Pierwszy raz udało mi się znaleźć dietę, która pomogła mi schudnąć, a jednocześnie nie czułam, że to dla mnie jakieś wielkie wyrzeczenie. Najbardziej bałam się ważenia produktów, a okazało się, że wca... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo, którą zaczęłam miesiąc temu. Rozmowa z dietetyczką dała mi odpowiedzi na kilka moich pytań. Jest możliwość ciągłego zadawania pytań w sprawach wątpliwyc... Ver mais
Fajna współpraca, rzetelni ludzie. Dostałam wszystko co zostało mi obiecane a nawet więcej . Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim nawet jeśli nie muszą się odchudzać itp.... ja skorzystała... Ver mais
A empresa respondeu
Wiele razy próbowałem coś zrobić z wagą ale zawsze wracały podwójne wartości. Dopiero Respo pokazało mi że można jesc smacznie, nie odczuwać głodu między posiłkami i co najważniejsze mega zdrowo. Jeże... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.
Informações de contato
Młynarska 8/12, 01-194, Warszawa, Polônia
- 22 230 21 37
- kontakt@centrumrespo.pl
- centrumrespo.pl
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Respo - dieta i opieka
Bardzo smaczne przepisy dopasowane do zgłoszonych preferencji, ale przede wszystkim bardzo profesjonalna opieka Karoliny Ł. Utrzymywanie kontaktu, uwagi pozwalające utrzymać wysoką motywację określonego celu oraz pełne zrozumienie zgłaszanych wątpliwości i uwag. Polecam!

Super! Polecam każdemu niezdecydowanemu
Jestem po 2 ciążach i chciałam zrzucić zbędne kilogramy oraz wrócić do formy sprzed lat. Najbardziej zachęciło mnie to, że dieta i przepisy są normalne, to znaczy, że mogę to zrobić mojemu dziecku i nie będzie wybrzydzać, ani marudzić, że dostało sama sałatę lub makaron bez smaku. Potężna baza przepisów, do których można zawsze wracać, jeżeli coś nie podchodzi w nasze gusta zawsze można wymienić. Opieka dietetyczna również na 5 gwiazdek! Zawsze dostanę konkretną odpowiedź, daje motywację do działania i widać, że interesuję się podopiecznym. Jestem zadowolona z tego, że to nie jest kolejna dieta (a już kilka próbowałam), że po wykupieniu pakietu zostaje się całkiem samemu i piszesz do dietetyków tylko jak ty coś potrzebujesz. Dieta jest naprawdę dopasowana do osoby (podoba mi się, że patrzą też na aktualne badania krwi), jej potrzeb i czujesz, że jesteś pod dobrą opieką. P.S. no i oczywiście widoczne efekty 😉🫶🏼

Polecajka!
Od początku moim celem była redukcja wagi. Po rozpoczęciu współpracy nagle okazało się, że można jeść dużo, smacznie i zdrowo i być w deficycie, a co najważniejsze: cyferki na wadze z tygodnia na tydzień, z miesiąca na miesiąc były coraz niższe! Polecam każdemu kto ma jakiekolwiek wątpliwości!Jest to inwestycja w siebie i własne zdrowie - bezcenna! PS redukcja z 125 na 90 😃

Wygodne rozwiązanie
Możliwość podmiany dań i związana z tym elastyczność jest bezcenna. Obawiałam się diety, ale czuję, że tutaj mam duże pole i wygodę manewru, dzięki czemu jest mi łatwiej. Mogę polecić Respo. Obecnie nie wyobrażam sobie już innej formy wsparcia dietetycznego. Dla mnie to optymalne rozwiązanie. Oczywiście pozostają niuanse do poprawy, głównie związane z interfejsem aplikacji, czy czasem na zrobienie zakupów przed rozpoczęciem nowego planu. Nie zmienia to faktu, że współpracuje mi się wygodnie i bezboleśnie, a o to w gruncie rzeczy chodzi. :)

Super dieta
Jestem już od miesiąca na diecie w Respo i szczerze – dawno nie byłam tak zadowolona. Wszystko jest świetnie dopasowane do moich potrzeb – zarówno kaloryczność, jak i same posiłki. Nie chodzę głodna, mam dużo energii i po prostu dobrze się czuję na co dzień.
Ogromnym plusem jest możliwość wymiany posiłków oraz uwzględnienia tego, czego nie lubię – dzięki temu naprawdę jem to, co mi smakuje. Dania są proste, szybkie w przygotowaniu i naprawdę pyszne, więc dieta w końcu przestała być dla mnie męczącym obowiązkiem.
Bardzo doceniam też stały kontakt z dietetyczką/opiekunką – czuję się zaopiekowana, wszystko jest prowadzone profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem. W porównaniu do moich wcześniejszych doświadczeń z dietami, gdzie byłam głodna i wszystko było narzucone „z góry”, tutaj jest zupełnie inny poziom.
Pierwszy raz mam wrażenie, że dieta jest przyjemna i możliwa do utrzymania na dłużej. Zdecydowanie polecam.

To działa!
Jestem bardzo zadowolona z Respo. Nasza współpraca trwa dopiero dwa miesiące, ale już udało mi się zrzucić kilka kilogramów i na tym na pewno nie poprzestanę :) Po trzech ciążach i przy Hashimoto naprawdę nie przypuszczałam, że jestem w stanie jeszcze schudnąć. Jednak z Respo okazało się to możliwe. Aplikacja Respo jest bardzo wygodna i intuicyjna, kontakt z dietetykiem doskonały, ćwiczenia i dieta dopasowana do indywidualnych potrzeb. Bardzo sobie cenię możliwość modyfikacji posiłków i wymiany poszczególnych półproduktów. Polecam!

Resposta da centrumrespo.pl
Centrum Respo to super aplikacja i…
Centrum Respo to super aplikacja i świetni ludzie.. Posiłki są smaczne i dostosowane do osoby.. Kontakt z dietetykiem super.. bardzo polecam każdemu kto chce o Siebie zawalczyć😉

Resposta da centrumrespo.pl
Respo zdecydowanie uratowało mi życie
Respo zdecydowanie uratowało mi życie. Schudlam z nimi 50 kg. Choruje na PCOS i insulinoopornosc. Respo dobrało mi idealnie dietę pod to co lubię ale tez tak aby pomagała mi zdrowotnie. Kontakt z dietetykiem jest perfekcyjny - zawsze można liczyć na rade, wsparcie czy też pomoc. Zawsze mogłam cos zmienic, jezeli nie odpowiadala mi dieta czy ćwiczenia. Trening jest tez dopasowany do moich możliwości fizycznych co ułatwia jego wykonywanie.

Z Respo jestem już od dwóch lat. Polecam
Z Respo jestem już od dwóch lat. W tym momencie to już jest styl życia. Zaczynałem z waga ponad 130kg aktualnie 98 lecz w sezonie letnim było 94 :) Jeśli zastanawiasz się czy warto to zapewniam że warto, warto zmienić nawyki a co za tym idzie zdrowie. Boisz się że będzie trzeba jeść to co ktoś nam zaplanował ? To nie w Respo, tutaj jesz to na co masz ochotę. Sam/a wybierasz posiłki, jeśli nie pasuje Tobie jajecznica na kolację to zmieniasz na omlet,parówki lub wiele innych pysznych posiłków. Naprawdę jest z czego wybierać. To nie jest dieta cud to jest poprostu normalne smaczne jedzenie z produktów ze zwykłych dyskontów. Łatwe w przygotowaniu i opisane krok po kroku jak to przygotować. Polecam serdecznie to serio działa :)

Polecam serdecznie RESPO
Polecam serdecznie RESPO! Dieta i trening dopasowany indywidualne z możliwością zmian wg własnych potrzeb. Dodatkowo aplikacja i kontakt z dietetykiem to fajne rozwiązanie. U mnie już widać efekty a dopiero minął miesiąc z Respo. Zmiana stylu życia też wpłynęła na moje samopoczucie. Mam więcej energii i siły. Myślę, że warto spróbować, jeśli ktoś chce sobie pomóc w zmianie nawyków.

Resposta da centrumrespo.pl
Ciągły kontakt z dietetykiem jest…
Ciągły kontakt z dietetykiem jest świetny. Dania są zawsze dopasowane pod ciebie. Regularnie zmieniamy jadłospis z gwarancją! A w dodatku jeżeli zje się coś spoza planu to i tak można to wpisać w makro. Super sprawa

Rewelacyjna dieta
Rewelacyjna dieta, aplikacja i sztab specjalistów, którzy wspierają i pomagają w osiągnięciu celu. Ja schudłam z Respo 40 kg i wróciłam do nich, bo chcę jeszcze schudnąć parę kg. Polecam z całego serca 👍

Polecam!
Naprawdę polecam Respo z całego serca! Od małego bywałam u różnych specjalistów, dietetyków i innych lekarzy i nigdzie nie dowiedziałam się tak naprawdę nic o zdrowej i zbilansowanej diecie którą jest dostosowana pode mnie a nie bazuje w okół jakiegoś wzoru który jest tylko przeliczany na moją kaloryczność. Aplikacja ma opcję wymiany posiłków i opiekę indywidualną dietetyka który dostosowuje wszystko pod styl życia, alergię i upodobania. Posiłki są naprawdę łatwe w przygotowaniu i smaczne! Uważam że współpraca z Respo to strzał w dziesiątkę i od kiedy używam aplikacji wreszcie nauczyłam się jak poradzić sobie z redukcją bez diet cud i głodówek :)

Jestem zadowolona
Jestem zadowolona , posiłki robi się szybko , są smaczne mogę wymieniać posiłki jeżeli w danym momencie czegoś nie mam lub nie mogę tego zrobić . Waga spada powoli ale czuję się super i zdaję sobie sprawę że ze względu na to że nie mogę ćwiczyć ,przyczyn zdrowotnych ,tylko joga i pilates pewnie waga spadała by szybciej . Ale dla mnie to że jem co lubię i jestem pojedzona a waga spada jest rewelacyjna .polecam

Resposta da centrumrespo.pl
Dieta jest dostosowana do mnie do nich…
Dieta jest dostosowana do mnie do nich potrzeb i upodobań, nie ma wielkich wyrzeczen czy restrykcji, zasada 80/20 jest mega bo mogę zjeść ciasto czy lody ze znajomymi albo pójść na pizzę a efekty są. Kontakt z opiekunem celem bezcenny to podstawa to rozwiania wątpliwości i motywowania.

Resposta da centrumrespo.pl
Teraz albo już nigdy.....
Swoją przygodę z Respo rozpoczęłam miesiąc temu. Poleciła mi ją moja rehabilitantka która po ciąży schudła ponad 30 kg. Stwierdziłam że albo teraz albo nigdy. Zaczęłam czytać, obserwować przemiany, przeglądać przepisy. I zdecydowałam się. To była najlepsza decyzja w życiu. Waga stopniowo leci w dół. Posiłki są smaczne, sycące. Do tego zmobilizowałam się do treningów. Czuje się o niebo lepiej...kręgosłup już nie dokucza.

Resposta da centrumrespo.pl
Zarówno plan treningów jak i dieta są…
Zarówno plan treningów jak i dieta są dopasowane do moich potrzeb. Mimo początkowych wątpliwości co do korzystania z aplikacji i programu treningów po czasie okazało się że wszystko jest bardzo dobrze przemyślane sfokusowane na osiągnięcie zmierzonego przeze mnie celu. Polecam każdemu kto wyznacza sobie cele w życiu i w sporcie.

Diety dopasowana do kazdego
Efekty diety są gwarantowane. Przepisy są rewelacyjne, opisane krok po kroku jak przygotować poszczególny posiłek. Jest bardzo dużą różnorodność posiłków. Aplikacja jest bardzo pomocna.

polecam
Świetnie dopasowane posiłki, pyszne i proste w przygotowaniu. Opieka dietetyka jest na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

Dieta, cwiczenia , IT - w pakiecie VIP
Mialam pakiet VIP. Przepisy bardzo ciekawe z calego swiata ale chyba nie zawsze testowane i nie zawsze byly mozliwe do zrobienia (placuszki sie rozwalaly na patelni, albo ilosc nadzienia do 1 arkusza nori byl niezmozliwy). Kontakt z dietetyczka super, duza wiedza i pomoc p.Joanny ! Przez 3 miesiace mialam chyba 3 bledy w aplikacji ktore musialy byc rozwiazywane przez IT. Tutaj niestety IT dziala bardzo slabo , nie ma tez inforamcji kiedy usterka moze byc naprawiona ! Usuniecie jednego bledu zajelo im caly miesiac, a to dosc duzo.
Jesli chodzi o treningi to nie jestem zadowolona, Bardzo duzo cwiczen na rozgrzewce, bardzo dlugich ktore nie byly konieczne . W samych treningach nie bylo serii a powtarzanie tego samego cwiczenia po 3-4 razy . DOdatkowo nikt nie mysli zeby np nie ustawiac cwiczen ktore obciazaja nadgarstki obok siebie.
Ostatecznie moge powiedziec dieta ok ale strona cwiczen slabo, problemy IT tragicznie

Resposta da centrumrespo.pl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.