Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god oplevelse hos Cecilies i Slagelse. Stemningen var afslappet. Servicen sad lige i skabet. Resultatet blev præcis som ønsket. • Smilende og imødekommende personale • Hurtig betjening u... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Super fint booking system. Alt virkede. Kvaliteten af maden var dog en smule skuffende. En ret “kedelig” nachos med kylling og noget avocado-dip der havde været lidt længe forberedt (brunt på toppen)... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg og min familie var på Cecilie's i Slagelse i påsken 2026. Vi spillede minigolf og spiste aftensmad der. Deres milkshake var virkelig gode (jeg fik den med kaffesmag, den kan jeg godt anbef... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Entretenimento
  2. Pista de Boliche
  3. Hamburgueria
  4. Bar com música ao vivo
  5. Campo de mini golfe
  6. Bar de esportes

Escrito pela empresa

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Service

Vi var 6 par til Shuffleboard. bowling og amerikansk golf og grillmenu og det var et super arrangement. Det kommer vi til at gøre igen
Fantastisk oplevelse og dem stor tak til dem der var på arbejde lørdag d18/4

Hej Henrik
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I havde en fantastisk dag hos os – og at grillmenuen også sad lige i skabet 🔥😋
En ekstra stor tak for de pæne ord til vores personale – vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til holdet fra lørdag d. 18/4 🙏🏼
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til endnu en god oplevelse ☺️

Slidt minigolf bane

Slidt minigolf bane. Beskidt ved alle stop. Ingen sprit.

Hej Carina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig kede af at læse – og du har helt ret, det er ikke i orden 😔
Det er helt klart vores fejl, og vi beklager mange gange for oplevelsen med både en slidt og beskidt minigolfbane samt manglende sprit 🙏🏼
Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi tager det meget seriøst og følger op internt med det samme
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre
Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang ☺️

Fantastisk oplevelse i Holbæk

Jeg var sammen med nogle gode venner på besøg hos jer den 18/4-2026 og bowle. Og det var en super dejlig og god positiv oplevelse. Rigtig god bane og spille på god stemning og mega fed musik som man ikke kunne lade være med og “rocke” lidt med til fra tid til anden. Efter bowling spiste vi der også og det var en yderst tilfredsstillende og velsmagende fornøjelse! Vi ventede dog lidt på maden - hvilket udelukkende skyldtes at vi ikke havde bestilt det på forhånd, så det husker vi blot til næste gang 😁🤗 for vi kommer helt sikkert igen en anden god gang i nær fremtid❤️

Hej Trine
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I havde en fantastisk oplevelse hos os med både bowling, god stemning og musik, der lige fik jer til at “rocke” med 🎳🎶🔥
Og hvor er det skønt, at maden også levede op til forventningerne – det betyder virkelig meget for os 😋🙌
Tak fordi du også nævner ventetiden på maden – og du har helt ret, det kan nogle gange gå lidt hurtigere, hvis man bestiller på forhånd 🙏🏼 Mega fedt, at I allerede har taget det med til næste gang!
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ❤️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Der er for meget ventetid mellem hullerne

Der er for meget ventetid mellem hullerne nok pga at I sætter for mange til samme tid

19 de abril de 2026

Hej Jeanette
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er kede af at høre, at du oplevede ventetid mellem hullerne – det kan selvfølgelig tage lidt af flowet i spillet ⛳️
Som udgangspunkt forsøger vi at fordele gæsterne, så der er god plads på banen, men der kan desværre opstå ventetid, hvis nogle hold hopper mellem hullerne eller tempoet varierer 🙏🏼
Oplever du det undervejs, er du altid meget velkommen til at tage fat i personalet – så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe og skabe bedre flow
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det tager vi med videre.
Vi håber at se dig igen til en endnu bedre oplevelse ☺️

Burger og minigolf 2 personer

Vi var der fredag den 17/4 -2026 2 personer. Vi havde en rigtig god aften. Vi spiste en rigtig god signatur burger med pomfritter og dip til. Personalet var søde og imødekommende. Sjov og udfordrende minigolf bane. Vi kommer helt sikkert igen.

Hej Mette
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at I havde en rigtig god aften hos os – og at vores signatur burger ramte plet 😋🍔🔥
Og hvor er vi glade for at høre, at i hyggede jer på minigolfbanen ⛳️🙌
Og en ekstra tak for de pæne ord om personalet – det betyder virkelig meget, og vi giver det selvfølgelig videre 🙏🏼
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ☺️

Super god service

Super god service, gode baner, maden var også udemærket, store portioner til en pris hvor de fleste kan være med!
Rigtig god oplevelse

19 de abril de 2026

Hej Rebecca
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I oplevede god service, gode baner og at maden også levede op til forventningerne 😋🎳
Og hvor er det skønt, at I lagde mærke til portionerne og priserne – det er vigtigt for os, at alle kan være med 🙌
Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse, og vi håber at se jer igen snart ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God minigolf bane, lækkert aftensmad og god stemning

