I ordered two dresses for a weekend away and ended up keeping both. The fabric feels light without looking flimsy, and the sizing guide made choosing much less stressful.
Veja o que dizem as avaliações
Med god hjælp fra Rasmus fra Copenhagen Cava blev min 50 års fødselsdag et brag at en fest : Høj kvalitet kol cava, livemusik og spiselige spanske lækkerier på Rasmus anbefaling. Eneste ulempe var... Ver mais
Det kan kraftigt anbefales med en Cava-smagning med Copenhagen Cava. Vinklubben i Ase smagte 6 forskellige Cavaer, og fik en grundig og spændende fortælling om hele forløbet med presning, gæring og... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Copenhagen Cava finder, importerer og sælger spanske bobler på abonnement til selvforkælelse eller som gave og i løssalg til priser, hvor alle kan være med. Vi servicerer desuden B2B segmentet med bl.a. firmagaver ligesom vi leverer til restauranter, caféer, gallerier mv. Vi arbejder altid benhårdt på at finde og præsentere produkter af høj kvalitet, der smager godt og er lavet med respekt for jorden, med kærlighed til det gode håndværk og med mindst muligt aftryk på miljøet.
Informações de contato
Fordresgårdvej, 17, 2400, København NV, Dinamarca
- kontakt@cava.dk
- cava.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super lækre flasker
Super lækre flasker, der gav et ekstra pift til mig og alle gæsterne på min runde fødselsdag
Det var godt og vi købte 3 flasker
Fantastisk gode produkter og service👌🏻
Super Cava
Super service og altid levering til tiden. Cava er altid godt beskrevet, samt der har været gode opskrifter med, dem savner jeg dog på det sidste. Alt i alt en super god oplevelse. Jeg har fået fast levering hver 2 mdr siden september 2023 da jeg fik det i gave til min 50 års fødselsdag, heldigvis gælder gaven helt indtil september 2025. Ser frem til flere gode flasker.
Noget særligt ❤️
Noget særligt ❤️ Adventskalenderen er noget jeg har glædet mig til længe. Føler det er noget helt særligt med indpakning, beskrivelser i små kuverter (ser det ud til, har ikke smugkigget🤭) Har også bestilt nogle flasker cava udover og de er så lækre og lever til fulde op til forventningerne. Kommer igen og igen på jeres web ❤️

Resposta da Copenhagen Cava
Cava bobler af fineste kvalitet
Cava bobler af fineste kvalitet til en rigtig god pris. Masser af uddybe de information om vi husene, vækstbetingelser og druerne, det var super spændende. Smuk indpakning og sikker forsendelse.
Vi havde en perfekt brunch
Vi havde en perfekt brunch, med lækkert mad og vild god kaffe. Vi fik udsøgt betjening ❤️
De bedste anbefalinger
Maria
Fantastisk oplevelse- Skøn info
Fantastisk oplevelse- Skøn info. med at Cava er fattig på sukker- så kan man jo drikke det så meget mere.
Knowit har brugt Cava.dk af flere…
Knowit har brugt Cava.dk af flere omgange til vores festlige arrangementer. Vi har været meget tilfredse både med deres fremragende Cava men ligeså meget med Rasmus og Jespers storytelling omkring deres produkter. Kan varmt anbefales.

Resposta da Copenhagen Cava
Festen startede og sluttede med god cava.
Eneste ulempe var at cavaen faldt i så god jord, at det sidste gæsterne gjorde inden de gik var at tømme flaskerne 👏
Virkelig god og kompetent vejledning.
Virkelig god og kompetent vejledning.
Så dejligt at vi kan bestille at CAVA'en skal passe til en særlig begivenhed eller til noget bestemt mad, og så spiller det bare. Det er Cava der smager himmelskønt.
Cava med posten hver anden måned.
I et år har vi nu hver anden måned modtaget 2 flaske cava fra Copenhagen Cava med posten.
Flaskerne bliver udvalgt af Copenhagen Cava, hvilket betyder, at vi får smagt en masse cava, vi ellers ikke ville. I hver kasse medfølger en beskrivelse af cavaen og de vinhuse, der producerer den. Tillige er der lækre madopskrifter, som cavaen kan drikkes til og der er altid en lille snack vedlagt - det kan være salte nødder eller chokolade.
Vi har smagt en masse god cava og vi synes at prisen er rimelig.
Vi er ikke i tvivl om, at Copenhagen Cava består af dedikerede mennesker, som gerne vil udbrede drikken til os danskere. Vi kan virkelig anbefale Copenhagen Cava.
Skønt sted, lækker tapas og super cavas.
Vi var 6 personer til cava smagning på deres sted ved Enghave Plads. Jeg havde ikke de store forventninger, men blev positivt overrasket over den store viden og mængden af information om cava, jeg fik med på vejen. Jeg følte mig vel modtaget og det var meget uhøjtideligt, gode tapas og masser af god cava.
Helt sikkert et sted jeg kommer igen og helt sikkert at mit hjerte til cava er åbnet lidt mere - mums.
Jeg her spist brunch hos Cava to gange…
Jeg her spist brunch hos Cava to gange nu, og begge gange har været virkelig gode oplevelser. Udover selve maden er servicen virkelog god. Jeg har anbefalet det flere gange til mine nærmeste :)
Virkelig fair priser på cava
Hvis man lige trænger til at udvide sine horisonter inden for bobleuniverset falder man over cava.dk, der ud over nogle fair priser tilbyder introduktionspakker, så man kommer rundt i cava universet uden nogle forkundskaber.
Det gjorde det meget nemt at vælge og desuden blev vinen leveret til tiden og levede i den grad op til kvaliteten. Nu overvejer jeg bare om jeg er klar til et decideret abonnement ;-)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.