Verden bedste mdr. udgift 🥂 virkeligt professionelt setup , gode flasker , spændende flasker og fantastisk at se Dinna & Michaels passion for champagne kommer ud hver mdr. med nye og spændende fors... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks absolut bedste abonnement, hvis du søger selvforkælelse, luksus og service i særklasse 👌 Fantastiske champagner for enhver smag, kompetent vejledning. Og en helt igennem fantastisk, nærv... Ver mais
A empresa respondeu
Mine søde børn gav for nogle år siden deres skønne far - min mand - et abonnement på champagnekassen i farsdagsgave. Fantastisk at modtage 2 nye spændende flasker med passende mellemrum. Vi supple... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk medlemskab med lækre og unikke champagner 🍾❤️🥂 Dette gør sig gældende ved både den månedlige kasse og diverse kasser, som “Mors dag”, “Advent”, “Juleaften”, Nytår” osv. Alle der komm... Ver mais
A empresa respondeu
Håndplukkede champagner leveret på abonnement - hverdagsforkælelse, luksus, overraskelse og kærlighed tilført bobler!
Greve Strandvej 18, 2670, Greve, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
5 ✨ hvorfor? Fordi I fortjener det.
I tager jer altid tid, I elsker når vi stiller spørgsmål?
Jeres champagne kasse abonnement … vi elsker den boblende 🍾🥂 eventyrs rejse i måned efter måned tager os med på. TAK FOR JER♥️

Resposta da Champagnekassen
Fantastisk abonnement. Altid nærværende og virkelig god service når der en sjælden gang er spørgsmål. Champagnerne forsætter med at overraske og imponere.

Resposta da Champagnekassen
Har været medlem i snart 3 år, og har ikke planer om at melde mig ud lige foreløbig.
Kan kun anbefale det hvis du gerne vil lære om og smage noget champagne som man ikke bare lige køber i supermarkedet.

Resposta da Champagnekassen
Endnu en gang bliver jeg “blæst bagover” af den fantastiske service, som de skønne mennesker bag Champagnekasse leverer - det er simpelthen kundeservice i verdensklasse 💪🏼💪🏼💪🏼
Derudover giver Champagnekassen også en unik mulighed for at smage fantastiske champagner 🍾🥂 - læg dertil den læring, der ligger i infoarkene og de skønne opskrifter ☺️ - what’s not to like? 🥂🍾❤️

Resposta da Champagnekassen
Fantastisk koncept leveret med smil og imødekommenhed.
Kan kun anbefales 🤩

Fantastisk abonnement.
Altid fantastiske vinoplevelser som kommer med en virkelig god beskrivelse af vinene og en opskrift der passer til vinen.
Jeg er kæmpe fan.

What not to like
Bedste abb man kan ønske sig
1. klasse service
Alt kan lade sig gøre 🥰

Resposta da Champagnekassen
Bra och spännande champagner.
Proffsigt packade o med recept samt information. Funkat jättebra så långt. Trevlig kundservice

Resposta da Champagnekassen
Vi valde att beställa månadskassen och köpa några egna utvalda flaskor. I första leveransen har vi testat ett par av de vi valde och kan bara säga WOW. Riktigt bra kvalitet med goda smaker. Ser fram emot de som kommer framåt. Så tack för en första kanonleverans!

Resposta da Champagnekassen
Champagnekassen er uden sammenligning det bedste abbonoment jeg nogensinde har tegnet! Champagnerne er varrierede, spændende og altid fremragende. Du får virkelig valuta for pengene!
Teamet er simpelthen uovertruffen! Man bliver mødt med en utrolig varme og oprigtighed og ikke mindst med en dyb passion for deres projekt generelt og champagne i særdeleshed.
Så hvis du er eventyrlysten og godt kunne tænke dig at træde en på en spændende rejse med ypperlige champagner, fantastiske oplevelser og et hyggeligt fælledskab med de gyldne bobler i fokus bør du kraftig overveje champagnekassen 🍾🥳
De varmeste anbefalinger herfra ❤️

De 5 stjerner siger alt! ❤️⭐️🍾

Resposta da Champagnekassen
Super champagne og ikke mindst service 👍🍾

Resposta da Champagnekassen
Super sød betjening, god service, dejlig champagne.

Resposta da Champagnekassen
Det er de lækreste champagner der bare kommer ind af døren 1 gang om måneden.
Genialt koncept.

Resposta da Champagnekassen
Verdens bedste abonnement … læring, lækre flasker og fantastiske oplevelser, måned efter måned 🍾🥂
Dinna og Michael går “the extra mile”, og Emil leverer kundeservice i verdensklasse … jeg kommer aldrig til at vige pladsen for dem på venteliste 😉

Resposta da Champagnekassen
Fantastisk koncept, og fantastisk service

Resposta da Champagnekassen
Jeg får altid en fantastisk god behandling og servicen er helt i top. Og så er champagnen jo også i top, hvilket jo er nok så vigtigt😊

Resposta da Champagnekassen
Har købt adventskassen flere år i træk; der er spændende hvad der er fundet og TÅRNhøjt niveau
Det bliver vi aldrig trætte af🫶🥂🍾

Resposta da Champagnekassen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.