Jeg og min familie var på Cecilie's i Slagelse i påsken 2026.
Vi spillede minigolf og spiste aftensmad der.
Deres milkshake var virkelig gode (jeg fik den med kaffesmag, den kan jeg godt anbefale 🤩).
Perfekt at spille indendørs minigolf, når det danske vejr ikke altid er til udendørs minigolf.
Min ældste datter fik deres nyeste steak med pomfritter og bearnaisesauce (hun synes det er sååå godt). Vi andre fik deres burger og pomfritter, som sad lige i skabet (vi kunne dog ikke spise op), da det var store portioner 👍 Det hele til gode priser 😊
Der var god stemning både fra personalet og de andre gæster.
Det sted besøger vi gerne igen, så jeg kan få revanche i minigolf ✌️

6 de abril de 2026

Hej Christina
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at I havde en dejlig tur hos os her i Slagelse med både minigolf og aftensmad ⛳️🍽️
Og vores milkshake med kaffesmag er også en af vores favoritter 😋🥤
Og hvor er det dejligt at høre, at både steak, burger og pomfritter sad lige i skabet😄🙌
Og en ekstra tak for de pæne ord om stemningen og personalet – det betyder virkelig meget for os 🙏🏼
Vi håber, du får din revanche i minigolf næste gang 😏⛳️
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ☺️

Helt i top

Jeg var forbi Cecilies Lillesøster i Slagelse for noget tid siden, og det var virkelig en fin oplevelse. Mega hyggeligt sted, og man føler sig hurtigt godt tilpas.

Maden smagte rigtig godt, og portionerne var også helt fair. Det er ikke noget fancy, men bare god og velsmagende mad, som man har lyst til at få igen.

Personalet var super søde og stille og rolige, så det hele føltes bare meget afslappet. Klart et sted jeg godt kunne finde på at komme igen

13 de novembro de 2025

Hej Neela
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en hyggelig oplevelse her hos os med god mad 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god oplevelse hos Cecilies i…

• Smilende og imødekommende personale
• Hurtig betjening uden ventetid
• Grundig rådgivning og ærlig feedback
• Høj kvalitet i både service og resultat
• Rent og hyggeligt sted

Man føler sig tryg fra start. Jeg går herfra hver gang med et flot resultat. Klar anbefaling.

8 de abril de 2026

Hej Janna
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du havde en mega god oplevelse hos os her i Slagelse 🙌
Og hvor er det dejligt at høre, at du følte dig tryg fra start og går herfra med en god oplevelse hver gang – det betyder virkelig meget for os!
Tusind tak for din anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen ☺️

Sjovt

Det er bare så mega fedt man både kan spille minigolf, bowling og dart. Mega god service, flinke og søde.

Hej Jannick
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du synes, det er mega sjovt med kombinationen af minigolf, bowling og dart – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe 🎳⛳️🎯
Og en stor tak for de pæne ord om vores service og personale – det betyder virkelig meget 🙏🏼
Vi håber at se dig igen snart til endnu en god oplevelse ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og opmærksomme i baren

Hej
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at du oplevede god service og opmærksomhed i baren – det betyder virkelig meget for os 🙌🍹
Vi giver selvfølgelig rosen videre til holdet 🙏🏼

Super service.

Super service.
Vi nød virkelig de fine lokaler og et meget venligt og hjælpsomt personale.
Vi glæder os allerede til næste gang.

Hej Jens
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os– og at vores personale gjorde en forskel 🙌

Det betyder virkelig meget for os!

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang☺️

Fantastisk

Fantastisk

Hej
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det skønt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os 🙌

Super

Vi kiggede forbi for ag se centeret og endte med at bestille lidt mad, det var super lækkert det hele!

16 de abril de 2026

Hej Dani
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det fedt, at I kiggede forbi – og endnu bedre, at I endte med at spise hos os og fik en god oplevelse 😋🙌

Det er vi virkelig glade for at høre!

Vi håber at se jer igen snart ☺️

Super godt sted

Super godt sted - super personale

Hej Magnus
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det fedt at høre, at du havde en god oplevelse – og en ekstra tak for de pæne ord om personalet 🙌

Mega hyggeligt sted

Hej CB
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at du synes, det er et mega hyggeligt sted – det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe 🙌

Ingen betalingsparkering

Ingen betalingsparkering. 👍

Hej Sune
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det fedt, at du lægger mærke til, at der ikke er betalingsparkering – det skal bare være nemt at besøge os 🙌🚗

Virkelig god service

Vi var nede og bowle da vores datter taber sin slushice, vi beder baren om en klud til at tørre op med, de kommer og ordner gulvet for os og aflevere en ny slushice uden vi har bedt om det, så super god service

Hej Anette
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at I havde en god oplevelse hos os – og at vores personale lige tog den et ekstra skridt og hjalp med det hele 🙌
Det er præcis sådan en service, vi gerne vil levere, så det betyder virkelig meget at høre 🙏🏼
Vi giver selvfølgelig rosen videre til teamet 💙
Vi håber at se jer igen snart til endnu en god oplevelse ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fedt center med massere af…

Fedt center med massere af forbedringer, personalet er super venligt og hjælpsomt, kommer gerne igen! Kan klart anbefales

Hej Kris
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du har lagt mærke til forbedringerne – det betyder virkelig meget for os 🙌
Og en stor tak for de pæne ord om personalet, det giver vi selvfølgelig videre 🙏🏼
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen ☺️

God service. Fedt dartspil. Lækker mad

Hej Tina
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du havde en god oplevelse med både service, dart og maden 🎯😋
//Team Cecilie’s

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais