Veja o que dizem as avaliações
Echt een aanrader om te gebruiken! Wat een super lieve behulpzame mensen werker er voor dit bedrijf. Ze willen je met alles helpen reageren binnen een aantal minuten en zijn heel erg snel met hun dien... Ver mais
Ik ben erg tevreden en raad deze service aan iedereen aan, aan alle studenten!
Ik heb gebruikgemaakt van de diensten van deze service en ik wil de redacteuren en managers bedanken die mij op tijd hebben geholpen en mijn scriptie hebben gered. Ikk heb het werk aan mijn professor gegeven hij was erg tevreden. Hij zei dat het werk van zeer goede kwaliteit en goed geschreven was. Ik ben erg! tevreden en raad deze service aan iedereen aan, aan alle studenten!!!
Twijfelde lang of ik wel bij een dienst…
Twijfelde lang of ik wel bij een dienst zou bestellen. Wilde geen standaardtekst uit een mal. Maar mijn god, wat was dit goed. De schiller had zich écht in het onderwerp verdiept. Hij gebruikte de bronnen die ik had aangedragen en voegde zelf nog een paar perfecte toe.
Een redder in nood
Een redder in nood! Had mijn essay uitgesteld en zat echt omhoog. Wat een service: niet alleen supersnel, maar ook nog eens ontzettend goed. Kreeg een helder, goed onderbouwd verhaal terug. Zó opgelucht. Dikverdiende 8,5! Aanrader!
Was a bit unsure at first
Was a bit unsure at first, but everything went fine. Got what I needed without much hassle. Communication could’ve been a bit faster, but overall I’m satisfied.
ga NIET met ze in zee
ga NIET met ze in zee. Ze lezen de opdracht niet. Ze doen maar wat, als je ze aanspreekt gaan ze in discussie. Ik heb verteld dat het niet AI gegenereerd mag zijn, echter heb ik dit gecontroleerd door dezelfde opdracht aan AI te verstrekken, waarbij precies dezelfde alineas in andere woorden zijn gezet.
Zij geven vervolgens aan dat het niet AI gegenereerd is omdat de detector 0 aangeeft. Maar dit is niet zo. Stukken die zij opstellen is allemaal door AI maar dan in eigen woorden gezet. En daar betaal je dan zoveel voor.
Ik heb ze gevraagd een opdracht te maken, maar de mail die ik heb bijgevoegd wordt gewoon niet gelezen. Ze negeren alles compleet. Ik heb aangegeven dat het niet goed zou zijn en ze gaan het herstellen. Vanaf dan gaat het contact heel moeizaam of in discussie. Ze ontkrachten alles wat je zegt, maar gelijk hebben ze niet.
Het zijn oplichters, en mijn geld heb ik niet terug. Evenals heb ik geen aangepast stuk ontvangen, dus kan zelf nog gaan schrijven.
ga niet met ze in zee!!!!! goede reviews zullen ze zelf geschreven hebben. Toon van medewerkers wordt er ook niet vriendelijker op. Dit is gewoon een scam, trap er niet in. Ik twijfelde nog zo, omdat ik ook goede reviews zag. Het is echt onmogelijk, trap er niet in. Ze sturen je van het kastje naar de muur, eigen afspraken komen ze niet na. Het ergste is nog dat het stuk waarvoor ik betaald heb, ook veel te weinig woorden bevat. Ik wil gewoon mijn gehele bedrag terug.

Gewoon top
Goede service, snel contact, alles duidelijk. Mijn scriptie over marketingstegieen was echt een chaos en nu is het overzichtelijk en logisch opebouwd. Dankbaar!
Ik ben positief verrast!
Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen, maar ik ben positief verrast. Mijn onderwerp was vrij technisch (ICT + privacywetgeving) en toch had de schrijver goed grip op de materie. Alles was logisch opgebouwd, bronnen klopten, APA- stijl juist. En: geen plagiaatproblemen. Voor mij was dit geen ‘luie’ keuze, maar juist slim inschakeelen van hulp waar nodig. Ik zou het zo weer doen.
Niet aan beginnen
Om en nabij de 1000 euro verspild. Begin hier niet aan. Kreeg belachelijk werk opgestuurd. Daarnaast waren sommige delen 100% ai gegenereerd. Ik vermoed dat de 5 sterren reacties nep zijn. Zijn namelijk allemaal accounts met 1 review. Laat je dus niet misleiden. Het is verschrikkelijk.

Koop hier niks
Koop hier niks. Ik kocht een scriptie voor 850 euro. Ik kreeg iets opgeleverd waar ik niks mee kon, voldeed op geen enkel punt aan de gestelde voorwaarden. Vervolgens stuurde ik een voorbeeldverslag mee, om te laten zien wat de bedoeling was, wat daarna 1 op 1 is overgenomen. Ik ontving dus een verslag over een totaal verkeerd onderwerp op de dag van deadline. Dit haalt niet eens mbo niveau. Koop hier niks het zijn oplichters.

Super tevreden
Super tevreden! Het essay was goed geschreven, met sterke argumenten en een logische opbouw. De schrijfstijl was professioneel en de inhoud perfect afgestemd op mijn wensen. Ik zal zeker opnieuw gebruik maken van deze dienst!
Strak bij de benen genomen
Strak bij de benen genomen. Verkeerde dossiers toegestuurd gekregen en uiteindelijk een dag voor de deadline gekregen en het was dramatisch wat ze hebben geleverd. Telefonisch ook niet bereikbaar. Riekt naar pure oplichting.

Resposta de Cescriptielatenschrijven
Ik heb een scriptie besteld op de…
Ik heb een scriptie besteld op de website. Het werk was op tijd af, er werd rekening gehouden met al mijn wensen en eisen.
Echt een aanrader om te gebruiken
Echt een aanrader om te gebruiken! Wat een super lieve behulpzame mensen werker er voor dit bedrijf. Ze willen je met alles helpen reageren binnen een aantal minuten en zijn heel erg snel met hun diensten.
Besteld over een technisch-juridisch…
Besteld over een technisch-juridisch onderwerp over beveiliging. De deadline gaf ongeveer 10 dagen. Het was een dag eerder klaar. Gecontroleerd op gratis anti-plagiaat - 84%. Het werk slaagde de eerste keer.
Een goede benadering
Ik ben heel netjes benaderd naar aanleiding van de gegevens die ik heb achter gelaten. Er wordt ook zeker mee gedacht naar verschillende mogelijkheden wat betreft de opties die toegepast kunnen worden.
Waardeloos
Ik vond dit een waardeloze service. Ik heb zeker al mijn geld hier weggegooid (bedrag van 350 euro) en uiteindelijk aan moeten kloppen bij een ander bureau om mij te helpen.
Het is zeker niet op universitair of HBO niveau en het is bijzonder dat zij zeggen dat dit wel zo is.
Het bedrijf is nauwelijks te bereiken ondanks tientallen pogingen. Met veel pijn en moeite uiteindelijk een klein beetje geld teruggekregen. De rest kon ik niet terugkrijgen omdat “de auteur moeite heeft gestoken in het stuk”. Wanneer iemand iets aan mij aanlevert waar geen kwaliteit in zit vind ik al het geld terug, of in ieder geval de helft, meer dan normaal.
Ik was als klant zeer ontevreden. Het enige dat goed is gegaan is dat het document op tijd werd ingeleverd.
Het is een scam doe dit NIET!

Resposta de Cescriptielatenschrijven
Ik kreeg een verslag met fouten terug
Ik kreeg een verslag met fouten terug. Het verslag was slechter dan voor ik het doorstuurde. Stonden zelfs rare stukken tussen die niks te maken hadden met het verslag. Zie hieronder:
De deur wordt aangezet, het licht gaat aan en er zal wat feedback zijn op de woorden die op je stem verschijnen. Via een dialoog kunt u informatie over dit probleem vinden
Het volgende woord gaat over het probleem van kinderen zonder kinderen op school, dus u bent van harte welkom om u om te kleden
400 euro weggegooid.

DOE HET NIET!
DOE HET NIET!
Na wikken en wegen toch maar 720 euro betaald voor herschrijven helaas nooit wat ontvangen.

Resposta de Cescriptielatenschrijven
Omdat ik heel weinig tijd had door mijn…
ik had heel weinig tijd door mijn werk en gezin, daarom moest ik gebruik maken van de dienst van cescriptielatenschrijven om mij te helpen mijn data-analyse af te ronden. Ik ben tevreden met het resultaat, de auteur hield rekening met al mijn wensen en zorgde voor professioneel werk.
Bedankt team Cescriptielatenschrijven voor jullie hulp 🙏

RED FLAG
Helaas 700 euro door het toilet gespoeld. Nooit aan beginnen, ze leveren een onderzoek in die de gemiddelde 1e jaars vmbo’er nog beter maakt. Daarna kun je terugvallen op een zogenaamde garantie en leveren ze dezelfde rotzooi nog een keer aan. Doe dit NIET!

Resposta de Cescriptielatenschrijven
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.