Er zijn ontelbare suppliers met dezelfde producten, maar deze website krijgt van mij 10/10 dankzij hun beste klantenservice. Ik heb hen meermaals advies gevraagd mbt verschillende problemen bij zow... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Product werkt. Verzending is oké. Alleen verpakking is een dikke misser. Plastic doosje waar je op moet letten anders ligt de hele inhoud op de grond. Product wordt natuurlijk veel gebruikt door mense... Ver mais
Het produkt was 100%. De bezorging was beneden alle peil ! Met nadruk wil ik hierbij vermelden dat de bezorgers geen enkele blaam treft. Waarom KPN niet kon bezorgen bij ons in het dorp vanwege de... Ver mais
ik heb veel spierspanningen in mijn onderug na een hernia gehad te hebben. deze druppels zorgen dat mijn rug spieren wat kunnen ontspannen waardoor ik zelf ook wat meer kan ontspannen. gewoon goede c... Ver mais
Detalhes da empresa
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Beste kwaliteit cbd olie
Duidelijke uitleg omtrent gezondheid
Snelle reactie op alle vragen
Cbdolie.nl levert snel en voor een goede prijs de CBD-RAW 5% van M(W)edihemp.
Wij gebruiken al jaren de CBD-RAW 5% van M(W)edihemp. De laatste bestelling (niet de eerste en zeker niet de laatse bij Cbdolie.nl) werd snel geleverd voor een goede prijs.
voor de eerste x bij jullie besteld en…
voor de eerste x bij jullie besteld en alles op tijd zoals beloofd geleverd en keurig verpakt!
Wederom snelle levering en top…
Wederom snelle levering en top kwaliteit en service
oplichterij
besteld en betaald en gemaild dat ik nog steeds niets heb ontvangen maar er komt geen enkele reactie. Na hun telefoontje met "het ligt niet aan ons" uiteraard nog steeds niets ontvangen, het zijn gewoon oplichters, in ieder geval in mijn geval. Ik heb echt genoeg van dit soort internetpraktijken.

Resposta da Cbdolie.nl
Goede webwinkel
Snelle bezorging, goede prijzen. Regelmatig
kortingen.
Always the best costumer service and…
Always the best costumer service and great products!
betrouwbare producten van goede kwaliteit
Snelle levering, fijne producten van goede kwaliteit
CBD pleisters. Zeer doeltreffend voor ontstekingen.
Goede werking van het product. Mijn dochter (13) liep 3 jaar geleden een polsblessure op. (Competitie tumbling, ze is gestopt omdat ze blijft makkelijk ontstekingen hebben in haar pols die zich verderzet in haar hele arm. Veel kiné, osteopathie, sportarts, ... maar het haalde weinig uit. Tot we de cbd pleisters 2 maand geleden zijn gaan gebruiken. (Ze doet nu breakdance, minder belastend... maar toch bleven de ontstekingen. ) Ze voelde al na 1 dag de ontsteking wegtrekken. We kleven de pleister op haar pols zelf. Na 3 dagen was alle pijn weg. We hebben de eerste maand dagelijks een pleister aangebracht en daarna enkel tijdens trainingen en we nacht erna. Voorlopig geen problemen meer in de pols. We hebben nu de zwaardere besteld voor mijn man zijn knie. Afwachten. (Nieuwe knie)
Goede website
Goede website. Perfecte informatievoorziening en levering. Mijn bestelling was 10% CBD. Helaas merk ik dat het op mij niet het gewenste effect heeft (veel sneller en vaker geirriteerd) maar dat staat los vd kwaliteit. Het werkt niet bij iedereen.
snelle levering en zeer goede service
Zeer snelle en verzorgde levering en schriftelijk uitgebreid en duidelijk antwoord n.a.v. enkel vragen mbt mogelijke interacties , tijds-intervallen etc.
Heel tevreden en kom hier zeker vaker terug
Levering CBD pleisters
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Precies wat ik besteld had en zeer snel…
Precies wat ik besteld had en zeer snel geleverd
Mijn vaste winkel voor dit product
Snelle en discrete levering.
Ook is het heel eenvoudig terug te vinden wat je zoekt op hun website.
Goede webshop en razendsnel verzonden.
Top service en goede producten
Top service en goede producten
duidelijke gebruik
Het werkt!
Het duurt even voor het werkt en voor je de juiste verhouding weet. Maar nu gebruik ik het 3 maanden en merk het positieve effect van CBD olie. Ik slaap beter, mijn darmflora werkt beter en geestelijk gezien voel ik me veel positiever. Ik raad het iedereen aan!
Prima service en product
Overzichte website met eenvoudig bestelproces, goede communicatie. Product werd supersnel geleverd en voldoet geheel aan verwachtingen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.