CFO Experten Avaliações 37

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mitt företag använder CFO och har gjort länge. Vi är mycket nöjda med deras kunskap och seriösa arbete samt snabba svar och återkopplingar vilket är viktigt för oss. Vi rekommenderar starkt detta före... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oseriösa med otroligt dålig kommunikation. Ofta inte svar på flera veckor på mail. Dem svarar inprincip aldrig när man ringer, vilket vi inte värkar vara ensamma om att uppleva. Vi rekommenderar verkl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CFO Experten har varit en riktigt trygg och proffsig partner för oss som e-handlare, de sköter bokföring och skattefrågor med hög noggrannhet och förklarar alltid saker på ett enkelt sätt. Kommunikati... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag kom i kontakt med CFO Experten genom en rekommendation och vi har nu haft ett mycket bra samarbete i över ett år. De är en revisionsbyrå med mycket kompetenta, professionella och engagerade reviso... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Escritório de Contabilidade
  2. Serviço de Contabilidade

Sobre CFO Experten

Redovisningsbyrå & Bokföring som skapar lönsamhet

Certifierad redovisningsbyrå
Bokföring för små, medelstora och stora företag
Trygg ekonomipartner i hela Sverige

Vi är en modern redovisningsbyrå som erbjuder professionell bokföring, redovisning, lönehantering, bokslut och ekonomisk rådgivning för företag i hela Sverige. Vårt mål är att vara den självklara partnern för företagare som vill ha ordning, kontroll och lönsamhet i sin ekonomi.

Med korrekt och löpande bokföring får du bättre överblick över företagets resultat och kassaflöde. Vi arbetar proaktivt med redovisning och skatterådgivning så att du kan fatta bättre affärsbeslut och fokusera på att utveckla din verksamhet.

Utöver löpande bokföring hjälper vi företag med bokslut, årsredovisning, deklarationer och löner. Vi säkerställer att allt följer gällande lagar och regler samtidigt som vi identifierar möjligheter till förbättrad lönsamhet.

Genom erfarna redovisningskonsulter, digital bokföring och moderna ekonomisystem erbjuder vi effektiv och säker ekonomihantering. Kombinationen av kompetens, tillgänglighet och personlig service gör oss till en långsiktig redovisningspartner.

Våra tjänster inom bokföring & redovisning

Löpande bokföring

Digital och effektiv bokföring för aktiebolag, enskild firma och handelsbolag.
Läs mer om bokföring

Årsredovisning & Bokslut

Professionellt upprättade bokslut och årsredovisningar enligt gällande regelverk.
Läs mer om bokslut & årsredovisning

Lönehantering

Trygg och korrekt löneadministration för företag i alla storlekar.
Läs mer om lönehantering

Skatter & Deklarationer

Inkomstdeklaration, momsdeklaration och rådgivning för skatteeffektiv struktur.
Läs mer om skatter & deklarationer

CFO-tjänster & Ekonomisk rådgivning

Strategisk ekonomistyrning för företag som vill växa.
Läs mer om CFO-tjänster

• Redovisning för byggföretag
  • Redovisning för e-handel
  • Redovisning för konsultbolag

Redovisningsbyrå i hela Sverige

Vi erbjuder digital bokföring och redovisningstjänster i hela Sverige. Våra kunder finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås – men vi hjälper företagare oavsett ort.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

37 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Tillgänglighet, engagemang och kunskap

Professionellt och engagerat bemötande, stor tillgänglighet och kunnigt arbete som de kommunicerar på ett begripligt sätt. Jag rekommenderar CFO Redovisningsbyrå varmt och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete.

18 de maio de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack så mycket för dina fina ord 🙏 Vi strävar alltid efter att vara både tillgängliga och tydliga i vår kommunikation, så det gläder oss att du uppskattar det. Ser verkligen fram emot att fortsätta vårt samarbete och bidra till din framgång!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service och proffsigt bemötande!

Jag kan varmt rekommendera CFO Redovisningsbyrå! De har varit otroligt professionella och hjälpsamma genom hela processen. Jag har anlitat dem för både löpande bokföring och årsredovisning, och de har verkligen levererat på alla plan.

Kommunikationen är snabb och tydlig, och de är alltid tillgängliga för att svara på frågor. Jag känner mig trygg med att min ekonomi är i goda händer tack vare deras kompetens och noggrannhet.

Det som verkligen sticker ut är deras engagemang för att förstå min verksamhet och ge skräddarsydd rådgivning. Det känns som att de bryr sig om både mig som kund och min verksamhets utveckling.

Tack till hela teamet på CFO Redovisningsbyrå för ert fantastiska arbete! Jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete.

16 de maio de 2025

Resposta da CFO Experten

Stort tack för din fantastiska recension! 🙏 Vi blir verkligen glada av att höra att du känner dig trygg med oss och att vårt engagemang märks i både bokföringen och rådgivningen. Vi strävar alltid efter att förstå varje kunds verksamhet på djupet så att vi kan bidra med värde, inte bara siffror. Ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med dig och ditt företag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tillgängliga alla dagar i veckan

Tillgängliga alla dagar i veckan .
Kompetenta med bra rådgivning

14 de maio de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack för dina fina ord! 🙏 Vi är glada att vår tillgänglighet och rådgivning uppskattas, vårt mål är alltid att finnas där för dig när du behöver oss. Ser fram emot att fortsätta stötta dig och ditt företag!

Skicklighet snabbhet noggrannhet…

Skicklighet snabbhet noggrannhet kompetens kännetecknar min upplevelse att detta företag som jag därför varmt vill rekommendera åt andra

8 de maio de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack för de fina orden! 🙏 Vi blir otroligt glada att höra att du upplever oss som skickliga, snabba och noggranna precis de värden vi strävar efter att leverera varje dag.

Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster med samma kompetens och engagemang.

Professionell

Professionell, service, tillgängliga

13 de maio de 2025

Resposta da CFO Experten

Stort tack för din feedback! 🙌
Att du upplever oss som professionella, med god service och alltid tillgängliga, är precis det vi vill uppnå i varje kundrelation.

Vi tror på nära samarbete, snabba svar och att alltid finnas där när du behöver oss. Din upplevelse bekräftar att vi är på rätt väg och det betyder mycket för oss.

Tack för förtroendet och varmt välkommen att fortsätta växa med oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har tecknat avtal och hoppas på ett…

Jag har tecknat avtal och hoppas på ett proffisionelt samarbete framöver..

11 de maio de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack för att du har tecknat avtal med oss! 🙏
Vi ser verkligen fram emot ett professionellt och givande samarbete där vi får möjligheten att stötta dig på bästa möjliga sätt.

Du kan räkna med att vi är engagerade, tillgängliga och alltid fokuserade på att leverera kvalitet i varje detalj.

Välkommen ombord, nu kör vi!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Finns nog inget värre och mer oseriöst företag.

När jag först började arbeta med CFO Experten upplevde jag dem som kunniga och professionella. Det lät lovande – de skulle guida mig, ge tips och hjälpa mig att optimera skatten. Första månaden var kommunikationen snabb och de visade god kunskap inom bokföring.

Tyvärr försämrades kontakten snabbt. Det blev allt svårare att få tag på dem, och jag tvingades ofta ta egna initiativ och skicka flera påminnelser innan jag fick svar. I vissa fall dröjde det flera dagar innan jag hörde något tillbaka – något som känns mycket olustigt när man anlitar någon för att sköta företagets ekonomi.

De har dessutom uppträtt mycket oprofessionellt vid flera tillfällen. ger sällan raka svar, och jag har behövt upprepa samma begäran fem till sex gånger innan jag fått det jag efterfrågat. De bad mig skriva positiva recensioner på Google och Trustpilot med hänvisning till att hen deltar i en tävling om "Årets revisor", vilket jag tror inte stämmer, utan det är bara ett sätt att lura sig bra recensioner. Samtidigt har jag sett att flera negativa omdömen om CFO Experten plötsligt försvunnit från Trustpilot – och dessa recensioner beskriver exakt samma problem jag själv upplever: dålig kommunikation, långa svarstider och bristande professionalism samt att de inte gör jobbet ordentligt i tid.

Ett konkret exempel är att jag bad om att bli tillagd som användare i Fortnox så att jag kunde se min egen bokföring – något jag fick påminna om runt tio gånger innan det faktiskt blev gjort, strax efter avslutade jag mitt avtal med dem blev jag direkt borttagen från Fortnox, trots att jag fortfarande betalar och har rätt till insyn i min bokföring.

Mitt råd: håll dig så långt borta från CFO Experten som möjligt, och välj i stället någon som faktiskt är intresserad av att hjälpa dig på ett korrekt och professionellt sätt. Detta är det absolut värsta upplevelsen jag har haft med ett företag,

7 de maio de 2025

Resposta da CFO Experten

Hej, Tack för din recension, även om vi inte delar din beskrivning. Flera av de påståenden du framför stämmer inte och ger en felaktig bild.

Du hänvisar till upprepade påminnelser som gäller en deklaration för Norge men som vi tidigare tydligt informerat dig om arbetar vi endast med svensk redovisning. Vi är inte ombud i Norge och hanterar inte norska deklarationer, vilket ligger utanför vårt uppdrag.

Under vårt samarbete valde du att kommunicera huvudsakligen via SMS, trots att vi vid flera tillfällen förklarade att e-post är vår officiella och strukturerade kommunikationskanal. Det påverkar både spårbarhet och svarstid.

Dessutom har du vid upprepade tillfällen valt att söka kontakt långt utanför kontorstid, bland annat genom SMS mitt i natten och med krav på svar 21:50 en fredag kväll. Ett professionellt samarbete kräver respekt för båda parters arbetsvillkor och gränser.

Vad gäller din tolkning av vår förfrågan om omdömen vill vi påpeka att det är helt normalt i alla branscher att be nöjda kunder lämna recensioner. Det är inget ovanligt eller felaktigt i det.

När det gäller Fortnox: Vi har stått för licensen under samarbetet. När du avslutar ditt avtal med oss är det därför naturligt att din åtkomst upphör precis som med vilken programvara eller tjänst som helst som företaget betalar för.

Vi respekterar att du inte var nöjd med samarbetet, men mycket av din kritik bygger på egna antaganden och feltolkningar. Vi önskar dig trots detta lycka till framöver.

Smidigt och bra service

CFO EXPERTEN gör mitt liv som småföretagare mycket enklare. Smidigt och flexibelt. Tack!

17 de março de 2025

Resposta da CFO Experten

Stort tack för dina fina ord! 🙌
Att höra att vi på CFO Experten gör ditt liv som småföretagare enklare är precis det som driver oss varje dag.

Vi strävar alltid efter att vara smidiga, flexibla och ge riktigt bra service så det gläder oss att du upplever det så.

Tack själv för förtroendet, vi ser fram emot att fortsätta förenkla din vardag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CFO företaget är jätte bra…

CFO företaget är jätte bra redovisningsbyrå och bokföring, rekommendera stark.

16 de março de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack så mycket för dina fina ord! 🙏
Vi är glada att du upplever CFO Experten som en jättebra redovisningsbyrå, det är precis vad vi vill vara för våra kunder.

Att du rekommenderar oss starkt betyder mycket och motiverar oss att fortsätta leverera med kvalitet, tydlighet och engagemang.

Stort tack för förtroendet!

CFO Experten - Så nöjd!

CFO Experten har varit och är en stor trygghet i en snårig byråkratisk djungel. Med ett gediget intresse i våra bolag har vi fått genuin rådgivning, konkret hjälp och en professionell dialog med sakkunniga inom områden vi själva inte behärskar. Oslagbart & rekommenderas varmt!

11 de março de 2025

Resposta da CFO Experten

Wow stort tack för dina värmande ord! 🙌

Att du känner trygghet med CFO Experten i den byråkratiska djungeln betyder allt för oss. Vår ambition är alltid att vara mer än bara en redovisningsbyrå, vi vill vara en riktig partner som stöttar, rådgiver och gör skillnad på riktigt.

