Informações de contato

13 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte Xbox series X helt ny när jag…

Köpte Xbox series X helt ny när jag startade produkten så fungerade den kr e utan den var i någon loop. Köpte även 1 år Xbox live men fick 2 stycken spel istället värde 200kr

24 de junho de 2025
logotipo da Cdkey

Resposta da Cdkey

Hej, det är tyvärr vissa nya Xbox Series X som har ett mjukvarufel vid första uppstarten. Det går oftast att lösa med en offline-uppdatering av mjukvaran. Vi har tagit tillbaka er konsol som reklamation och löst problemet. Spelet som följde med var en gåva från oss utöver Xbox Live som ni köpt. Xbox Live levereras digitalt via e-post därför fanns det inte med i paketet.

allvarliga bedragare

allvarliga bedragare. de säljer begagnade saker och inte nya.. Jag bad om retur och blev nekad.. köp inte här

8 de novembro de 2024
logotipo da Cdkey

Resposta da Cdkey

Hej, vi säljer både nya och begagnade produkter. I de fall en produkt är begagnad ska det stå angivet på produktsidan. Vänligen skicka oss ett nytt mail på info@cdkey.se så ska jag kika på ditt ärende igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inget svar via telefon eller kontaktformulär

Försökt nå företaget vid flera tillfällen via telefon samt en gång via kontaktformuläret som finns på deras hemsida, cdkey.se.
Får inget svar, alls. Har inte köpt något från hemsidan men ville få svar på några frågor innan jag tänkte beställa.

15 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Akta dig för denna butik(cdkey.se)

Akta dig för denna butik(cdkey.se) . säljer varor som inte stämmer överens med beskrivningen och är 100% använda.
Jag köpte en spiderman edition ps5, jag fick en spiderman ps5 men vit och framför allt använd, jag gjorde ett klagomål till företaget och cdkey.se avvisar klagomålet och returnerade det eftersom det står att det skickade en ny fullt kompatibel ps5, när den väl köpts på cdkey.se kan du säga adjö till returer eller återbetalningar, jag rekommenderar dig att läsa alla cdkey.se recensioner.

21 de fevereiro de 2024

Värdelöst köp inte här

Beställde en mobil, endast fått en orderbekräftelse och inget annat på 2 veckor. Försökt ringa och har skickat mail utan något svar.

16 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Överpris på begagnade varor samt missvissande bild

Kollat runt på nätet efter ett okej ok oculus rift s de säljer ett begagnat:
cdkey . se /oculus-rift-s-vr-headset
För överpris!
Samt så finns inga bilder på hur de ser ut, de säger sig vara de enda som säljer denna model, men så är ju inte fallet... Försökte få bilder på originalet som de har men de ville inte skicka eller pruta ner priset på denna vara.
Priset för ett begagnat beroende på kvalité är mellan 2500-3800 kr De kräver : 6490 kr använder en bild på ett helt nytt för att lura folk att tro att den är ny istället för begagnad. (Står extremt liten text, retunerad vara, dock ej varför)
När jag försökte få ner priset till ett som är mer rätt för denna produkt fick jag detta svar:
I annat fall kan vi tyvärr inte sänka något i och med att det är stor efterfrågan på dessa och vi kommer att få produkten såld till angivet pris.
Jag tvivlar på att den kommer bli såld för ett högre pris än andra konsumenter tog för denna när den såldes i vanliga affärer...

23 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och snabb returbehandling

Köpte ett HP Reverb headset som var fyndvara men klantade och missade att det saknades hörlurar. Returnerade och fick återbetalning direkt och hade jättebra kontakt med deras support.

20 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte nyligen (2021-08-01) en OEM…

Jag köpte nyligen (2021-08-01) en OEM nyckel för Windows 10 Pro för knappt en hundring. Nyckeln mejlades till mig inom 24h, och den fungerade. Nyckeln krävde en nyinstallation via en bootable USB, som jag skapade med Microsofts verktyg för medieskapande (Sökterm i valfri sökmotor: "Ladda ned Windows 10").

För övrigt så innebär OEM versionen att nyckeln nu är låst till mitt moderkort. Efteråt så insåg jag att de också säljer retail nycklar för 300 SEK (dessa går att avaktivera och flytta till ny hårdvara). Så min rekommendation är att köpa OEM till laptops, men med denna prisskillnad välja retail till stationära.

4 de agosto de 2021

Sämsta jag varit med om

Sämsta jag varit med om! Man ska skicka pengarna och så ska man få koden/produkten. Men ingen kod/produkt.. man skriver till de på messenger och skickar mail men inget, inget svar alls! Håll er borta!

28 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.