centrumrespo.pl Avaliações 739

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pierwszy raz udało mi się znaleźć dietę, która pomogła mi schudnąć, a jednocześnie nie czułam, że to dla mnie jakieś wielkie wyrzeczenie. Najbardziej bałam się ważenia produktów, a okazało się, że wca... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo, którą zaczęłam miesiąc temu. Rozmowa z dietetyczką dała mi odpowiedzi na kilka moich pytań. Jest możliwość ciągłego zadawania pytań w sprawach wątpliwyc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajna współpraca, rzetelni ludzie. Dostałam wszystko co zostało mi obiecane a nawet więcej . Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim nawet jeśli nie muszą się odchudzać itp.... ja skorzystała... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wiele razy próbowałem coś zrobić z wagą ale zawsze wracały podwójne wartości. Dopiero Respo pokazało mi że można jesc smacznie, nie odczuwać głodu między posiłkami i co najważniejsze mega zdrowo. Jeże... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Nutricionista
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Consultor de Saúde

Escrito pela empresa

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontakt z dietetyczka przez aplikację…

Kontakt z dietetyczka przez aplikację jest bardzo dobry, super responsywność i chęć udzielenia jak najlepszego wsparcia.
Dodatkowo, przepisy są smaczne, nieskomplikowane i aplikacja jest bardzo wspierająca. Wszystko jest w porządku.

26 de fevereiro de 2026

Dziękujemy za opinię 🫶

Responsywność i pełne wsparcie to nasze znaki rozpoznawcze. Cieszymy się, że czujesz się zaopiekowana w całym procesie 😊

Wiemy, że aby realizacja planu przebiegała skutecznie, dieta powinna być skrojona idealnie pod Podopiecznego i jego potrzeby. W Respo stawiamy na proste, nieskomplikowane przepisy, z którymi poradzi sobie każdy 😊 Dopełnieniem jest aplikacja, której funkcje jeszcze bardziej przybliżają do realizacji celu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Współpraca z Respo to jedna z lepszych…

Współpraca z Respo to jedna z lepszych decyzji jaką podjęłam dla siebie samej. Jestem zdrowo najedzona. Dziękuję mojej Pani opiekun która słucha moich sugestii i dostosowuje posiłki i produkty pod moje preferencje żywieniowe.

27 de janeiro de 2026

Dziękujemy za opinię! 💝
Indywidualna i kompleksowa opieka dietetyka, który z pełnym zaangażowaniem i zrozumieniem układa plan dopasowany do potrzeb i preferencji Podopiecznego, to jeden z naszych priorytetów. Dzięki temu Twoje posiłki są pyszne, zdrowe i sycące. Bardzo cieszy nas Twoja satysfakcja ze współpracy 🤗

Jestem zadowolona

Fajna aplikacja, proste posiłki.

26 de fevereiro de 2026

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂
Cieszymy się, że współpraca jest dla Ciebie satysfakcjonująca, a aplikacja i proponowane przez nas przepisy spełniły Twoje oczekiwania 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo latwa i prosta aplikacja w…

Bardzo latwa i prosta aplikacja w obsłudze. Można zamieniać posiłki jeśli zajdzie taka potrzeba.Wspaniala pomoc dietetyka i bardzo miła obsługa. Łatwe przepisy i smaczne.Indywidualne i profesjonalne podejscie do klienta.Swietny kontak z opiekunem celu.Polecam!

Dziękujemy za opinię!
Dostępna w aplikacji opcja zamiany posiłków jest zaprojektowana właśnie po to, aby dieta była elastyczna i praktyczna – zawsze dopasowana do tego, co masz pod ręką 🙂

Dbamy o to, by przepisy były nie tylko odpowiednio zbilansowane, ale też smaczne i proste w przygotowaniu, tak, aby dieta była maksymalnie komfortowa 🙂

Miło nam, że doceniasz naszą obsługę oraz współpracę ze swoim Opiekunem. Jesteśmy tu właśnie po to, by Cię wspierać ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super aplikacja która ułatwia życie…

Super aplikacja która ułatwia życie ♥️poprostu uzależnia ,nie czuję się że jest się na diecie

1 de agosto de 2025

Dziękujemy za opinię ❤️

Właśnie o to nam chodzi - by dieta była dopasowana do Ciebie, nie Ty do niej, a aplikacja maksymalnie ułatwiała jej realizację 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo fajna aplikacja wszystko w…

Bardzo fajna aplikacja wszystko w jednym miejscu czas przygotowania, przepis składniki. Na duży plus możliwość skorzystania z alternatywnych składników no brak ogórka można wziąć pomidora. Lista zakupów też super nie trzeba się zastanawiać co kupić i ile.

Dziękujemy za opinię ❤️

To świetnie słyszeć, że aplikacja spełnia Twoje oczekiwania i ułatwia organizację diety. Możliwość wymiany składników czy interaktywna lista zakupów to kluczowe funkcje, które sprawiają, że utrzymanie planu jest jeszcze łatwiejsze 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Podjęcie decyzji o diecie z respo to…

Podjęcie decyzji o diecie z respo to jedna z lepszych decyzji jaką mogłam podjąć. Posiłki są smaczne, waga spada w dół. Kontakt z opiekunką i jej wsparcie są bardzo pomocne. Myślę że zostanę z tą dietą na dłużej ;)

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz zaufanie ❤️

Wiemy, że proste i smaczne posiłki to kluczowe elementy skutecznej diety. Dbamy o to, by każda współpraca była realizowana i prowadzona na jak najwyższym poziomie, dlatego w naszym zespole znajdują się wyłącznie dyplomowani dietetycy 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Michał wpadł na super pomysł

Michał wpadł na super pomysł, zeby pomagać ludziom na tak duża skalę. Aplikacja respo jest fajna ,przejrzysta i prosta w użyciu. Plan ułożony po upodobania indywidualne. Respo to nie tylko fajne posiłki, ale przede wszystkim opieka dietetyka. Co jest bardzo ważne. Ja jestem juz w Respo jakis czas i było z górki i pod górkę. Ale dzięki mojej opiekunce Weronice Słowik, jestem bardzo wdzięczna za to ,ze na nią trafiłam. Dzięki niej i jej wiarę we mnie nie odpuszczam. To nie tylko profesjonalny dietetyk ,ale tez ciepła i wyrozumiała osoba. Bardzo przyjaźnie podchodzi do każdego aspektu. Ale przede wszystkim jej wsparcie. To dzięki niej znowu zaczęłam wierzyć, ze mi sie uda zrzucić te zbędne kg ,ale nauczyć sie przede wszystkim zdrowego odżywiania i zdrowych wyborów. Polecam każdego kto zmaga sie z odchudzaniem ,bo Respo to nie tylko dopasowaną dieta. Ale opieka ,wsparcie.
Polecam.

4 de fevereiro de 2026

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Bardzo się cieszymy, że nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania, a zaproponowany jadłospis trafił w Twój gust. Twoje zadowolenie i satysfakcja ze współpracy to dla nas ogromne wyróżnienie 🙂

Bezpośredni kontakt z Opiekunem to coś, na czym szczególnie nam zależy. Wiemy, jak ważna jest szczera komunikacja i wsparcie dietetyka w całym procesie, dlatego ogromnie nas cieszy, że znalazłaś tak dobry kontakt z Weroniką ❤️

Super kontakt z dietetykiem

Super kontakt z dietetykiem, duża wyrozumiałość,pyszne posiłki i motywacja na 100%

Dziękujemy za opinię 💚

Współpraca z dietetykiem oraz smaczne posiłki dopasowane indywidualnie do preferencji Podopiecznego to klucz do sukcesu i utrzymania motywacji. Dziękujemy, że jesteś z nami 🙂

Plecam Respo

Bardzo polecam Respo,super aplikacja,bardzo dużo przepisów ,napewno każdy znajdzie te dla siebie.Można je sobie swobodnie zamieniać jezeli mamy ochotę na coś innego niz jest w planie. Nieocenione jest również wsparcie dietetyka,który cały czas czuwa,podpowiada i motywuje.

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Stale rozwijamy naszą bazę posiłków, tak, aby każdy znalazł coś dla siebie 😊 Super, że aplikacja jest dla Ciebie pomocnym narzędziem na co dzień — opcja zamiany posiłków zdecydowanie ułatwia zarządzanie planem 🙂

Nasi dietetycy służą wsparciem oraz wiedzą, dbają także o odpowiednią dawkę motywacji, co przekłada się na realne efekty ❤️

Warto spróbować:)

To moja czwarta współpraca z Michałem (potem Respo) od początków jego funkcjonowania w SM, ponad 8 lat cyklicznie obserwuje jak zmienia się firma i co oferuje. Przez cały ten czas miałam kilka diagnoz w tym choroby autoimmunologicznej i wiecznych niedoborów, Michał uczył mnie łączenia składników sprzyjających i liczenia proporcji. Teraz w respo jest to juz potężny mechanizm, analizuję go aktualnie i widzę wiele zmian na plus. Stworzenie tak ogromnego przedsięwzięcia to masa pracy i lata zaangażowania. Myślę że warto spróbować i iść po swoje. Ja z mojego dietetyka na obecną chwilę jestem bardzo zadowolona, wszystko komunikuję wprost i zawsze jest to uwzględnione. Mam nadzieję że i tym razem uda się nauczyć czegoś nowego, a tez jednocześnie zrzucić trochę wagi:)

10 de fevereiro de 2026

Dziękujemy za opinię! ☺️
W Respo - nieustannie pracujemy nad poszerzaniem naszej oferty, narzędzi i możliwości w kontekście zapewniania naszym Podopiecznym pełnej satysfakcji, dlatego cieszymy się, że na bieżąco śledzisz nasz rozwój i zdecydowałaś się na ponowną współpracę 🙂

Super, że masz dobry kontakt ze swoim dietetykiem, a wszystkie Twoje sugestie zostały uwzględnione. Jesteśmy przekonani, że to będzie owocna i efektywna współpraca! Trzymamy za Ciebie mocno kciuki! ❤️

To moja pierwsza współpraca

To moja pierwsza współpraca z dietetykiem i jestem zachwycona! Już zawsze będę wdzięczna za to z jaką wiedzą i chęcią pomocy spotkałam się tutaj :) Niedługo minie rok i mogę śmiało stwierdzić, że był on bardzo ważny dla mnie dzięki Respo :) Dawka motywacji, genialne przepisy i cudowna współpraca z Panią Justyną :)

Dziękujemy za opinię! 🥰

Cieszymy się, że przepisy idealnie trafiły w Twój gust, a współpraca z dietetykiem tak dobrze się układa. To dla nas niezwykle ważny, by Twój Opiekun zapewniał Ci odpowiednią opiekę, realne wsparcie na każdym etapie i dodawał motywacji, wtedy gdy tego potrzebujesz 💪

Dziękujemy za Twoje zaufanie i cieszymy się, że już tak długo z nami jesteś 💝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aplikacja bradzo fany i łatwy sposób…

Aplikacja bradzo fany i łatwy sposób uświadamia w jakich proporcjach i połczeniach można zmienić soje żywienie. Z składnikami które lubimy i daniami, które znamy.

Dziękujemy za opinię! 🥰
W Respo zależy nam na tym, by dieta uwzględniała takie składniki oraz produkty, które lubisz i znasz 😋 A nasza aplikacja i dostępne w niej funkcje zostały stworzone właśnie w taki sposób, by maksymalnie wspierać i ułatwiać Ci codzienną realizację przygotowanego planu. Super, że aktywnie z niej korzystasz ☺️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bardzo różnorodny plan żywieniowy

Bardzo różnorodny plan żywieniowy, wiele rzeczy niebanalnych, rozszerza listę popisowych dań albo ulubionych! Opieka dietetyka na poziomie, cały czas można być w kontakcie, dostosuję całość pod Ciebie, bardzo miły kontakt. Ale co najważniejsze, działa i widać efekty.
Jeśli chodzi o plan treningowy, to według mnie, jednak nic nie zamieni trenera offline, który sprawdzi postawę i technikę. Jedna rzecz, to jednak mogłaby całość być trochę tańsza, jeśli chodzi o chęć i decyzje używania przez dłuższy czas.

Dziękujemy za opinię! 🙂
Cieszymy się, że masz dobry kontakt ze swoim dietetykiem. Zależy nam właśnie na tym, by Twój Opiekun zapewnił Ci odpowiednią opiekę i wsparcie w całym procesie.
Super, że już widzisz efekty swojej pracy. Skuteczna dieta, to taka, która jest dopasowana do Twoich indywidualnych preferencji i potrzeb. 💪

Nasze plany treningowe przygotowuje doświadczony trener-fizjoterapeuta uwzględniając możliwości, potrzeby i oczekiwania Podopiecznego. Dzięki indywidualnemu dopasowaniu planu i filmikom instruktażowym z 4 różnych perspektyw - prawidłowe wykonywanie każdego ćwiczenia jest znacznie łatwiejsze. Oczywiście wszystkie swoje uwagi i wątpliwości, możesz także na bieżąco konsultować i omawiać ze swoim trenerem, który z przyjemnością wyjaśni każdą kwestię lub naniesie niezbędne modyfikacje.

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami zarówno w kontekście treningu, jak i kosztów współpracy – każda opinia jest dla nas ważna i pomaga nam udoskonalać nasze usługi. 🙂

Polecam Respo. Dla mnie ma 5*

Korzystam z aplikacji Respo od końcówki listopada 2025. Na ten moment jestem bardzo zadowolona. Szeroki wybór przepisów, sprawny kontakt z dietetykiem sprawia, że chce się działać dalej i mieć jeszcze większe efekty. Do tej pory zgubiłam już sporo zarówno kilogramów jak i centymetrów. Lubię Respo za to, że w każdym momencie mogę zmienić zdanie co chcę w danym momencie zjeść, dodatkowo opcja wymiany składników w posiłkach ułatwia trzymanie się „diety”. Słowo dieta dodaję w cudzysłowie, ponieważ z Respo nie jest się na diecie a zmienia się swoje nawyki żywieniowe na zawsze.

Dziękujemy za opinię ❤️

Bardzo się cieszymy, że nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania oraz pomaga Ci w codziennej realizacji planu, a pierwsze efekty są już u Ciebie widoczne.

W Respo udowadniamy, że dieta może być elastyczna i dopasowana do Ciebie, dzięki czemu nawet nie czujesz, że na niej jesteś 🙂 Opcje takie wymiana posiłków czy pojedynczych składników zdecydowanie ułatwiają utrzymanie planu, a wsparcie dietetyka zapewnia odpowiednią dawkę motywacji 💪

Dziękujemy, że z nami jesteś i oczywiście trzymamy kciuki za osiągnięcie wszystkich celów! 🫶

Polecam!

Korzystam z aplikacji od lipca 2025r. Moim celem było trzymanie zbilansowanej diety, a obecnie pilnowanie kaloryczności ze względu na intensywne treningi biegowe. Aplikacja jest intuicyjna, łatwa w obsłudze. Opieka dietetyczna na wysokim poziomie. Dietetyk na bieżąco aktualizuje dietę do potrzeb klienta, reaguje na zmiany preferencji czy aktualnych problemów zdrowotnych (u mnie niska ferrytyna). Posiłki są na ogół smaczne, a te, które nie trafią w nasze gusta można łatwo wymienić. Jestem zadowolona!

