Ik kan alleen maar 5 sterren geven. Had een spijkerstof jurk besteld in een lichte kleur spijkerstof, maar kreeg een donkerblauwe jurk. Na mijn emailtje over de verkeerde kleur kreeg ik bericht... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
In december 2025 een pailettenjurk besteld deze werd na 3 weken geleverd. Kwaliteit is echt vlut. Klacht ingediend aangezien ze reclame maken dat je binnen 2 weken na aankoop mag ruilen. Tevens ge... Ver mais
Leuk speelgoed voor de poezels, de batterij gaat wel heel snel leeg. En jammer dat er geen extra pluisje wordt meegeleverd. Deze was bij mij ook binnen no time eraf.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 68% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
Ik kan alleen maar 5 sterren geven.
Ik kan alleen maar 5 sterren geven.
Na mijn emailtje over de verkeerde kleur kreeg ik bericht dat ze dit gingen oplossen.
Ze hebben bij klarna het uitstaand bedrag
Geannuleerd jurk hoeft niet retour,
Goed afgehandeld
Schoppen online
Betrouwbaar en gemakkelijk om een site na te checken.
Ik heb gelukkig vandaag de afgesproken…
Beste Mensen blijkbaar ik was zeer teleurgesteld dat de klantenservice hebben goed gewerkt om mij blij te maken ze hebben mij een deal van mijn geld overgemaakt en ze gaan de resterende bedrag binnen kort overmaken volgens Iris dat is een goed teken .ik adviseer iedereen dat ze met een eerlijk bedrijf te maken en ze hoeven geen zorgen te maken over hun geld of bestellingen.ik voel me echt veilig als ik in de toekomst wat bestelling zou doen top bedrijf en top geluisterd naar mijn klacht
Alvast bedankt iedereen die hebben geholpen om het probleem oplossen

Resposta da Chancenu
Retour is niet mogelijk ondanks…
Retour is niet mogelijk ondanks beloftes op hun website en de zogezegde klantendienst is onbereikbaar!!! De kwaliteit is bovendien ondermaats!

I got my money back
I got a product that was useless, but after leaving my review I got my money back so that’s a plus.
Fake site!!!
IK HAD 2 PAAR BLUSPISTOLEN BESTELD EN…
IK HAD 2 PAAR BLUSPISTOLEN BESTELD EN WAT KRIJG IK CAN DEZE OPLICHTERS? 4 KINDER WATERPISTOLEN! NIKS BESTELLEN HIER, ZE HEBBEN NIET EENS EEN KLANTENSERVICE.

Grote oplichters.
Grote oplichters.
Heb een brandbluspistool besteld van €20,-
Heb net een plastic kinderpistooltje terwaarde van €2,- ontvangen.

Alu schaaltjes air fryer
.werkt uitstekend, alleen jammer dat ze helemaal verkreukeld aankwamen, moet ze zelf in model brengen
Als je wil retouren
Als je wil retouren. Dan blijven ze aangeven dat het niet lukt. Het zal je nooit lukken in je geld terug te krijgen.
En stoppen ze met terug te mailen met je. Trap er niet in mensen!!!
Speelmat
Leuk speelgoed voor de poezels, de batterij gaat wel heel snel leeg.
Nooit meer!
In december 2025 een pailettenjurk besteld deze werd na 3 weken geleverd.
Tevens gemaild voor retourzending, maar geen enkele reactie of terugkoppeling. Dus bedenk je goed voor je wst besteld!
Wil een bestelling retourneren en…
Wil een bestelling retourneren en gevraagd naar de procedure. Wat heen en weer gemail zonder gegevens voor de retourzending te geven. Het laatste wat ze vroegen waren foto's te geven.
Gedaan, maar hierna nooit meer iets gehoord en emails worden niet meer geaccepteerd. Voel me nu toch echt bedonderd en zal hier zeker NOOIT meer iets kopen.
Mensen let op, hier ben je je geld gewoon kwijt.
Ria
Ze hebben een verkeerde bestelling…
Ze hebben een verkeerde bestelling gestuurd maar nu willen ze mij geen retour adres sturen, ze doen allemaal voorstellen van coupons en dan moet ik de bestelling maar aan de familie geven als verjaardagskado. Maar ze sturen geen retour adres.
Slechte winkel koop hier nooit wat.
The article we bought was bad quality

Scam
Scam, massage ball product ordered > 20 Euro that according to the ad should be electrical with rechargeable battery. Instead they sent a silicone ball , not chargeable, no vibration function, worth not more than 1 Euro. Support desk not helping at first but now compensating 50% of the cost. That is still a scam, false advertising, Product as advertised does not exist. Selling something else very cheap with 1200% profit and taking bad reviews for granted. Reimbursing 50% still gives them huge profit. Don't buy from them. Dropshipping scam.

I ordered an item
I ordered an item, but until now I didn’t receive it and it’s almost 3 months since I ordered it. Every time I sent an email they don’t reply, they only sent an automated message!

alles verlopen zoals verwacht
alles verlopen zoals verwacht, goede aankoop, ga er opnieuw bestellen
Ik raad af om iets via deze website te kopen
Ik raad af om iets via deze website te kopen. Ze lichten op! Ik heb twee Kerstversieringen voor de voordeur. Ze adverteerden met een elastisch doek die je makkelijk aan de deur kunt bevestigen, maar wat ze leverden was een simpel doek. Nu weet ik niet hoe ik hem aan de deur moet bevestigen, en hij is nog kleiner dan mijn deur. Het is onmogelijk om hem terug te sturen. Ik bestel hier nooit meer iets!

Resposta da Chancenu
I am very happy with it.