Chancenu Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan alleen maar 5 sterren geven. Had een spijkerstof jurk besteld in een lichte kleur spijkerstof, maar kreeg een donkerblauwe jurk. Na mijn emailtje over de verkeerde kleur kreeg ik bericht... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In december 2025 een pailettenjurk besteld deze werd na 3 weken geleverd. Kwaliteit is echt vlut. Klacht ingediend aangezien ze reclame maken dat je binnen 2 weken na aankoop mag ruilen. Tevens ge... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuk speelgoed voor de poezels, de batterij gaat wel heel snel leeg. En jammer dat er geen extra pluisje wordt meegeleverd. Deze was bij mij ook binnen no time eraf.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

40 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 68% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

37 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.
Na mijn emailtje over de verkeerde kleur kreeg ik bericht dat ze dit gingen oplossen.
Ze hebben bij klarna het uitstaand bedrag
Geannuleerd jurk hoeft niet retour,
Goed afgehandeld

3 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb gelukkig vandaag de afgesproken…

Beste Mensen blijkbaar ik was zeer teleurgesteld dat de klantenservice hebben goed gewerkt om mij blij te maken ze hebben mij een deal van mijn geld overgemaakt en ze gaan de resterende bedrag binnen kort overmaken volgens Iris dat is een goed teken .ik adviseer iedereen dat ze met een eerlijk bedrijf te maken en ze hoeven geen zorgen te maken over hun geld of bestellingen.ik voel me echt veilig als ik in de toekomst wat bestelling zou doen top bedrijf en top geluisterd naar mijn klacht
Alvast bedankt iedereen die hebben geholpen om het probleem oplossen

2 de maio de 2026

Resposta da Chancenu

Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw klacht bij ons in te dienen.
Het spijt ons zeer te vernemen dat uw recente winkelervaring niet naar wens was, en wij bieden u onze oprechte excuses aan. Wij nemen elke klacht serieus en doen ons uiterste best om deze op te lossen. Om de afhandeling te versnellen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres van de klantenservice: service@chancenu.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur uitgebreid van dienst zijn.
Wij hopen van harte uw vertrouwen te kunnen herwinnen en kijken uit naar uw reactie.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retour is niet mogelijk ondanks…

Retour is niet mogelijk ondanks beloftes op hun website en de zogezegde klantendienst is onbereikbaar!!! De kwaliteit is bovendien ondermaats!

13 de abril de 2026

Resposta da Chancenu

Beste klant, hartelijk dank dat u ons hierop heeft gewezen.
Het spijt ons oprecht te horen dat u een teleurstellende ervaring heeft gehad met onze service. Dit is niet de standaard die wij nastreven, en wij nemen uw feedback zeer serieus. Wij verzoeken u contact op te nemen met onze klantenservice via het e-mailadres service@chancenu.com, onder vermelding van uw bestelgegevens. Wij zullen uw zaak spoedig in behandeling nemen en ons uiterste best doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Wij waarderen uw geduld en hopen uw vertrouwen te herwinnen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

IK HAD 2 PAAR BLUSPISTOLEN BESTELD EN…

IK HAD 2 PAAR BLUSPISTOLEN BESTELD EN WAT KRIJG IK CAN DEZE OPLICHTERS? 4 KINDER WATERPISTOLEN! NIKS BESTELLEN HIER, ZE HEBBEN NIET EENS EEN KLANTENSERVICE.

26 de março de 2026

Resposta da Chancenu

Geachte klant, uw feedback is zeer betreurenswaardig. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het feit dat het product niet overeenkomt met de beschrijving in de advertentie en voor de teleurstelling die dit bij u heeft veroorzaakt.
Om deze fout zo snel mogelijk te corrigeren, verzoeken wij u uw bestelgegevens en productfoto's te sturen naar service@chancenu.com. Wij hebben een specialist ingeschakeld om dit met spoed te behandelen en zullen binnen 24 uur contact met u opnemen om de retour-/ruilkwestie naar behoren af ​​te handelen.
Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. Wij waarderen uw vertrouwen en zullen er alles aan doen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt. Bedankt voor uw begrip en voor de gelegenheid om dit goed te maken.

Grote oplichters.

Grote oplichters.
Heb een brandbluspistool besteld van €20,-
Heb net een plastic kinderpistooltje terwaarde van €2,- ontvangen.

12 de março de 2026

Resposta da Chancenu

Geachte klant, wij hebben uw feedback ontvangen, hartelijk dank!
Het spijt ons oprecht dat u deze keer een negatieve ervaring heeft gehad. Wij verontschuldigen ons oprecht. Wij willen dit probleem graag direct voor u oplossen. Kunt u een korte beschrijving van de situatie naar het e-mailadres van onze klantenservice sturen? Het adres is: service@chancenu.com. Ons after-sales team staat voor u klaar en zal u binnen 24 uur van een bevredigend antwoord voorzien!
Geef ons alstublieft de kans om de zaken recht te zetten. Bedankt voor uw begrip!