Dziękujemy za opinię ❤️

Bardzo się cieszymy, że współpraca z nami spełnia Twoje oczekiwania i daje realne efekty, a aplikacja okazała się dla Ciebie intuicyjna. Wiemy, jak ważne jest wsparcie w trakcie całego procesu i jak wiele znaczy dieta, która jest dopasowana do preferencji oraz stanu zdrowia. Możliwość modyfikacji i zamiany posiłków to kluczowa funkcjonalność, jaką oferujemy. Dzięki niej możesz jeszcze lepiej dopasować swój plan do siebie i swoich możliwości. Dietetyk nieustannie dba o to, by każdy nowy jadłospis był opracowany zgodnie z Twoimi aktualnymi potrzebami i osiągniętym postępem.

Gratulujemy Ci wypracowanych rezultatów i cieszymy się, że jesteś, a my możemy każdego dnia wspierać Cię w Twojej drodze 🙂

Polecam z czystym sumieniem

Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobra współpraca z dietetykiem. Menu ciekawe, urozmaicone,kolorowe. W miarę szybkie do przygotowania. Póki co schudłam w ciągu 4 miesięcy 10 kilogramów. Bardzo duża baza posiłków na wymianę.

8 de outubro de 2025

Dziękujemy za opinię oraz polecenie 😍

W Respo stawiamy na smaczne, efektywne i elastyczne rozwiązania. Stale rozbudowujemy naszą bazę posiłków, co pozwala na jeszcze większą różnorodność. Dopasowujemy plan do Twoich indywidualnych preferencji, potrzeb i celu, dzięki temu realizacja diety jest prosta i przyjemna, a wyniki są jej owocem — gratulujemy 10 kg mniej, to naprawdę świetny rezultat! 🙂

Zależy nam na tym, aby Opiekun był Twoim wsparciem w dążeniu do upragnionego celu. Cieszymy się, że możemy towarzyszyć Ci w tej drodze ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem na respo od kilku miesięcy i…

Jestem na respo od kilku miesięcy i bardzo sobię chwalę i jestem bardzo zadowolona! Poprawiło mi się samopoczucie. Wybór przepisów jest ogromny i naprawdę można jeść wszystko:) Posiłki są zbilansowane. Polubiłam nawet owsianki. Aaaa i współpraca z opiekunem jest super. Moja Martyna jest bardzo pomocna i wspiera kiedy tego potrzebuję!
Polecam polecam 👌

Dziękujemy za opinię oraz polecenie 😍

To wspaniale, że dieta w Respo przyczyniła się do Twojego lepszego samopoczucia ❤️
Dbamy o to, by każdy posiłek był odpowiednio zbilansowany, a nasza baza przepisów rozbudowana była na tyle, aby każdy znalazł coś dla siebie. Super, że udało Ci się przekonać do nowych smaków, a współpraca z Martyną tak fantastycznie się układa — właśnie o to nam chodzi! 🙂

Świetna współpraca !

Osiągnęłam swój cel bez żadnych problemów, ograniczeń w diecie :) Dieta i posiłki są bardzo smaczne, a aplikacja i wsparcie dietetyka - fantastyczne:) Posiłki skomponowane tak, że wszystko mi smakuje :) Jestem zadowolona i polecam wszystkim którzy się jeszcze zastanawiają:)

16 de fevereiro de 2026

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i gratulujemy osiągniętego celu! ❤️

W Respo udowadniamy, że to dieta ma być dopasowana do Ciebie, a nie Ty do niej — dzięki czemu efekty przychodzą bez mnóstwa zbędnych wyrzeczeń 😊 Aplikacja, Opiekun i elastyczny jadłospis są po to, żeby ułatwiać codzienne decyzje, pomóc w organizacji i trzymać Cię blisko celu. Cieszymy się, że zdało to u Ciebie egzamin 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Swietna aplikacja i naprawde konkretna…

Swietna aplikacja i naprawde konkretna pomoc dietetyka.

Dziękujemy za opinię 🙂
Stawiamy na praktyczne rozwiązania i realne wsparcie — dlatego tak ważna jest obecność Opiekuna i przejrzysta aplikacja, która ułatwia codzienną realizację planu. Cieszymy się, że z nami jesteś 💪

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais