Cheapassbikes Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Julie hadden mij de verkeerde fietstassen gestuurd. Ik had een duurdere ge ordered dus had ik een klein berichtje gestuurd om dat even te vertellen en ik kreeg mijn geld terug. En ik mob de fietstas d... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super goede ervaring, mooi fiets, snelle en vriendelijke levering. Echter stond op de site dat de fiets geen versnellingen had, en dat is wel zo. Ik wilde expliciet geen versnellingen omdat die snel k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede manier om 2e hands fiets te kopen. De website geeft ruime keuze, en omdat je ook via WhatsApp kan communiceren, en snel antwoord krijgt, gaat de informatieverstrekking heel gemakkelijk. Onze oud... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met de fiets die ik heb ontvangen. Ik had per ongeluk de verkeerde besteld, maar de klantenservice heeft deze heel vriendelijk omgeruild, waarvoor mijn dank. Helaas ging er vlak vo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Distribuidor de Bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de bicicletas usadas

Goedkope fiets kopen? Cheapassbikes.nl geeft tweedehands fietsen een nieuw leven, lekker duurzaam! Onze fietsen zijn opgeknapt en gecontroleerd door ervaren fietsenmakers en zijn 100% technisch in orde en klaar voor gebruik. Wij bieden een ruime keuze aan allerlei soorten fietsen, van omafietsen tot elektrische fietsen. Voor ieder wat wils! Daarbij monteren wij accessoires zoals een fietsmand of een kinderzitje geheel gratis. En het beste: GRATIS thuisbezorging binnen 2 werkdagen!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

224 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

118 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede ervaring

Goede ervaring, snel geleverd! Bezorging was wel een dingetje, geen melding gekregen dat de fiets voor het huis stond.

28 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wel wat rompslomp omdat de fiets in…

Wel wat rompslomp omdat de fiets in eerste instantie gebreken vertoonde. Lijkt nu goed opgelost na meerdere telefoontjes en terugzending fiets. Goeie communicatie om problemen te verhelpen. Fietsen moeten wel beter gecontroleerd worden voordat ze worden verzonden om deze rompslomp te vermijden.

18 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets werd de volgende dag conform…

Fiets werd de volgende dag conform belofte aan huis geleverd. De fiets was rijklaar en alle bestelde accesoires waren gemonteerd. Een goede optie voor wie een solide fiets zoekt, maar ook een duurzame oplossing wil.

10 de julho de 2024

Lichtelijk teleurgesteld

Goed bedrijf. Ook bij onenigheid kreeg ik een redelijke oplossing.
Betrouwbaar en klantgericht

10 de julho de 2024

Beste Edwin,

Bedankt voor je feedback. En fijn dat je openstond voor een gezamenlijke oplossing!

Met vriendelijke groeten,

Cheapassbikes.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

me binnen band en buiten band gewoon…

me binnen band en buiten band gewoon helemaal versleten ik ben nu al weer 74 euro kwijt voor de achter band en nu moet ik voor het zelfde bedrag voor doen

30 de junho de 2024

Beste Michael,
Heel vervelend dat de banden zijn versleten. Uiteraard kun je hierbij beroep doen op de garantie. We vernemen graag van je. Met vriendelijke groeten, Cheapassbikes.nl

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een beetje teleurstellend

Prijs/kwaliteit verhouding niet optimaal. Stuur van de fiets ziet er niet uit (overgeschilderd?), bel en slot ontbreken en voorlamp doet het niet. Prijs voor de fiets was € 295.

30 de junho de 2024

Resposta da Cheapassbikes

Wat vervelend dat de fiets tegenvalt. Wij proberen altijd duidelijke foto's te maken van de fietsen die je kunt inzoomen om een goed beeld te krijgen van de uiterlijke conditie. Bij lakschade spuiten we er soms inderdaad nieuwe lak overheen, dit staat in onze algemene voorwaarden.

Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice m.b.t. de garantie voor de voorlamp en onze lopende actie voor een gratis ringslot? Dan kunnen we met je meekijken waar het mis is gegaan!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de wijze…

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de aankoop en levering van de Di Blasi vouwfiets is verlopen.

21 de junho de 2024

Resposta da Cheapassbikes

Fijn dat u tevreden bent, Jan! Heeft u verder nog verbeterpunten voor ons aangezien u een 3-sterren review heeft gegeven?

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ondermaatse kwaliteit

Toen de fiets geleverd werd was er een stuk afgebroken, zat het zadel op de laagste stand muurvast, en werkte de rem in het voorwiel niet goed.
Ik kon hem naar de fietsenmaker brengen en kreeg de kosten vergoed.
Een week later had ik mijn eerste lekke band, en na deze te plakken een paar dagen later dezelfde band weer lek. De binnenband lijkt al versleten en in de buitenband zitten gaatjes.

12 de junho de 2024

Beste Eline,

Heel vervelend dat de fiets niet naar behoren is. Wij voeren meerdere kwaliteitscontroles uit alvorens we de fiets verzenden. Natuurlijk kan het voorkomen dat er zaken aan onze aandacht ontsnappen vanwege drukte of vakantieperiode/personeelstekort. Daarvoor bieden wij 30 dagen garantie waarbij de herstelwerkzaamheden volledig voor onze rekening komt. Kun je hiervoor een foto van de buitenband opsturen? We vernemen graag. Mvg, Cheapassbikes.nl

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Prijs kwaliteit niet in verhouding

De service zelf is heel goed! Goed bereikbaar en heel behulpzaam.
Alleen de fietsen die worden aangeboden komen niet overeen met de prijs. De fiets is zelf technisch in orde, maar niet een daadwerkelijk stevige fiets voor 345 euro wat ook tweedehands is. Je ziet dat het echt een gebruikte fiets is, wat niks mis mee is, maar zeker geen paar honderd euro waard helaas.

12 de junho de 2024

Beste Mirna,

Bedankt dat je onze goede service beaamt! Wel jammer dat we je niet tevreden hebben kunnen stellen. De fiets die je hebt besteld betrof een Gazelle Fuente met een nieuwwaarde van 845 euro die we hebben aangeboden voor 345. Wij maken onze foto’s in HD kwaliteit zodat de klant een goed beeld heeft van de fiets. Bovendien geven we 30 dagen technische garantie. Als de fiets niet bevalt bieden we ook de mogelijkheid voor een omruilservice. En als je zelf een andere oplossing prefereert kunnen we het er altijd over hebben natuurlijk. Mvg, Cheapassbikes.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.