Als je wil retouren

Als je wil retouren. Dan blijven ze aangeven dat het niet lukt. Het zal je nooit lukken in je geld terug te krijgen.
En stoppen ze met terug te mailen met je. Trap er niet in mensen!!!

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Speelmat

Leuk speelgoed voor de poezels, de batterij gaat wel heel snel leeg.

23 de janeiro de 2026

Nooit meer!

In december 2025 een pailettenjurk besteld deze werd na 3 weken geleverd.
Tevens gemaild voor retourzending, maar geen enkele reactie of terugkoppeling. Dus bedenk je goed voor je wst besteld!

20 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wil een bestelling retourneren en…

Wil een bestelling retourneren en gevraagd naar de procedure. Wat heen en weer gemail zonder gegevens voor de retourzending te geven. Het laatste wat ze vroegen waren foto's te geven.
Gedaan, maar hierna nooit meer iets gehoord en emails worden niet meer geaccepteerd. Voel me nu toch echt bedonderd en zal hier zeker NOOIT meer iets kopen.
Mensen let op, hier ben je je geld gewoon kwijt.
Ria

18 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze hebben een verkeerde bestelling…

Ze hebben een verkeerde bestelling gestuurd maar nu willen ze mij geen retour adres sturen, ze doen allemaal voorstellen van coupons en dan moet ik de bestelling maar aan de familie geven als verjaardagskado. Maar ze sturen geen retour adres.
Slechte winkel koop hier nooit wat.

12 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The article we bought was bad quality

22 de novembro de 2025

Resposta da Chancenu

Dear customer, thank you very much for taking the time to share your concerns.
We are deeply sorry to hear that your recent shopping experience was unsatisfactory, and we offer our sincerest apologies. We cherish every bit of your disappointment and are committed to remedying it. To expedite your response, please contact our customer service email: service@chancenu.com . Our dedicated customer service team will provide you with detailed assistance within 24 hours.
We sincerely hope to regain your trust and look forward to hearing from you.

Scam

Scam, massage ball product ordered > 20 Euro that according to the ad should be electrical with rechargeable battery. Instead they sent a silicone ball , not chargeable, no vibration function, worth not more than 1 Euro. Support desk not helping at first but now compensating 50% of the cost. That is still a scam, false advertising, Product as advertised does not exist. Selling something else very cheap with 1200% profit and taking bad reviews for granted. Reimbursing 50% still gives them huge profit. Don't buy from them. Dropshipping scam.

17 de dezembro de 2025

Resposta da Chancenu

Dear customer, thank you very much for sharing your feedback with us.
We are deeply sorry to read about your experience. It is our responsibility to provide you with a perfect experience, and clearly, we failed to do so this time. We completely understand your disappointment and frustration. Please send the details of your situation to: service@chancenu.com, and our customer service team will contact you within 24 hours to resolve the issue and hopefully make amends for this oversight.
We apologize again for any inconvenience caused and thank you for your trust and patience.

I ordered an item

I ordered an item, but until now I didn’t receive it and it’s almost 3 months since I ordered it. Every time I sent an email they don’t reply, they only sent an automated message!

18 de novembro de 2025

Resposta da Chancenu

Dear Customer, thank you very much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your feelings. We promise that we will prioritize your issue and resolve it as quickly as possible. If you have not received your product, please contact our after-sales service team. We are responsible for every product. Please send your details to our customer service email address: service@chancenu.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik raad af om iets via deze website te kopen

Ik raad af om iets via deze website te kopen. Ze lichten op! Ik heb twee Kerstversieringen voor de voordeur. Ze adverteerden met een elastisch doek die je makkelijk aan de deur kunt bevestigen, maar wat ze leverden was een simpel doek. Nu weet ik niet hoe ik hem aan de deur moet bevestigen, en hij is nog kleiner dan mijn deur. Het is onmogelijk om hem terug te sturen. Ik bestel hier nooit meer iets!

16 de outubro de 2025

Resposta da Chancenu

Onze oprechte excuses voor de onaangename winkelervaring die u heeft ervaren. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij zouden moeten bieden. Bedankt voor uw feedback over het pakket. We zullen dit onmiddellijk melden bij onze leverancier ter verbetering. Wij verzekeren u dat onze klanten altijd onze topprioriteit zijn en dat wij ons inzetten voor de hoogste kwaliteit service. We zullen eventuele problemen na verkoop onvoorwaardelijk oplossen. We begrijpen uw zorgen. Om uw probleem efficiënter op te lossen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail: service@chancenu.com. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om dit recht te zetten.