Shirt is aan man misschien veel kopers voor jullie had hem aan bij amsterdams verbond en iedereen vindt m hard🔥🔥🔥
Veja o que dizem as avaliações
Hele goede ervaring. Zaterdag besteld en bril was er al maandag. Goeie service dit is zeker voor herhaling vatbaar en de kwaliteit is uitstekend bril zit en staat goed. Heb veel complimenten erover... Ver mais
Prachtige brillen van super kwaliteit. De service is ook top. Kreeg gelijk reactie toen ik per ongeluk een verkeerde bril bestelde en werd gelijk opgelost. Echt een aanrader!!!
Bril is van plastic en kraakt een beetje bij het op zetten. De kleur lenzen zijn ook van plastic. Inprincipe prima voor de prijs. Gravering is ook heel netjes en subtiel. Wachttijd viel mee. Helaas ge... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Hoofdweg 490, 3067 GK, Rotterdam, Holanda
- +31681184688
- info@cbyr.nl
- cbyr.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super goede kwaliteit
Super goede kwaliteit, goede service en snelle levering <333
TOP service en snelle levering
TOP service en snelle levering. Ik had 2 brillen besteld die kwam binnen 2 dagen binnen! Ik heb gelijk 3 andere brillen besteld !
Geweldige ervaring gehad bij…
Geweldige ervaring gehad bij CustomByRicks! Zeker voor herhaling vatbaar en echt een aanrader!
Aanrader!
Ik krijg altijd complimentjes als ik de schoenen draag die ik hier heb gekocht 😍
Oh wat lekker zeg lodewijk
Beste brillen en hoodies die je gaat vinden!
Oh wat lekker zeg!
Echt verliefd op deze brillen
Echt verliefd op deze brillen, staat leuk bij alles.
Top service & kwaliteit items
Top service & kwaliteit items, binnen 3 dagen voor me deur en wat was ik blij zeg!!
Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Beste kwaliteit voor de laagste prijs. Echt geweldige service.
Levering duurde erg lang, maar product top
Levering duurde erg lang, maar mails werden snel beantwoord en de shades zien er top uit
Cbyr is the best
Krijg me brillen altijd binnen 1-2 dagen binnen, super leuke brillen ben zeker van plan meer te halen!!!💞
Ik werd meteen geholpen toen ik vragen…
Ik werd meteen geholpen toen ik vragen had over mijn bestelling. Pakket kwam ook erg snel!
Super mooie bril
Super mooie bril, goede kwaliteit en service. Ik ben serieus tevreden!!
M’n brillen kwamen binnen een dag aan…
M’n brillen kwamen binnen een dag aan en heb er vanaf dag één genoten ze staan goed en zijn alles behalve los
Snelle levering en top product!
Super snelle levering en erg goede…
Super snelle levering en erg goede kwaliteit!! Ik ben ZEER te vrede!!
Review
Het bedrijf is welbekend in de community en wilde het vandaar uit proberen. Top service alles netjes geregeld.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.