centrumrespo.pl Avaliações 736

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pierwszy raz udało mi się znaleźć dietę, która pomogła mi schudnąć, a jednocześnie nie czułam, że to dla mnie jakieś wielkie wyrzeczenie. Najbardziej bałam się ważenia produktów, a okazało się, że wca... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo, którą zaczęłam miesiąc temu. Rozmowa z dietetyczką dała mi odpowiedzi na kilka moich pytań. Jest możliwość ciągłego zadawania pytań w sprawach wątpliwyc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajna współpraca, rzetelni ludzie. Dostałam wszystko co zostało mi obiecane a nawet więcej . Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim nawet jeśli nie muszą się odchudzać itp.... ja skorzystała... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wiele razy próbowałem coś zrobić z wagą ale zawsze wracały podwójne wartości. Dopiero Respo pokazało mi że można jesc smacznie, nie odczuwać głodu między posiłkami i co najważniejsze mega zdrowo. Jeże... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Nutricionista
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Consultor de Saúde

Escrito pela empresa

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Respo - dieta i opieka

Bardzo smaczne przepisy dopasowane do zgłoszonych preferencji, ale przede wszystkim bardzo profesjonalna opieka Karoliny Ł. Utrzymywanie kontaktu, uwagi pozwalające utrzymać wysoką motywację określonego celu oraz pełne zrozumienie zgłaszanych wątpliwości i uwag. Polecam!

28 de março de 2026

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz polecenie 😍

W Respo wiemy, że aby dieta była skuteczna i przyjemna, posiłki muszą być indywidualnie dopasowane do preferencji Podopiecznego, odpowiednio zbilansowane i oczywiście - smaczne! 😋

Cieszymy się, że współpraca jest dla Ciebie satysfakcjonująca, a kontakt z dietetykiem tak dobrze się układa ☺️

Super! Polecam każdemu niezdecydowanemu

Jestem po 2 ciążach i chciałam zrzucić zbędne kilogramy oraz wrócić do formy sprzed lat. Najbardziej zachęciło mnie to, że dieta i przepisy są normalne, to znaczy, że mogę to zrobić mojemu dziecku i nie będzie wybrzydzać, ani marudzić, że dostało sama sałatę lub makaron bez smaku. Potężna baza przepisów, do których można zawsze wracać, jeżeli coś nie podchodzi w nasze gusta zawsze można wymienić. Opieka dietetyczna również na 5 gwiazdek! Zawsze dostanę konkretną odpowiedź, daje motywację do działania i widać, że interesuję się podopiecznym. Jestem zadowolona z tego, że to nie jest kolejna dieta (a już kilka próbowałam), że po wykupieniu pakietu zostaje się całkiem samemu i piszesz do dietetyków tylko jak ty coś potrzebujesz. Dieta jest naprawdę dopasowana do osoby (podoba mi się, że patrzą też na aktualne badania krwi), jej potrzeb i czujesz, że jesteś pod dobrą opieką. P.S. no i oczywiście widoczne efekty 😉🫶🏼

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❤️

Bardzo zależy nam na tym, by każdy nasz Podopieczny był w pełni usatysfakcjonowany ze współpracy. Właśnie dlatego wszystkie jadłospisy dopasowujemy do potrzeb i preferencji naszych Podopiecznych, również z uwzględnieniem stanu zdrowia — dzięki temu realizacja planu jest tak wygodna i komfortowa, a dieta skuteczna 🙂

Cieszymy się, że możemy Ci towarzyszyć w drodze do formy sprzed lat i wspierać Cię na każdym kroku! Właśnie od tego jesteśmy ❤️

Polecajka!

