Er så vild med mit køb hos chandrika.dk…
Er så vild med mit køb hos chandrika.dk stemt virkelig over min forventning 🙏 kunne ikke være mere glad og tilfreds. Tak til jer for et dejligt tempo og super produkt.
Bedste vandfaste smykker på markedet. Det her er de bedste jeg har prøvet. De mister ikke farven som mange andre der reklamere med det. Jeg køber helt sikkert igen og igen. Chandrikas smykker lever op til det luksus som det er beskrevet. Tak
Jeg har efterhånden købt en del perlesmykker hos chandrika Jewels. Der er ingen tvivl om at det er de flotteste perlekæder på markedet. Hun har virkelig stil og klasse når set kommer til hendes designs. Jeg elsker at smykkerne bliver lavet med stål materialer så en allergiker kan tåle dem, kan kun anbefale smykkerne fra chandrika Jewels
Jeg har købt smykker hos chandrika…
Jeg har købt smykker hos chandrika Jewels flere gange. Hun har et kæmpe udvalg af perlesmykker til rimelige priser. Det fede her er at du kan vælge din længde og at det ikke bare er en standard længde. Virkelig smukke smykker. Jeg har også et par ørestikker derfra. De har også holdt rigtig godt uden at guldet går af. 5 stjerner herfra.
Det her må være Danmarks svar på de smukkeste perlesmykker, hold op nogle flotte perlekæder jeg modtog. Jeg købte også vandfaste halskæder som også holder. Det er ikke sidste gang jeg køber fra chandrika
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.