Vi är glada att vår genuina rådgivning, konkreta hjälp och professionella dialog uppskattas. Det är precis det vi brinner för att hjälpa företag växa med trygghet och kontroll.

Tack för att du rekommenderar oss, det betyder mycket!

CFO Experten är riktigt grymma

CFO Experten är riktigt grymma!

Jag har fått otroligt bra hjälp och har fått bättre förståelse över dem ekonomiska bitarna. Dom tar verkligen sin tid och pedagogiskt går igenom allt vad det innebär. Dom sätter även upp en tydligen plan för dig och har man frågor kring något så får man svar direkt på det. Toppklass nivå på CFO Experten!

7 de março de 2025

Resposta da CFO Experten

Stort tack för din fantastiska feedback! 🙌

Att du upplever oss på CFO Experten som riktigt grymma och att vi kunnat hjälpa dig få bättre koll på ekonomin, det är precis det vi vill åstadkomma för varje kund.

Vi tror på att ta oss tid, förklara saker pedagogiskt och skapa en tydlig plan som gör skillnad i vardagen. Att du dessutom känner att du får snabba och konkreta svar när du undrar något, det gläder oss enormt.

Tack för förtroendet och för att du lyfter oss, vi kör vidare tillsammans!

Nöjd med CFO experten

Nöjd med CFO experten! Hjälper oss med all ekonomi så vi kan fokusera på allt annat!

2 de março de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack för din fina återkoppling! 🙏

Vi är så glada att höra att du är nöjd med CFO Experten, precis så ska det kännas! Att vi kan ta hand om hela ekonomin så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet, det är exakt vår målsättning.

Tack för förtroendet, vi finns här hela vägen!

Nöjd!

Mycket bra service.

28 de fevereiro de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack så mycket för din fina recension, Elias! 🙌 Vi är glada att du är nöjd med vår service. Att ge våra kunder personlig och professionell hjälp inom bokföring och redovisning är alltid vår högsta prioritet. Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

CFO Experten – En pålitlig och professionell bokföringspartner

Jag kan varmt rekommendera CFO Experten för deras förstklassiga bokföringstjänster. De är kunniga, noggranna och alltid tillgängliga för att svara på frågor eller ge värdefull rådgivning. Tack vare deras expertis och smidiga hantering av redovisning och bokslut kan jag fokusera på att utveckla min verksamhet utan att behöva oroa mig för ekonomiadministrationen.

Om du söker en pålitlig och professionell partner inom bokföring och ekonomisk rådgivning, är CFO Experten ett utmärkt val!

25 de fevereiro de 2025

Stort tack för din fantastiska recension, Johan! 🌟
Vi uppskattar verkligen dina fina ord och förtroendet du visar oss. Vårt mål är alltid att leverera professionella bokföringstjänster med personlig service, så att våra kunder kan fokusera fullt ut på att utveckla sina verksamheter.

Vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din företagsresa!

Peter är helt fantastisk

Peter är helt fantastisk, inte bara som revisor utan även som en otroligt hjälpsam och engagerad rådgivare. Han är alltid tillgänglig för frågor, förklarar allt på ett tydligt sätt och ser verkligen till att jag får ut det bästa av min ekonomi. Hans noggrannhet och professionalism gör att jag känner mig helt trygg med min bokföring och deklaration. Rekommenderas starkt!

25 de fevereiro de 2025

Tack så mycket för din fina recension Axel! 🙌
Vi är glada att du uppskattar Peters engagemang och rådgivning. Att kunna erbjuda personlig service, tydliga förklaringar och trygg ekonomihantering är kärnan i vårt arbete. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig!

Vänliga hälsningar

Peter är grym

Peter är grym, gör så att jag kan foksuera på verksamheten medans allt det administrativa sköts exemplariskt

24 de fevereiro de 2025

Resposta da CFO Experten

Tack för din fina recension! 🙌
Vi är glada att du är nöjd med vår service. Vårt mål är alltid att underlätta för våra kunder så att de kan fokusera på det som är viktigast – att driva sin verksamhet.

Vänliga hälsningar
CFO Experten

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.