Gemakkelijke en duidelijke website. Boeking zelf is eenvoudig en heel flexible. Contact met team in hoofdkantoor is vriendelijk, snel en efficient

Veja o que dizem as avaliações
Top team, Wij waren veeleisend betreffende het chalet , wij zochten wat luxe, juiste plaats, aan de skipiste en dicht tegen de après ski. Dit team heeft met veel geduld blijven zoeken en met succ... Ver mais
Altijd op een zeer korte een antwoord op mijn vraagstelling . Mederwerker(s) zochten mee naar een oplossing /alternatieven
Super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Als je een vraag stelt krijg je direct een antwoord, zowel tel als per mail. Duidelijke en correcte communicatie. Top service. Wij boeken elk jaar onze va... Ver mais
Detalhes da empresa
- Férias de esqui
- Chalé
- Hospedagem para Grupos
- Operador de turismo
- Aluguel para férias
- Loja de esportes de inverno
Sobre Chalet.be Skivakantie
Reisadviseurs met 25+ jaar ervaring
Onze organisatie is ontstaan vanuit een passie voor wintersport. Die liefde zit in ons DNA. Op ons kantoor in Woerden tref je zo’n 30 betrokken collega’s met een aanstekelijk enthousiasme dat we graag met je delen. We hebben ruim 25 jaar ervaring en diepgaande kennis van bestemmingen en accommodaties en fungeren als jouw persoonlijke gids. Zo bespaar je tijd en is het boeken van je wintersport zó gepiept. We zijn goed bereikbaar voor advies en kijken ernaar uit om je te helpen bij het plannen van je volgende skivakantie.100% persoonlijk en betrokken
We voelen ons verplicht om ervoor te zorgen dat een bij ons geboekte wintersportvakantie goed verloopt. Dat doen we onder meer door met aandacht te luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften om tot een passend, persoonlijk advies te komen.Voor wintersporters door wintersporters
Ons enthousiasme voor wintersport is aanstekelijk en delen we graag met jou. Daarbij handelen we altijd zoals we zelf ook behandeld willen worden – open en eerlijk van mens tot mens.Zorgeloos op wintersport
We zijn aangesloten bij organisaties die de kwaliteit van onze service bewaken en risico’s waarborgen, zoals de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds . Daarnaast kun je ons bij noodgevallen tijdens je verblijf dag en nacht bereiken. Bij onvoorziene situaties stellen wij ons flexibel op: binnen de grenzen van onze mogelijkheden vinden we oplossingen voor eventuele problemen.Informações de contato
Wipmolenlaan 3, 3447 GJ, Woerden, Holanda
- 03 3037838
- info@chalet.be
- chalet.be
Pede aos clientes que avaliem
goeie service over het algemeen
behulpzame persoon aan de lijn
behulpzame persoon aan de lijn
snelle aanpassing na telefoongesprek
Boeking skireis december 2024
Alles is overduidelijk. Directe info over je boeking. Service ten TOP 👍😉
Top bedrijf!
Snelle verwerking. Duidelijk antwoord op vragen. Reeds verschillende jaren geboekt via Chalet.be en loopt telkens heel vlot!
erg duidelijke website en vlotte…
erg duidelijke website en vlotte reserveringsmethodes
eerste maal geboekt bij chalet.be
Zeer snel en duidelijk contact
Vriendelijk en snel (alvast tijdens de…
Vriendelijk en snel (alvast tijdens de boeking).
Snelle feedback
Wij werden heel goed ondersteund tijdens het boekingsproces. Geen vraag was te veel en we kregen altijd heel snel antwoord.
duidelijke website, snelle feedback
duidelijke website, snelle feedback via mail.
reeds 2x geboekt.
Enkel gebaseerd op de site
Enkel gebaseerd op de site.
Vakantie pas volgend jaar.
Heel tevreden
Duidelijke website met alle nodige info, gemakkelijk om een verblijf met extra opties te boeken. Na het versturen van onze boekingsaanvraag kregen we de dag nadien al een bevestiging van onze boeking per mail met een heel duidelijk en correct overzicht van de kosten.