Meerdere keren geboekt via Chalet.nl en elke keer weer perfect geholpen! Het team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en zoekt graag mee naar een geschike accomodatie. Wij zijn met een g... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Goed online reisbureau met echte mensen die met je meedenken. We boeken al jaren bij Chalet. Dit jaar hadden ze onze accommodatie niet opgenomen in hun aanbod. Uitgeweken naar de concurrent. Toen de a... Ver mais
Duidelijke website met goed overzicht welke prijzen waarvoor berekend worden. Bij boeking goed en duidelijk overzicht van de keuzes die gemaakt zijn.
Tot op heden zeer professionele aanpak! Gezocht naar een chalet en een optie genomen. Volgende dag een bevestiging en er werd ook nog gebeld om te checken of alles duidelijk was. Bij vragen kan je... Ver mais
Detalhes da empresa
- Operador de turismo
- Aluguel para férias
Sobre Chalet.nl Wintersport
Reisadviseurs met 25+ jaar ervaring
Onze organisatie is ontstaan vanuit een passie voor wintersport. Die liefde zit in ons DNA. Op ons kantoor in Woerden tref je zo’n 30 betrokken collega’s met een aanstekelijk enthousiasme dat we graag met je delen. We hebben ruim 25 jaar ervaring en diepgaande kennis van bestemmingen en accommodaties en fungeren als jouw persoonlijke gids. Zo bespaar je tijd en is het boeken van je wintersport zó gepiept. We zijn goed bereikbaar voor advies en kijken ernaar uit om je te helpen bij het plannen van je volgende skivakantie.100% persoonlijk en betrokken
We voelen ons verplicht om ervoor te zorgen dat een bij ons geboekte wintersportvakantie goed verloopt. Dat doen we onder meer door met aandacht te luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften om tot een passend, persoonlijk advies te komen.Voor wintersporters door wintersporters
Ons enthousiasme voor wintersport is aanstekelijk en delen we graag met jou. Daarbij handelen we altijd zoals we zelf ook behandeld willen worden – open en eerlijk van mens tot mens.Zorgeloos op wintersport
We zijn aangesloten bij organisaties die de kwaliteit van onze service bewaken en risico’s waarborgen, zoals de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds . Daarnaast kun je ons bij noodgevallen tijdens je verblijf dag en nacht bereiken. Bij onvoorziene situaties stellen wij ons flexibel op: binnen de grenzen van onze mogelijkheden vinden we oplossingen voor eventuele problemen.100% persoonlijk en betrokken
Zorgeloos op wintersport

Informações de contato
Wipmolenlaan 3, 3447 GJ, Woerden, Holanda
- 0348 43 46 49
- info@chalet.nl
- chalet.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Superhulp door de klantenservice
Superhulp door de klantenservice. Boeken ging heel gemakkelijk.
De boeking was snel geregeld
De boeking was snel geregeld, vriendelijke dame aan de telefoon. Goede uitleg!
Uitstekend
Chalet.nl reageert snel en netjes op vragen. Alles verliep prima, dus geen aandachtspunten. Annick bedankt!
Aanrader!
Overzichtelijke website en na het boeken op zondag al heel vroeg op maandag een bevestiging. Tevens een vraag gesteld en daar ook snel reactie op.
Aanbetaling is heel gemakkelijk te betalen via Ideal.
servicegericht
Er zijn nog maar weinig bedrijven, waar persoonlijk contact echt mogelijk is, dus niet via een callcenter met standaard antwoorden.
Super vriendelijk en service en hulp gericht persoonlijk contact, zonder telefonische wachtrijen. heel prettig
Vlotte en duidelijke afwikkeling van…
Vlotte en duidelijke afwikkeling van het boekingsverloop.
Super makkelijk en duidelijk!
Wat gedoe met het boeken maar dit werd…
Wat gedoe met het boeken maar dit werd enorm behulpzaam opgelost. Alle medewerking die je maar kon hebben en zonder probleem opgelost.
Wij hebben een fantastische vakantie voor de boeg!
Zeer vlotte afhandeling van de boeking.
Erg meedenkend
Erg meedenkend in het zoeken naar een juiste accomodatie voor onze grote groep.
Nu toplocatie, we zijn erg blij
Erg vriendelijke en meedenkende dames…
Erg vriendelijke en meedenkende dames aan telefoon gehad
Ik had by aanvullen grgevens 1 baby teveel opgegeven.. dit kwam vaker voor.. dus deze instructie nog eens verbeteren misschien?
Heel prettig en persoonlijk geholpen
Heel prettig en persoonlijk geholpen. Er werd meegedacht en wij werden goed op de hoogte gehouden. Voelt warm en klantvriendelijk aan.
Goede communicatie en fijne service
Goede communicatie en fijne service. Ons appartement zou niet open gaan en dit is proactief heel goed opgepakt door chalet.nl
snelle reactie
snelle reactie, en na 15 jaar nog steeds goeden ervaringen met Chalet.nl.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.