Certego Danmark Avaliações 39

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er målløs........ Min pal i hoveddøren hænger lidt og tænker at den skal justeres/strammes lidt. Bestiller en låsesmed lokaliseret 4 km væk i Smidstrup afdelingen og siger at det ikke haster. Vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kunne via min ejerskifteforsikring i vores nye hus vælge at få udskiftet to cylindere, samt modtage 3 nye nøgler kvit og frit, igennem Certego. Jeg tænkte, at det var en god idé, da vores låse og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi skulle have nyt låsesystem i hele foreningen. Det var en større opgave. Certego var enormt service-minded, behjælpelige og gode til at guide os igennem. De var hurtige til at svare på spørgsmål og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Chaveiro
  2. Loja de Alarmes Antifurto
  3. Circuito Fechado de TV
  4. Fornecedor de Alarmes de Incêndio
  5. Fornecedor de sistemas de proteção contra incêndios
  6. Instalação de sistemas de segurança

Escrito pela empresa

CERTEGO tilbyder komplette sikkerhedsløsninger. Med tjenester inden for låse, adgangskontrol, alarm, tv-overvågning, brand og meget mere anbefaler vi en løsning, der opfylder dine behov på bedste vis. Vi har ekspertisen uanset om det er hjælp til en ejendom med døre, et boligselskab, et erhvervsbyggeri, en kommune eller en lufthavn. Vi designer og installerer og varetager drift, administration, service og vedligeholdelse. Vores lange erfaring med sikkerhedsbehov, hvordan mennesker bevæger sig i forskellige miljøer, samt viden om love og regler giver dig en tryg partner. Til alt det, du vil beskytte.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har arvet et nøglesystem fra…

Jeg har arvet et nøglesystem fra firmaet men havde ikke noget nøglekort og ku derfor ikk få lavet en nøglekopi....oplyste firmaet mig for 14 dage siden..så jeg har nu fået min lås udskiftet for over 1000 kr. Og IDAG kommer firmaet så i tanker om at jeg alligevel kunne få lavet et nyt nøglekort for 300 kr.. De forklarer den sene udmelding med sygdom.. Troede kun det var offentlig forvaltning der fungerede sådan!

23 de outubro de 2020

Uheldig formulering

En sætning fra Certegos mail ved bestilling af skift, 2 stk. låsecylindere:

Vi installerer noget af det mest sikre og moderne på markedet, med en meget høj holdbarhed. Du skal derfor ikke tænke på udskiftningen af dine låsecylindere de næste 10-15 år.

2 år og 6 mdr. senere er begge låsecylindere gået i stykker og skal udskiftes.

Ved telefonisk kontakt med Certego lyder svaret, garantien gælder 2 år, men vi vil gerne mod betaling udskifte cylinderne.
Forholdt ovenstående mail ved bestilling, “Det er en uheldig formulering...”

Ingen konduite —> Vælger derved anden virksomhed til skift af låsecylindere.

20 de setembro de 2020

De har taget kr

De har taget kr. 5.100,- for at skifte en lås hos mine svigerforældre i deres haveport. Og så har de ikke engang lavet det ordentligt / færdigt.
Direkte tyveri !
Og regningen er ikke udspecificeret - kun på en dags dato (spændende om der svares skat)

30 de agosto de 2020

950 ,- for at lukke os ind med nøglebrik

Låste mig igår ude af mit låsesystem med nøglebrik. Det kostede 950 kr for en mand at sætte en brik på min dør. og kører igen. Vi snakker en service der tog 15 min, hvis det ellers ikke var fordi han ikke havde brikken med og derfor skulle kører tilbage til sit kontor og hente brikken, på vores regning vel og mærket, fordi han ikke hørte efter i telefonen, fordi han havde travlt med at være sur.

Det var i Gug afdelingen

10 de julho de 2020

Utrolig dårlig service!

Utrolig dårlig service!
Lige købt hus med systemnøgler til, disse skulle overdrages til mig. Ved henvendelse stod mit system til en anden person end sælgeren af mit hus. Denne person havde også fået lavet systemnøgler, solgt huset , og dette system stod registreret til en person i en anden by. Trods dokumentation af både min sælger , nøglenumre mm, blev der klart afvist, at Cetergo havde rod i deres papir/ registrering af nøgler.
2 ud af 3 ansatte - deriblandt chefen - hævdede , at de havde helt styr på tingene, og at de mener folk køber systemnøgler, og afleverer dem andre steder i byen.
De afviste endvidere , at få styr på tingene ved at kode låsen om på deres regning.

Dette er oplevet på Gugvej 146, 9210 Aalborg SØ

Min tillid til systemnøgler og Cetergo er lig nul!

11 de janeiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Holder ikke pris og leveringsaftaler

Efter at have lavet og forhandlet en pris, som jeg har accepteret, så kommer de efterfølgende og vil ikke udføre opgaven, da de også skal have for andre ydelser?
Så pas på med dem. En aftale er åbenbart ikke en aftale hos Certego

11 de dezembro de 2019

Udskiftning af låse

Fik telefonisk tilbud på udskiftning af 3 låse, spurgte hvad det ville koste alt i alt, det ville koste 1800 kr, plus 3 nøgler á 48 kr, faktura lød på 3.189 har talt med dem, og de lovede at ringe tilbage, hvilket de ikke har gjort.
Certego Slagelse

30 de abril de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I september 2016 var låsekassen i min…

I september 2016 var låsekassen i min hoveddør slidt i stykker og Certego monterede en ny. Det skulle de have lige knapt 1800 kr for. I december 2018, altså tre måneder efter garantiens udløb var låsekassen igen slidt i stykker og måtte udskiftes. Certego ville ikke give et afslag i prisen på den nye udskiftning, så jeg valgte et andet firma. Dette firma kunne konstatere at låseblikket (tror jeg det hedder) i dørkarmen ikke sad korrekt så de flyttede det 1,5 mm og de fortalte også, at denne manglende justering fra Certegos side har været årsagen til det unødige slid. Allerede ved Certegos udskiftning fortalte jeg firmaet at dørhåndtaget gik stramt, men fik oplyst, at det ikke betød noget. Så jeg kan bestemt ikke anbefale Certego hvis man har brug for en låsesmed.

2 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter nogle personligt hårde dage …

Efter nogle personligt hårde dage kommer jeg hjem til en låst dør og en nøgle der er pist væk. Jeg ringer rundt men der er ingen låsesmed i nærheden der kan komme ud. Det sidste sted jeg ringer giver mig nummeret til Certego og siger jeg kan prøve lykken der. Indenfor en times tid kommer der en ud fra certego, og selvom låsen driller en del og det tager lidt tid, så er han frisk og i godt humør, og det lykkedes ham da også ar bryde den op til sidst :) han har så ikke en ny lås der passer så han finder en midlertidig løsning og Lover at komme igen næste dag (idag) med en lås der passer min dør. Og som sagt så gjort. Super service. Prisen blev lidt højere end forventet, men jeg er tilfreds. Han hed forresten Theis .

Tak for hjælpen Theis og Certego :)

3 de dezembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har fået leveret 5 nøgler fremsendt med …

Har fået leveret 5 nøgler fremsendt med posten, samlet vægt er 73 gram. Fakturaen er pålagt 122 kr. I forsendelse og administration og herudover 79 kr. I fakturagebyr. I alt 201kr .....plus moms forståes, så samlet bliver gebyrer og forsendelse af en ordre på 73 gram altså over 250 kr. Det er kort og godt i min verden uanstændigt!

7 de maio de 2017

God og hurtig service

Fik låst os ude af vores lejlighed og ringede til certego som oplyste os om prisen inden servicen, og en låsesmed kom hurtigt ud til os. Servicen var rigtig god og hurtig og låsesmeden oplyste os også om yderligere ting vi skulle være opmærksomme på omkring vores lås (som vi jo ikke kunne vide uden ham). Vildt nice 👍🏻

21 de março de 2017

Uberettet regning

Jeg fik monteret en dørtelefon, efter montagen var færdig kørte døren ikke ordentligt.
jeg kontakter Certego, og de får rettet deres montage af dørtelefon, og døren køre nu fint igen.
jeg får efterfølgende en regning for at de har været ude at rette deres egen fejl... "Montage af dørtelefonen er betalt"
prøver at komme i dialog med dem via mail, men de svare ikke... det eneste jeg får fra dem er rykkere for min ubetalte regning...

19 de março de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Certego's lås blev brudt op

Kort efter Certego havde været forbi og isat deres lås kom der indbrud.
Det krævede ikke megen snilde fra indbrugstyvene, at bryde en Certego lås op. Øv.

Jeg vælger nok et andet firma næste gang, at jeg skal have isat låse.

13 de setembro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais