoet er på russisk, både selve siden, supporten og reglene. Det var litt overraskende i starten, men supporten svarer faktisk kjapt selv om det er på russisk. Reglene må man oversette litt, men det går greit. Jeg synes det er ganske smooth likevel, og jeg har fått ut gevinstene mine uten problemer. Det føles helt sinnssykt bra å vinne her!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det føles så trygt å spille her med de…

Det føles så trygt å spille her med de vanlige betalingsmetodene jeg allerede bruker til alt annet. Nettsiden ser skikkelig solid ut med bra sikkerhet og alt, så jeg kan bare slappe av mens jeg spiller. Man får en sånn ro i sinnet som gjør at det ikke blir stress. Litt deilig å vite at alt er på stell uten å måtte tenke på rare ting. Jeg blir nesten litt glad bare av å logge inn.

Supporten her er helt rå

Supporten her er helt rå, de svarer nesten umiddelbart uansett når man skriver. Jeg lurte på noe med en bonus og fikk hjelp med alt på null tid, de var så hyggelige og forklarte alt på en enkel måte. Alle er utrolig høflige og vennlige, det betyr faktisk ganske mye når man spiller. Det føles trygt å vite at de er der og hjelper med hva som helst. Jeg ble litt glad da jeg skjønte hvor fort de faktisk er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spillene her laster vanvittig raskt

Spillene her laster vanvittig raskt, du klikker bare og er rett inne i actionen uten å måtte vente på noen frysing eller evig lasting. Det er helt smooth, ingen endeløse loading screens som ødelegger flyten. Jeg hopper rett inn i spillet hver gang og det føles så befriende. Litt crazy hvor fort alt går egentlig. Jeg ble skikkelig glad da jeg skjønte at dette var standard her.

12 de setembro de 2026

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais