Pierwszy raz udało mi się znaleźć dietę, która pomogła mi schudnąć, a jednocześnie nie czułam, że to dla mnie jakieś wielkie wyrzeczenie. Najbardziej bałam się ważenia produktów, a okazało się, że wca... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo, którą zaczęłam miesiąc temu. Rozmowa z dietetyczką dała mi odpowiedzi na kilka moich pytań. Jest możliwość ciągłego zadawania pytań w sprawach wątpliwyc... Ver mais
A empresa respondeu
Fajna współpraca, rzetelni ludzie. Dostałam wszystko co zostało mi obiecane a nawet więcej . Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim nawet jeśli nie muszą się odchudzać itp.... ja skorzystała... Ver mais
A empresa respondeu
Wiele razy próbowałem coś zrobić z wagą ale zawsze wracały podwójne wartości. Dopiero Respo pokazało mi że można jesc smacznie, nie odczuwać głodu między posiłkami i co najważniejsze mega zdrowo. Jeże... Ver mais
A empresa respondeu
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.
Młynarska 8/12, 01-194, Warszawa, Polônia
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kontakt z dietetyczka przez aplikację jest bardzo dobry, super responsywność i chęć udzielenia jak najlepszego wsparcia.
Dodatkowo, przepisy są smaczne, nieskomplikowane i aplikacja jest bardzo wspierająca. Wszystko jest w porządku.

Resposta da centrumrespo.pl
Współpraca z Respo to jedna z lepszych decyzji jaką podjęłam dla siebie samej. Jestem zdrowo najedzona. Dziękuję mojej Pani opiekun która słucha moich sugestii i dostosowuje posiłki i produkty pod moje preferencje żywieniowe.

Resposta da centrumrespo.pl
Bardzo latwa i prosta aplikacja w obsłudze. Można zamieniać posiłki jeśli zajdzie taka potrzeba.Wspaniala pomoc dietetyka i bardzo miła obsługa. Łatwe przepisy i smaczne.Indywidualne i profesjonalne podejscie do klienta.Swietny kontak z opiekunem celu.Polecam!

Resposta da centrumrespo.pl
Super aplikacja która ułatwia życie ♥️poprostu uzależnia ,nie czuję się że jest się na diecie

Resposta da centrumrespo.pl
Bardzo fajna aplikacja wszystko w jednym miejscu czas przygotowania, przepis składniki. Na duży plus możliwość skorzystania z alternatywnych składników no brak ogórka można wziąć pomidora. Lista zakupów też super nie trzeba się zastanawiać co kupić i ile.

Resposta da centrumrespo.pl
Podjęcie decyzji o diecie z respo to jedna z lepszych decyzji jaką mogłam podjąć. Posiłki są smaczne, waga spada w dół. Kontakt z opiekunką i jej wsparcie są bardzo pomocne. Myślę że zostanę z tą dietą na dłużej ;)

Resposta da centrumrespo.pl
Michał wpadł na super pomysł, zeby pomagać ludziom na tak duża skalę. Aplikacja respo jest fajna ,przejrzysta i prosta w użyciu. Plan ułożony po upodobania indywidualne. Respo to nie tylko fajne posiłki, ale przede wszystkim opieka dietetyka. Co jest bardzo ważne. Ja jestem juz w Respo jakis czas i było z górki i pod górkę. Ale dzięki mojej opiekunce Weronice Słowik, jestem bardzo wdzięczna za to ,ze na nią trafiłam. Dzięki niej i jej wiarę we mnie nie odpuszczam. To nie tylko profesjonalny dietetyk ,ale tez ciepła i wyrozumiała osoba. Bardzo przyjaźnie podchodzi do każdego aspektu. Ale przede wszystkim jej wsparcie. To dzięki niej znowu zaczęłam wierzyć, ze mi sie uda zrzucić te zbędne kg ,ale nauczyć sie przede wszystkim zdrowego odżywiania i zdrowych wyborów. Polecam każdego kto zmaga sie z odchudzaniem ,bo Respo to nie tylko dopasowaną dieta. Ale opieka ,wsparcie.
Polecam.

Resposta da centrumrespo.pl
Super kontakt z dietetykiem, duża wyrozumiałość,pyszne posiłki i motywacja na 100%

Resposta da centrumrespo.pl
Bardzo polecam Respo,super aplikacja,bardzo dużo przepisów ,napewno każdy znajdzie te dla siebie.Można je sobie swobodnie zamieniać jezeli mamy ochotę na coś innego niz jest w planie. Nieocenione jest również wsparcie dietetyka,który cały czas czuwa,podpowiada i motywuje.

Resposta da centrumrespo.pl
To moja czwarta współpraca z Michałem (potem Respo) od początków jego funkcjonowania w SM, ponad 8 lat cyklicznie obserwuje jak zmienia się firma i co oferuje. Przez cały ten czas miałam kilka diagnoz w tym choroby autoimmunologicznej i wiecznych niedoborów, Michał uczył mnie łączenia składników sprzyjających i liczenia proporcji. Teraz w respo jest to juz potężny mechanizm, analizuję go aktualnie i widzę wiele zmian na plus. Stworzenie tak ogromnego przedsięwzięcia to masa pracy i lata zaangażowania. Myślę że warto spróbować i iść po swoje. Ja z mojego dietetyka na obecną chwilę jestem bardzo zadowolona, wszystko komunikuję wprost i zawsze jest to uwzględnione. Mam nadzieję że i tym razem uda się nauczyć czegoś nowego, a tez jednocześnie zrzucić trochę wagi:)

Resposta da centrumrespo.pl
To moja pierwsza współpraca z dietetykiem i jestem zachwycona! Już zawsze będę wdzięczna za to z jaką wiedzą i chęcią pomocy spotkałam się tutaj :) Niedługo minie rok i mogę śmiało stwierdzić, że był on bardzo ważny dla mnie dzięki Respo :) Dawka motywacji, genialne przepisy i cudowna współpraca z Panią Justyną :)

Resposta da centrumrespo.pl
Aplikacja bradzo fany i łatwy sposób uświadamia w jakich proporcjach i połczeniach można zmienić soje żywienie. Z składnikami które lubimy i daniami, które znamy.

Resposta da centrumrespo.pl
Bardzo różnorodny plan żywieniowy, wiele rzeczy niebanalnych, rozszerza listę popisowych dań albo ulubionych! Opieka dietetyka na poziomie, cały czas można być w kontakcie, dostosuję całość pod Ciebie, bardzo miły kontakt. Ale co najważniejsze, działa i widać efekty.
Jeśli chodzi o plan treningowy, to według mnie, jednak nic nie zamieni trenera offline, który sprawdzi postawę i technikę. Jedna rzecz, to jednak mogłaby całość być trochę tańsza, jeśli chodzi o chęć i decyzje używania przez dłuższy czas.

Resposta da centrumrespo.pl
Korzystam z aplikacji Respo od końcówki listopada 2025. Na ten moment jestem bardzo zadowolona. Szeroki wybór przepisów, sprawny kontakt z dietetykiem sprawia, że chce się działać dalej i mieć jeszcze większe efekty. Do tej pory zgubiłam już sporo zarówno kilogramów jak i centymetrów. Lubię Respo za to, że w każdym momencie mogę zmienić zdanie co chcę w danym momencie zjeść, dodatkowo opcja wymiany składników w posiłkach ułatwia trzymanie się „diety”. Słowo dieta dodaję w cudzysłowie, ponieważ z Respo nie jest się na diecie a zmienia się swoje nawyki żywieniowe na zawsze.

Resposta da centrumrespo.pl
Korzystam z aplikacji od lipca 2025r. Moim celem było trzymanie zbilansowanej diety, a obecnie pilnowanie kaloryczności ze względu na intensywne treningi biegowe. Aplikacja jest intuicyjna, łatwa w obsłudze. Opieka dietetyczna na wysokim poziomie. Dietetyk na bieżąco aktualizuje dietę do potrzeb klienta, reaguje na zmiany preferencji czy aktualnych problemów zdrowotnych (u mnie niska ferrytyna). Posiłki są na ogół smaczne, a te, które nie trafią w nasze gusta można łatwo wymienić. Jestem zadowolona!

Resposta da centrumrespo.pl
Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobra współpraca z dietetykiem. Menu ciekawe, urozmaicone,kolorowe. W miarę szybkie do przygotowania. Póki co schudłam w ciągu 4 miesięcy 10 kilogramów. Bardzo duża baza posiłków na wymianę.

Resposta da centrumrespo.pl
Jestem na respo od kilku miesięcy i bardzo sobię chwalę i jestem bardzo zadowolona! Poprawiło mi się samopoczucie. Wybór przepisów jest ogromny i naprawdę można jeść wszystko:) Posiłki są zbilansowane. Polubiłam nawet owsianki. Aaaa i współpraca z opiekunem jest super. Moja Martyna jest bardzo pomocna i wspiera kiedy tego potrzebuję!
Polecam polecam 👌

Resposta da centrumrespo.pl
Osiągnęłam swój cel bez żadnych problemów, ograniczeń w diecie :) Dieta i posiłki są bardzo smaczne, a aplikacja i wsparcie dietetyka - fantastyczne:) Posiłki skomponowane tak, że wszystko mi smakuje :) Jestem zadowolona i polecam wszystkim którzy się jeszcze zastanawiają:)

Resposta da centrumrespo.pl
Swietna aplikacja i naprawde konkretna pomoc dietetyka.

Resposta da centrumrespo.pl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.