Charmingchaps

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stelletje ordinaire dropshippers. Ze verkopen je zogenaamd linnen kleding van goede kwaliteit. Blijkt bij aankomst gewoon lage kwaliteit polyester uit China te zijn. Op de website staat dat retournere... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chinese dropshipping oplichting, nep webshop! Ook ik was dom genoeg niet eerst een review op te zoeken. Voor wie dat wel doet? Weiger je aan de deur, heb je niks. Neem je je bestelling na weken wa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pure oplichting! Alles eerder geschreven reviews kloppen exact. Nooit iets bestellen bij deze boevenbende! De site ziet er mooi uit, maar de producten zijn compleet waardeloos en retour zenden is on... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had mijn product niet ontvangen, maar heb nu wel mijn geld terug gekregen.Niet mijn product ontvangen, maar in ieder geval niet opgelicht dat wilde ik nog even delen na mijn eerdere bericht.2-08 mi... Ver mais

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Verkoper misleidt de consument

Ik sluit mij aan bij de rest. Kwaliteit producten zijn zeer onvoldoende. Je krijgt producten die niet voldoen aan de beschrijving. Geen leer, maar meest gebruikte en goedkoopste plastics. Zelfs voor de Chinese standaarden zijn de materialen van de producten zeer slecht. Product retourneren is geen optie. Verzendkosten voor je eigen rekening naar China en dan binnen 30 dagen na levering. Informatie op de webshop misleidt de consument.

4 de junho de 2024

Pas op dropshipping!

Waardeloos! Zoals ook n de andere reviews staat. Dit zijn dropshippers die de waan ophouden in nederland gevestigd te zijn door 'Amsterdam' in hun naam te zetten. Trap hier niet in, je krijgt troep uit China die pas na weken bezorgd wordt.

24 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ook erin getrapt...toen ik de zending…

ook erin getrapt...toen ik de zending ontving zag ik het al hahaha...dan denk je dat je wel wat ervaren bent met online kopen, toch niet. ok t was maar 30 euro maar weer een les geleerd! kwaliteit super slecht idd.

13 de junho de 2024

Scammers

Scammers. Verbergen dat ze dropshippers zijn. Geven geen antwoord op vragen en weigeren de bestelling te annuleren.

Ze werken met Zoho en Shopify (juni 24), bij beiden een klacht ingediend.

1 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op!! dit is een Webwinkel die via dropshipping leverd!!

Omdat je zonder 1 ster te geven geen review kan plaatsen 1 ster! NOOIT! bij deze webwinkel bestellen!! Zij werken met dropshipping en reageren niet op verschillende mail die ik heb gestuurd!!! OPLICHTERS DIE NIET REAGEREN OP MAIL! IK ZOU VER WEGBLIJVEN ALLES VAN CHARMING CHAPS!! NIETS CHARMING AAN!!!!

19 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BESTEL HIER ABSOLUUT NIET!

Normaal check ik altijd bij welk bedrijf ik mijn spullen koop. Dit keer voor een kleine bestelling helaas niet gedaan met het volgende als resultaat:

Doen zich voor als een Nederlands bedrijf met mooie kwalitatieve producten. Helaas is dit een verkapte Chinese leverancier met lange levertijden, erg slechte kwaliteit producten en extreem hoge retourkosten. Klantenservice uiteraard niet bereikbaar....

De gouden tip? BESTEL HIER ABSOLUUT NIET!!!!!

17 de junho de 2024

Scam

Scam! Never got my order and they reply with standard emails. DO NOT ORDER!

15 de junho de 2024

Disappointment

I wish i read the feedbacks before ordering.. probably the name of the site and it all looked nice..makes you not suspicious. But you must always watch out!
Ordered a nice shirt as a present, not a cheap one. What came was a total disappointment.. looked different and the quality is terrible..bad carma to those guys

12 de junho de 2024

Vuile oplichters

Het zijn vuile oplichters. Dropshippers die zich met goedkope rotzooi verrijken over de rug van hardwerkende mensen. Bestel hier niets!

14 de junho de 2024

Loafers gekocht

Loafers gekocht, ik was te snel met bestellen erin gestonken. Kwam er pas achter dat het 10 dagen duurde tot mijn schoenen werden gestuurd. Ipv leer, gewoon stof en karton. Oplichters.
Gewoon in de prullenbak 39 euro.
Had ik liever aan een goed doel gegeven.

12 de junho de 2024

Scam!!

Don’t make the same mistake I made. It’s just AliExpress. Package received after more than 3 weeks, only to find out that the product is absolutely not the same as the description and photos on the site. Total scam!

11 de junho de 2024

Oplichters

Oplichters, verkopen rommel en je kunt niet retourneren. Bestelde schoenen werden pas na twee weken vanuit China geleverd. Lijken totaal niet op de foto en zijn niet van suède maar van soort papier maché. Waardeloos product. Nooit hier bestellen

8 de junho de 2024

Schoenen besteld en ontvangen

Schoenen besteld en ontvangen. Als ik vooraf de reviews en recensies die online te vinden zijn had gelezen, dan had ik het kunnen weten: WAT EEN BAGGER! Fout van mezelf, voortaan beter onderzoek doen. Los van prijs-kwaliteit verhoudingen, deze schoenen zijn gewoon niet geschikt om op te lopen. Geen enkele prijs zou deze kwaliteit dus rechtvaardigen.

10 de junho de 2024

Troep!

Troep! Levering duurt 3 weken en de verkeerde producten ontvangen. Terugsturen kost €15 en producten zijn van enorm slechte kwaliteit.

9 de junho de 2024

Niet doen

Tja, ik sluit me ook aan bij een slechte ervaring. Ze hebben wel gereageerd met mooie beloftes, maar heb nog niets ontvangen. Ik dacht ook, Amsterdam, dat is wel ok, maar weer de fout gemaakt om niet eerst even te checken. Was er maar een manier om dit soort bedriegers aan te pakken, maar ze doen het voor een paar maanden, en dan weer door. Transparantie in deze wereld bestaat echt niet meer.

8 de junho de 2024