Cathrine Yoga Avaliações 422

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var første gang jeg har rejst med Cathrine Yoga Travel, men nok ikke den sidste. Det var en meget helstøbt oplevelse og der var styr på alle de mindste detaljer, der var med til at gøre det til en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt det en underviser og rejsearrangør har indflydelse på var veltilrettelagt og professionelt udført. Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instrutor de Yoga
  2. Academia de Ginástica
  3. Agência de turismo esportivo
  4. Agência de turismo
  5. Operador de turismo
  6. Retiro de yoga

Escrito pela empresa

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig godt forklaret og der er noget for hver en smag

Jeg elsker denne app. Der er forskellige slags yoga, men jeg foretrækker yin yoga og jeg kan altid finde en jeg har brug for f.eks. til ryg og skuldre, fordøjelsen eller noget helt andet. Det bedste er, at der også står tid på, så nogen gange tager jeg en på 15 min. og nogen gange i weekenden tager jeg en på 1,5 time. Det er også godt med meditationer og når jeg har lyst til at prøve noget nyt, så tilmelder jeg mig en af yogakurene. Der er også mange opskrifter. Elsker at der bliver gjort opmærksom på, at vi alle er bygget forskellige og at man skal mærke efter hvad ens krop kan.

26 de novembro de 2023

Helt igennem godt🙏🏼

Jeg er så glad for og meget tilfreds med Cathrine Yoga😎
Både den fine, fine bog, app’en og det (foreløbig) ene retreat jeg har prøvet.
Jeg er begyndt at abonnere på Cathrines gode sessioner, og har lagt faste tider i min kalender - så er resten bare op til mig selv😅
Også fantastisk med så mange gode overskuelige madopskrifter, samlet ET sted👍
Jeg håber af hjertet, at Cathrine har mulighed for at fortsætte i mange år frem, med at give så meget videre til os, der har opdaget hende🙏🏼
Bedste og glade hilsner fra Helle

10 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er så glad og taknemmelig

Jeg har taget både Yin og Yang uddannelsen hos Cathrine Koefoed og ville ønske, at jeg kunne give mere end 5 stjerner. Jeg er virkelig så glad og taknemmelig for her hvor jeg står i dag. Selve de fysiske rammer er altid fantastiske 👏🏼 Cathrine og hendes team forstår at skabe tryghed, rummelighed og et venligt, kærligt og samtidig kompetent uddannelsesrum. Jeg har hele tiden følte mig set, hørt og blevet varmt og godt klædt på til at kunne gå ud i verden med min helt egen og unikke yoga-stemme. Elsker også at jeg til stadighed så gerne må kontakte Cathrine, hvis jeg har spørgsmål eller brug for hjælp. 1.000 tak for denne gang. Namasté 🙏🏻

29 de outubro de 2023

Fantastisk yoga-uddannelse!

Cathrine og hendes hold af instruktører er kompetente og inspirerende mennesker, der formår at skabe et trygt og rart lærings- og oplevelsesrum. Jeg vil til enhver tid anbefale Cathrineyoga.dk - både til yogaudøvere og kommende yogainstruktører.

29 de outubro de 2023

Fantastisk yogaretreat på Bali

Jeg er netop hjemvendt efter det mest fantastiske yogaretreat på Bali okt 2023 med Stinna som yogalærer.
Det er uden tvivl den bedste investering jeg har gjort i mig selv. Omgivelserne er helt fantastisk smukke, personalet på hotellet har en helt fantastisk service, høflighed og er bare så imødekommende og hjælpsomme. Hver morgen blev jeg gang på gang overvældet over den fantastisk smukke udsigt til junglen fra mit værelse.

Stinna er den dygtigste, mest empatiske og nærværende yogaunderviser, jeg har mødt. Hendes yogatimer gav mig altid ro i sjæl og krop. 3 timers yoga om dagen med lyden af junglen som baggrundsmusik gør bare oplevelsen helt fantastisk i sig selv.

At man så oveni det hele deler oplevelsen med en masse andre glade, omsorgsfulde og skønne yogagæster gør bare oplevelsen endnu mere fantastisk.
Du vil ikke fortryde at tage afsted med Cathrine Yoga Travel. Det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme, og noget som jeg vil se tilbage på og tage med mig resten af livet❤️

20 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Magisk yogaretreat på Bali

Netop hjemvendt fra et helt igennem fantastisk og magisk yogaretreat på Bali med skønne Stinna Shaktiva som yogalærer og rejseleder! Alt levede op til forventningerne og mere til!

22 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Kære Anja 🥰

Af hjertet tak for din feedback. Vi er SÅ glade for at læse, at du har haft en fantastisk og magisk yogarejse på Bali med Stinna Shaktiva, som din yogalærer og rejseleder. TAK for tilliden.

Namasté
Cathrine & Tommy

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ganske enkelt levede alt op til hvad…

Ganske enkelt levede alt op til hvad man kan forvente af en luksus yoga rejse.

21 de outubro de 2023

Kære Michael 🥰

Velkommen hjem fra Bali. Tusind, tusind tak for feedback på dit yoga-retreat på Bali med Stinna Shaktiva. Vi er så glade for, at alt levede op til det forventede!

Namasté
Cathrine & Tommy

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God app - men en lille udfordring for en nybegynder ...

En rigtig god app med mange forskellige videoer, hvor man kan vælge det, man synes, man har behov for. Jeg synes dog, at det kan være lidt svært som nybegynder både at følge med i videoerne og samtidig lave øvelserne. Det gode er, at øvelserne går langsomt. Jeg går ud fra, at jo flere videoer, man deltager i, jo hurtigere får man lært de forskellige øvelser. Kunne måske være rart med en demontration og en forklaring af de forskellige øvelser, inden selve yogatimen begynder.

9 de outubro de 2023

Kære Anne Karen 🥰

Hjertelig tak for din værdifulde feedback! Og du har helt ret i, at kroppen og sindet bliver mere og mere vant til yogastillingerne og -øvelserne, jo mere du dyrker yoga. Vi har allerede indført en funktion, hvor du kan se videoens grundlæggende stillinger under hver video - og så kan du lære dem bedre, når du klikker på hver stilling. Jeg håber, at det vil kunne hjælpe dig - ellers vil jeg anbefale dig at prøve alle yogavideoerne under "Begynderyoga".

Namasté,
Cathrine

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais