Iets besteld en na lange wachttijd ontvangen maar kwaliteit en uiterlijk viel zwaar tegen, wilde terugsturen maar moest naar adres in China. Opzich netjes, ze boden korting aan en kon het product houd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn bestelling een maand geleden besteld. Ze beweerden al meerdere keren dat mijn bestelling onderweg was, nochtans geeft mijn track&trace aan dat de verzending pas gisteren is aangemaakt (NA EEN M... Ver mais
In november al een oma ketting met 6 geboortesteentjes besteld. Zaten idd 6 steentjes bij maar 2 gele ipv 1 gele en 1 blauwe. Netjes gemeld en na op en neer mailen en foto's sturen zouden ze het goede... Ver mais
Zeer tevreden ! Ik bestelde 2 armbanden met geboorte bloemen, 1 voor mezelfen 1 voor men moeder als geschenk. Op de website stond dat de juwelen nizt verkleuren .. dit was in ons geval echter wel. Ik... Ver mais
Mooie armband
Mooie armband: oma en mijn 5 kleinkinderen.
Levering duurde wat langer dan ik had verwacht maar vandaag ontvangen in een hele mooie verpakking.
Ben er heel blij mee.
Ten eerste sprak de advertentie mij…
Ten eerste sprak de advertentie mij aan, en toen heb ik het besteld ,omdat ik het er zo mooi uit vond zien. Wel met de angst is dit weer nep. Hoor ik hier niets meer van. Vandaar mijn vraag hoe lang duurt het nog? En ja toen hij gisteren werd bezorgd en ik het uit pakte had ik zoiets van Wauw dit is mooi. Heb daarna nog een paar keer gekeken en dacht dat vindt mijn dochter zeker mooi. En mooie verpakking. Bedankt voor deze armband .
Toppertje
Heel tevreden met de 2 mooie armbandjes, nog leuker in het echt ! Elk mooi verpakt ! En correcte levering. Update van de verzending werd regelmatig doorgegeven. En toen ik een vraag had, kreeg snel antwoord, en neen, het was niet IA maar een echte persoon die me correct en vriendelijk antwoord gaf.
Cadeautje
Ik had voor vaderdag een armband besteld. Deze heb ik nooit ontvangen mede door de bezorgdienst.
Na contact met Cherish-co.nl hebben ze mij een kortingcodes toe gestuurd om een nieuwe te bestellen. Super service
Update: ik heb de bestelling ontvangen en de armband is heel mooi! Ik denk zeker nog een keer aan Cherish-co.nl voor een cadeau!
slechte service
voor moederdag heb ik 3 armbandjes besteld.
het gaat om het ambandje met de geboortebloem.
2 van de 3 armbandjes zijn gebroken binnen een maand. de klantenservice ziet dit als slijtage en kan niks betekenen. ik bestel hier nooit meer wat.
cherish als je mee leest pas de prijzen aan naar de kwaliteit die jullie leveren!!!!!
Hoge verwachtingen bleek een teleurstelling
Ten eerste was de bestelling veel te laat binnen en het armbandje met de geboortebloemen al binnen een maand kapot. Contact gezocht met de klantenservice en die konden niks voor mij doen.
Geen aanrader deze site
armbandjes met geboortbloem
Voor moederdag had ik 2 armbandjes met geboortebloemen besteld. Helaas bleek van 1 van de 2 bij levering de sluiting (kleine haakje) stuk te zijn.
Na contact via de e-mail waarin ze een foto wilde zien met het defect.
Kreeg ik snel antwoord dat het was voorgelegd aan het team.
Een aantal dagen daarna kreeg ik weer bericht dat ze een nieuw armbandje zouden opsturen. Deze helemaal netjes ontvangen in een heel mooi doosje met daarin een zakje met het bandje. Was een verrassing na anderhalf tot 2 weken ik had geen track en tracé ontvangen bij deze.
Ik zag onder andere een review over de levertijd.
Als je je wat verdiept in de site staat er ook een verwerking van 3 dagen voor de bestelling en minimaal nog 7 dagen of langer aangegeven voor de levering. Dus dat wordt wel aangegeven.
Ik ben heel tevreden met de mooie armbandjes en de snelle service betreffende het defecte armbandje.
Hele lange verzend tijd
Hele lange verzend tijd. Er zou een doosje bij zitten, die zaten er niet bij. Zouden na gestuurd worden. Nooit ontvangen.
Niet bij bestellen.
Niet bij bestellen.
Slechte kwaliteit, lange verzendtijd
Dropshipper
Dropshipper. Kwaliteit om te huilen en duurt een eeuwigheid voordat je het hebt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.