Od początku moim celem była redukcja wagi. Po rozpoczęciu współpracy nagle okazało się, że można jeść dużo, smacznie i zdrowo i być w deficycie, a co najważniejsze: cyferki na wadze z tygodnia na tydzień, z miesiąca na miesiąc były coraz niższe! Polecam każdemu kto ma jakiekolwiek wątpliwości!Jest to inwestycja w siebie i własne zdrowie - bezcenna! PS redukcja z 125 na 90 😃

Gratulujemy fantastycznego wyniku — 35 kg mniej robi wrażenie! 💪
W Respo nie chcemy wprowadzać w życie Podopiecznych rewolucji. Zależy nam na tym, by poprzez małe zmiany budować zdrowe nawyki żywieniowe, które pozwalają utrzymać wypracowane efekty na lata. To dzięki temu dieta jest skuteczna — i możesz jeść przy tym wszystko to, co lubisz 🙂

Wygodne rozwiązanie

Możliwość podmiany dań i związana z tym elastyczność jest bezcenna. Obawiałam się diety, ale czuję, że tutaj mam duże pole i wygodę manewru, dzięki czemu jest mi łatwiej. Mogę polecić Respo. Obecnie nie wyobrażam sobie już innej formy wsparcia dietetycznego. Dla mnie to optymalne rozwiązanie. Oczywiście pozostają niuanse do poprawy, głównie związane z interfejsem aplikacji, czy czasem na zrobienie zakupów przed rozpoczęciem nowego planu. Nie zmienia to faktu, że współpracuje mi się wygodnie i bezboleśnie, a o to w gruncie rzeczy chodzi. :)

1 de fevereiro de 2026

Dziękujemy za opinię 🫶

Dieta w Centrum Respo jest indywidualnie dopasowana do potrzeb i preferencji Podopiecznego, ponieważ wierzymy, że elastyczność to gwarant sukcesu. To Podopieczny decyduje o tym, jak będzie wyglądał jego plan. To właśnie dzięki temu nie musisz drastycznie zmieniać swojego dotychczasowego stylu życia, a utrzymanie diety jest wygodne i bezbolesne 🙂

Super dieta

Jestem już od miesiąca na diecie w Respo i szczerze – dawno nie byłam tak zadowolona. Wszystko jest świetnie dopasowane do moich potrzeb – zarówno kaloryczność, jak i same posiłki. Nie chodzę głodna, mam dużo energii i po prostu dobrze się czuję na co dzień.
Ogromnym plusem jest możliwość wymiany posiłków oraz uwzględnienia tego, czego nie lubię – dzięki temu naprawdę jem to, co mi smakuje. Dania są proste, szybkie w przygotowaniu i naprawdę pyszne, więc dieta w końcu przestała być dla mnie męczącym obowiązkiem.
Bardzo doceniam też stały kontakt z dietetyczką/opiekunką – czuję się zaopiekowana, wszystko jest prowadzone profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem. W porównaniu do moich wcześniejszych doświadczeń z dietami, gdzie byłam głodna i wszystko było narzucone „z góry”, tutaj jest zupełnie inny poziom.
Pierwszy raz mam wrażenie, że dieta jest przyjemna i możliwa do utrzymania na dłużej. Zdecydowanie polecam.

Dziękujemy za opinię i polecenie ❤️

Każdy jadłospis dopasowujemy indywidualnie do potrzeb i preferencji naszych Podopiecznych — właśnie dzięki temu przygotowany przez nas plan żywieniowy działa i dobrze smakuje 🙂 Dbamy o to, by posiłki były sycące i pozytywnie wpływały na samopoczucie.

Aplikacja Respo i dostępne w niej funkcje, takie jak wymiana posiłków, zostały stworzone właśnie w taki sposób, by maksymalnie ułatwić realizację planu. Cieszymy się, że aktywnie korzystasz z jej możliwości, a kontakt z Twoją dietetyczką przebiega bezproblemowo.

Dziękujemy, że z nami jesteś 🙂

To działa!

Jestem bardzo zadowolona z Respo. Nasza współpraca trwa dopiero dwa miesiące, ale już udało mi się zrzucić kilka kilogramów i na tym na pewno nie poprzestanę :) Po trzech ciążach i przy Hashimoto naprawdę nie przypuszczałam, że jestem w stanie jeszcze schudnąć. Jednak z Respo okazało się to możliwe. Aplikacja Respo jest bardzo wygodna i intuicyjna, kontakt z dietetykiem doskonały, ćwiczenia i dieta dopasowana do indywidualnych potrzeb. Bardzo sobie cenię możliwość modyfikacji posiłków i wymiany poszczególnych półproduktów. Polecam!

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Super, że widzisz już u siebie pierwsze, pozytywne efekty współpracy! Bardzo się cieszymy, że współpraca z nami spełnia Twoje oczekiwania i daje realne rezultaty, a aplikacja okazała się dla Ciebie intuicyjna. Wiemy, jak ważne jest wsparcie dietetyka w trakcie całego procesu i jak wiele znaczą dieta oraz trening, które są dopasowane do preferencji oraz stanu zdrowia. Elastyczność jest jednym z naszych priorytetów, dlatego cieszymy się, że aktywnie korzystasz z opcji modyfikacji posiłków i wymiany składników 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Centrum Respo to super aplikacja i…

Centrum Respo to super aplikacja i świetni ludzie.. Posiłki są smaczne i dostosowane do osoby.. Kontakt z dietetykiem super.. bardzo polecam każdemu kto chce o Siebie zawalczyć😉

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i tak miłe słowa 🙂

Cieszymy się, że zaproponowane przez nas posiłki trafiły w Twój gust, a aplikacja pozwala utrzymać dietę w ryzach. Super, że doceniasz kontakt ze swoim dietetykiem — właśnie o to nam chodzi 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Respo zdecydowanie uratowało mi życie

Respo zdecydowanie uratowało mi życie. Schudlam z nimi 50 kg. Choruje na PCOS i insulinoopornosc. Respo dobrało mi idealnie dietę pod to co lubię ale tez tak aby pomagała mi zdrowotnie. Kontakt z dietetykiem jest perfekcyjny - zawsze można liczyć na rade, wsparcie czy też pomoc. Zawsze mogłam cos zmienic, jezeli nie odpowiadala mi dieta czy ćwiczenia. Trening jest tez dopasowany do moich możliwości fizycznych co ułatwia jego wykonywanie.

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i gratulujemy tak fantastycznego wyniku! 😍

Wiemy, że aby realizacja planu przebiegała skutecznie, dieta powinna być skrojona idealnie pod preferencje oraz potrzeby Podopiecznego, również te zdrowotne. W Respo dbamy o to, by każdy Podopieczny miał swobodę w dobrze zarówno posiłków, jak i ćwiczeń.

Nasz zespół dyplomowanych dietetyków oraz trenerów na każdym etapie wspiera w drodze do wymarzonej sylwetki i pomaga trwale zmieniać nawyki 🙂 Cieszymy się, że jesteś z nami ❤️

Z Respo jestem już od dwóch lat. Polecam

Z Respo jestem już od dwóch lat. W tym momencie to już jest styl życia. Zaczynałem z waga ponad 130kg aktualnie 98 lecz w sezonie letnim było 94 :) Jeśli zastanawiasz się czy warto to zapewniam że warto, warto zmienić nawyki a co za tym idzie zdrowie. Boisz się że będzie trzeba jeść to co ktoś nam zaplanował ? To nie w Respo, tutaj jesz to na co masz ochotę. Sam/a wybierasz posiłki, jeśli nie pasuje Tobie jajecznica na kolację to zmieniasz na omlet,parówki lub wiele innych pysznych posiłków. Naprawdę jest z czego wybierać. To nie jest dieta cud to jest poprostu normalne smaczne jedzenie z produktów ze zwykłych dyskontów. Łatwe w przygotowaniu i opisane krok po kroku jak to przygotować. Polecam serdecznie to serio działa :)

25 de março de 2025

Gratulujemy tak fantastycznej przemiany 😍
Miło nam czytać o Twoich pozytywnych odczuciach ze współpracy.

Nasze jadłospisy dopasowujemy indywidualnie, z uwzględnieniem potrzeb i preferencji naszych Podopiecznych — właśnie to sprawia, że przygotowany plan żywieniowy działa, a przy tym smakuje 🙂 Oferowana przez nas możliwość wymiany posiłków jeszcze bardziej ułatwia dążenie do celu i wypracowaniu zdrowych nawyków 😊

Polecam serdecznie RESPO

Polecam serdecznie RESPO! Dieta i trening dopasowany indywidualne z możliwością zmian wg własnych potrzeb. Dodatkowo aplikacja i kontakt z dietetykiem to fajne rozwiązanie. U mnie już widać efekty a dopiero minął miesiąc z Respo. Zmiana stylu życia też wpłynęła na moje samopoczucie. Mam więcej energii i siły. Myślę, że warto spróbować, jeśli ktoś chce sobie pomóc w zmianie nawyków.

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Intuicyjna aplikacja, elastyczność jadłospisu i treningów to coś, co sprawia, że proponowane przez nas plany są skuteczne. Super, że tak szybko znalazło to potwierdzenie również u Ciebie 💪

Cieszymy się również, że współpraca z Respo pozwoliła Ci wypracować zdrowe nawyki, które przyczyniły się do Twojego lepszego samopoczucia, a Opiekun okazał się dla Ciebie realnym wsparciem w całym procesie 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ciągły kontakt z dietetykiem jest…

Ciągły kontakt z dietetykiem jest świetny. Dania są zawsze dopasowane pod ciebie. Regularnie zmieniamy jadłospis z gwarancją! A w dodatku jeżeli zje się coś spoza planu to i tak można to wpisać w makro. Super sprawa

Dziękujemy za opinię 🫶

Dbamy o to, by przepisy były jak najlepiej dopasowane do preferencji Podopiecznego — właśnie dlatego okres gwarancji jest jednym z kluczowych elementów naszej współpracy 🙂

Dostępna w aplikacji opcja dodania posiłku spoza planu jest zaprojektowana właśnie po to, aby dieta była elastyczna i praktyczna – zawsze dopasowana do tego, co masz pod ręką i na co masz ochotę 🙂

Miło nam również, że doceniasz współpracę ze swoim Opiekunem. Jesteśmy tu właśnie po to, by Cię wspierać ❤️

Rewelacyjna dieta

Rewelacyjna dieta, aplikacja i sztab specjalistów, którzy wspierają i pomagają w osiągnięciu celu. Ja schudłam z Respo 40 kg i wróciłam do nich, bo chcę jeszcze schudnąć parę kg. Polecam z całego serca 👍

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz polecenie i oczywiście gratulujemy dotychczas wypracowanych efektów! 😍

Zależy nam na tym, aby Opiekun był Twoim wsparciem w dążeniu do upragnionego celu. Cieszymy się, że dieta oraz aplikacja spełniły Twoje wymagania, a my ponownie możemy towarzyszyć Ci w drodze do wymarzonej wagi ❤️

Polecam!

Naprawdę polecam Respo z całego serca! Od małego bywałam u różnych specjalistów, dietetyków i innych lekarzy i nigdzie nie dowiedziałam się tak naprawdę nic o zdrowej i zbilansowanej diecie którą jest dostosowana pode mnie a nie bazuje w okół jakiegoś wzoru który jest tylko przeliczany na moją kaloryczność. Aplikacja ma opcję wymiany posiłków i opiekę indywidualną dietetyka który dostosowuje wszystko pod styl życia, alergię i upodobania. Posiłki są naprawdę łatwe w przygotowaniu i smaczne! Uważam że współpraca z Respo to strzał w dziesiątkę i od kiedy używam aplikacji wreszcie nauczyłam się jak poradzić sobie z redukcją bez diet cud i głodówek :)

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie 💚

Kompleksowe wsparcie dietetyka, który uwzględnia wszystkie Twoje indywidualne potrzeby, styl życia oraz stan zdrowia, to jeden z naszych priorytetów. Dbamy o to, by nasze posiłki były nie tylko szybkie w przygotowaniu, ale również smaczne, co pozwala czerpać przyjemność z diety 🙂 Super, że aplikacja Respo tak dobrze się u Ciebie sprawdza!

Jestem zadowolona

Jestem zadowolona , posiłki robi się szybko , są smaczne mogę wymieniać posiłki jeżeli w danym momencie czegoś nie mam lub nie mogę tego zrobić . Waga spada powoli ale czuję się super i zdaję sobie sprawę że ze względu na to że nie mogę ćwiczyć ,przyczyn zdrowotnych ,tylko joga i pilates pewnie waga spadała by szybciej . Ale dla mnie to że jem co lubię i jestem pojedzona a waga spada jest rewelacyjna .polecam

Dziękujemy za opinię 🫶

W Respo udowadniamy, że dieta może być szybka w przygotowaniu, a jednocześnie smaczna 🙂 Opcje takie wymiana posiłków czy pojedynczych składników zdecydowanie ułatwiają utrzymanie planu — wykorzystujesz produkty, które akurat masz pod ręką i jesz to, na co danego dnia masz ochotę. Cieszymy się, że widzisz już u siebie efekty redukcji i oczywiście trzymamy kciuki za osiągnięcie wszystkich celów!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dieta jest dostosowana do mnie do nich…

Dieta jest dostosowana do mnie do nich potrzeb i upodobań, nie ma wielkich wyrzeczen czy restrykcji, zasada 80/20 jest mega bo mogę zjeść ciasto czy lody ze znajomymi albo pójść na pizzę a efekty są. Kontakt z opiekunem celem bezcenny to podstawa to rozwiania wątpliwości i motywowania.

Dziękujemy za opinię ❤️

W Respo nie wprowadzamy restrykcji, a jedynie drobne, zdrowe nawyki, które — w połączeniu z zasadą 80/20 — dają realne efekty, bez konieczności rezygnacji z ulubionych potraw czy drobnych przyjemności, takich jak lody czy pizza. Jadłospis dopasowany do potrzeb i pełne wsparcie dietetyka to elementy, dzięki którym dieta jest prosta w utrzymaniu, a przy tym efektywna 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Teraz albo już nigdy.....

Swoją przygodę z Respo rozpoczęłam miesiąc temu. Poleciła mi ją moja rehabilitantka która po ciąży schudła ponad 30 kg. Stwierdziłam że albo teraz albo nigdy. Zaczęłam czytać, obserwować przemiany, przeglądać przepisy. I zdecydowałam się. To była najlepsza decyzja w życiu. Waga stopniowo leci w dół. Posiłki są smaczne, sycące. Do tego zmobilizowałam się do treningów. Czuje się o niebo lepiej...kręgosłup już nie dokucza.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoją historią ❤️

Cieszymy się, że zdecydowałaś się zaufać Respo, a pierwsze efekty współpracy są już dla Ciebie widoczne 😊 Wielkie brawa dla Ciebie za podjęcie aktywności fizycznej! To dla nas zaszczyt móc towarzyszyć Ci w drodze po lepsze zdrowie i samopoczucie 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zarówno plan treningów jak i dieta są…

Zarówno plan treningów jak i dieta są dopasowane do moich potrzeb. Mimo początkowych wątpliwości co do korzystania z aplikacji i programu treningów po czasie okazało się że wszystko jest bardzo dobrze przemyślane sfokusowane na osiągnięcie zmierzonego przeze mnie celu. Polecam każdemu kto wyznacza sobie cele w życiu i w sporcie.

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Niezmiernie miło nam słyszeć, że nasza dieta oraz treningi spełniły Twoje oczekiwania, a aplikacja wspiera Cię w osiąganiu zamierzonych celów. To właśnie indywidualnie dobrane do potrzeb plany sprawiają, że metoda Respo jest skuteczna 🙂

Diety dopasowana do kazdego

Efekty diety są gwarantowane. Przepisy są rewelacyjne, opisane krok po kroku jak przygotować poszczególny posiłek. Jest bardzo dużą różnorodność posiłków. Aplikacja jest bardzo pomocna.

23 de março de 2026

Dziękujemy za opinię 🙂

W Respo stawiamy na praktyczne rozwiązania i realne wsparcie — przejrzysta aplikacja, w której znajdziesz swoje ulubione przepisy krok po kroku, zdecydowanie ułatwia codzienną realizację planu. Stale rozwijamy naszą bazę posiłków, aby zaoferować naszym Podopiecznym jeszcze większą różnorodność 😊

polecam

Świetnie dopasowane posiłki, pyszne i proste w przygotowaniu. Opieka dietetyka jest na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

23 de março de 2026

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❤️

W Respo stawiamy na smaczne, efektywne i elastyczne rozwiązania. To dieta ma być dopasowana do Ciebie, a nie Ty do niej — to dla nas absolutny priorytet 😊 Dziękujemy również za ciepłe słowa o opiece dietetycznej — zależy nam na tym, by każda osoba korzystająca z naszych planów czuła się pewnie i miała dostęp do praktycznego wsparcia.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dieta, cwiczenia , IT - w pakiecie VIP

Mialam pakiet VIP. Przepisy bardzo ciekawe z calego swiata ale chyba nie zawsze testowane i nie zawsze byly mozliwe do zrobienia (placuszki sie rozwalaly na patelni, albo ilosc nadzienia do 1 arkusza nori byl niezmozliwy). Kontakt z dietetyczka super, duza wiedza i pomoc p.Joanny ! Przez 3 miesiace mialam chyba 3 bledy w aplikacji ktore musialy byc rozwiazywane przez IT. Tutaj niestety IT dziala bardzo slabo , nie ma tez inforamcji kiedy usterka moze byc naprawiona ! Usuniecie jednego bledu zajelo im caly miesiac, a to dosc duzo.
Jesli chodzi o treningi to nie jestem zadowolona, Bardzo duzo cwiczen na rozgrzewce, bardzo dlugich ktore nie byly konieczne . W samych treningach nie bylo serii a powtarzanie tego samego cwiczenia po 3-4 razy . DOdatkowo nikt nie mysli zeby np nie ustawiac cwiczen ktore obciazaja nadgarstki obok siebie.
Ostatecznie moge powiedziec dieta ok ale strona cwiczen slabo, problemy IT tragicznie

1 de março de 2026

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że nasza baza posiłków trafiła w Twój gust. Pragniemy zaznaczyć, że przed opublikowaniem danego przepisu jest on przez nas testowany, dzięki czemu mamy pewność, że przepis jest poprawnie skonstruowany i możliwy do wykonania. Miło nam czytać, że tak dobrze oceniasz kontakt z dietetykiem, a Joanna okazała się dla Ciebie realnym wsparciem.

Plany treningowe są zawsze indywidualnie dopasowywane do Twoich preferencji, celów i doświadczenia. W sytuacji, gdy plan nie spełnia Twoich oczekiwań, warto niezwłocznie zgłosić Opiekunowi chęć zmian.

Zależy nam na tym, aby nasza aplikacja była intuicyjna i stabilna. Chcielibyśmy dokładnie przeanalizować tę sytuację, abyśmy mogli wyjaśnić sprawę i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Napisz proszę do nas na kontakt@centrumrespo.pl, a indywidualnie przeanalizujemy naszą współpracę i postaramy się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais