De Ammerzoder Chesterfield Meubels Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste aankoop voor de woning, deze bank is echt wel een ander niveau. Hele nette persoonlijke bezorging. Ik zal deze partij altijd aanbevelen voor een (grote) meubel aankoop.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uitermate vriendelijk ontvangen door de verkoper Hamza goede uitleg voordelen en nadelen van de keuze die wij gemaakt hebben. Ruime keus in kleuren en modellen helemaal top En niks niet duurder... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige Chesterfield gekocht. zeer goed bedrijf waar service nog gewoon is. Ammerzoder Chesterfield heeft enorm veel keus zowel nieuw als 2ehands. met een vriendelijke eigenaar/verkoper die alle ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag werd onze Chesterfield XL bank van Chesterfield meubels/De Ammerzoder Meubels bezorgd door twee vriendelijke, sterke mannen. Prachtig, oxblood rood, 3,5 zits precies wat we zochten en hij zit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vanuit onze showroom in Waalwijk (Noord-Brabant) verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte chesterfield banken, chesterfield oorfauteuils en club chairs en bijpassende antieke bureau's en klassieke bureaustoelen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

89 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Very good quality Chesterfield

Very good quality Chesterfield , great collection in showroom for lot of options to choose. Friendly customer service. A delightful purchase . Sofa is yet to be delivered but overall the experience during purchase was great.

22 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de foyer van onze theaterzaal…

Voor de foyer van onze theaterzaal Chesterfields besteld. De bak van 180 cm uitgebreid met een bank van 240 cm en een fauteuil. We zijn er erg blij mee!

28 de março de 2023

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Beste Peter, dank voor de mooie beoordeling! Het was weer een waar genoegen om jullie school te voorzien van een prachtige chesterfield zithoek. Met vriendelijke groet, De Ammerzoder meubels

Droom-meubels

Vorige jaar heb ik een stoel met voetenbankje gekocht. Ik kan nauwelijks onder woorden brengen hoe tevreden en gelukkig ik ben met mijn prachtige stoel. De hele ervaring van bestellen tot levering was boven verwachting. Behalve dat het leer van superieur kwaliteit is, het zit gewoon heerlijk. Het moet van mijn hart dat elke keer dat ik plaatsneem in mijn schitterend Chesterfield krijg ik het gevoel dat ik aan het dromen ben.

31 de janeiro de 2023

Beste Linda,

Dank voor het delen van uw ervaring en wat leuk en aangenaam om te horen dat u zo tevreden bent met onze Chesterfield. Hier doen wij het helemaal voor!

Nog vele mooie dromen toegewenst:)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke verkoper in de winkel

Vriendelijke verkoper in de winkel. Een wat langere levertijd dan verwacht, maar netjes telefonisch op de hoogte gebracht door verkoper. We verheugen ons op onze nieuwe chesterfield stoel!
Familie vd Ven uit Nuenen

7 de março de 2023

Beste Vd Ven,

Hartelijk dank voor uw review!

Wij wensen u veel zitplezier.

Super goed gegaan

Super goed gegaan. Erg blij met de stoel . Gaan zeker nog terug voor meer mooie dingen

7 de março de 2023

Beste Rikie,

Dank voor het delen van uw ervaring en goed om te horen dat u blij bent met uw aankoop.

Nog veel zitplezier gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Online bestelling geplaatst, boven verwachting

Online een Chesterfield bank en stoel besteld. Telefonisch goed advies gekregen en zeer snel geleverd. Was netjes ingepakt en ziet er top uit!

3 de março de 2023

Beste Anissa,

Wat ontzettend fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent, daar doen wij het allemaal voor!

De Ammerzoder Meubels

Bank verkocht

Bank verkocht. Vriendelijke heren, kennis van zaken, eerlijk bod en prima service.

27 de fevereiro de 2023

Beste Huug,

Dank voor het delen van uw ervaring en goed om te horen dat de service naar wens is.

De Ammerzoder meubels

Langs geweest in de showroom

Langs geweest in de showroom

Ervaring prima

23 de fevereiro de 2023

Beste Pelzer,

Goed om te vernemen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen tijdens uw bezoek aan onze showroom. Dank u voor de mooie 5-sterren beoordeling.

De Ammerzoder Meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring en service van alle medewerkers van Ammerzoder

Wij zijn zonder afspraak naar binnen gestapt omdat wij op de website kleine York Chesterfield fauteuils zagen. Deze kom je bijna nergens tegen.
Wij zijn vriendelijk met koffie ontvangen en hebben goede uitleg over de diverse modellen en ledersoorten gehad.
We kregen ook alle tijd om onze keuze te maken.
De twee fauteuils werden door een vriendelijk en behulpvaardige bezorger bij ons afgeleverd.
En nu lekker genieten van de mooie fauteuils.

16 de fevereiro de 2023

Beste Groeneveld,

Het doet ons goed om te horen dat u naar tevredenheid bent geslaagd in ons showroom. Dank u voor het delen van uw ervaring en mooie beoordeling.

Wij wensen u veel zitplezier!

De Ammerzoder meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deskundig advies waarbij veel tijd werd…

Deskundig advies waarbij veel tijd werd genomen om ons hun zeer uitgebreide collectie te laten maar ook te laten ervaren. De meubels werden keurig volgens afspraak thuis afgeleverd. Een echte aanrader als je kwalitatief hoogwaardige meubels wilt hebben met de daarbij bijbehorende service.

9 de fevereiro de 2023

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Beste Elra, dank voor het plaatsen van de review en uw lovende woorden! Wij wensen u veel zitplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, De Ammerzoder meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klant vriendelijk benadering sle…

Klant vriendelijk benadering snelle levering, voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Kortom zeer positieve ervariing

4 de fevereiro de 2023

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Beste Theo, dank voor het plaatsen van uw ervaring en goed om te horen dat onze producten voldoen naar uw verwachting. Wij wensen u veel zitplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, De Ammerzoder meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

de ammerzolder heeft goede tips gegeven…

de ammerzolder heeft goede tips gegeven over kleine details,voor de rest is het natuurlijk een goede kwalitatieve bank,echt gaaf

30 de novembro de 2022

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Beste Michel, dank voor uw tijd en het plaatsen van uw ervaring. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u goed bent geholpen. Wij wensen u veel zitplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, De Ammerzoder meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super vriendelijk te woord gestaan

Super vriendelijk te woord gestaan. Er werd alle tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. We konden zelfs in de opslag kijken welke banken voor ons het meest geschikt zouden zijn. En dan kon het ook nog eens heel snel bezorgd worden. Hartelijk dank voor de service!

15 de janeiro de 2023

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geholpen tijdens uw bezoek! Met vriendelijke groet, De Ammerzoder Meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op 13 december een nieuwe bank gekocht…

Op 13 december een nieuwe bank gekocht bij Ammerzoder Chesterfield in Waalwijk.
Met enig overleg kon de bank vrijdag 16 december al geleverd worden.

De chauffeur/ bezorger was keurig op de afgesproken tijd bij ons. Hij heeft de bank heel voorzichtig en keurig naar binnen gebracht en op de plek waar wij de bank wilde hebben neergezet.
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe aanschaf en raden Ammerzoder Chesterfield zeker aan.

Groet,
Fam. Kuijper
Bergschenhoek

16 de dezembro de 2022

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Goedendag, dank voor het delen van uw ervaring! Goed om te horen dat alles naar wens is. Veel zitplezier ermee! Mvg, de Ammerzoder Meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede waar en eerlijk volk

Twee fauteuils gekocht, door een misverstand het dubbele betaald, waar heel correct door een medewerker over werd gebeld (ze hadden het ook in hun zak kunnen steken met het argument: dan moet je maar niet zo dom zijn). Bedrag zeer snel teruggestort en de fauteuils -hoewel tweedehands- verkeerden in supergoede staat. Beter kan niet, dus 5 sterren.

11 de novembro de 2022

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Goedendag, dank voor het het plaatsen van de review. Wij wensen u veel zitplezier ermee! Mvg, de Ammerzoder Meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, heel betrouwbaar! Ze doen alles voor je, ook na de levering.
Super tevreden

13 de junho de 2022

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Goedendag, dank voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat u tevreden bent en onze service naar wens is. Mvg, de Ammerzoder Meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend leuke en inspirerende…

Ontzettend leuke en inspirerende winkel. Heel vriendelijk personeel en echt kwaliteit meubelen! Kortom: van inspiratie tot aflevering (met een enthousiaste bezorger) helemaal top!

30 de março de 2022

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Goedendag, dank voor uw lovende woorden. Goed om te horen dat u onze showroom leuk en inspirerend vindt. Veel zitplezier ermee! Mvg, de Ammerzoder Meubels

Wat een goed bedrijf!!

Wat een goed bedrijf!!
Heel snel en vriendelijk geholpen met uitstekend personeel !
Dank u wel

8 de janeiro de 2022

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Goedendag, dank voor uw tijd en het plaatsen van de review. Goed om te horen dat u tevreden bent met de wijze waarop u geholpen bent door onze personeel. Mvg, de Ammerzoder Meubels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verrassende ervaring met Ammerzoder…

Verrassende ervaring met Ammerzoder meubels. Mooie overzichtelijke showroom met een mega Chesterfield assortiment. Een bezoekje is ook een ervaring met het klantgerichte personeel en hun gastvrije houding. Voor zover wij konden beoordelen zijn prijs en kwaliteitsverhouding mooi in balans.
Wij werden uitmuntend begeleid door de verkoper en werd actief meegedacht en geadviseerd. Wij komen indien nodig weer graag naar Waalwijk.

1 de setembro de 2021

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Goedendag, dank voor het delen van uw ervaring met onze verkoopadviseur en showroom. Goed om te horen dat alles naar wens is. Graag tot ziens! Mvg, de Ammerzoder Meubels

Een absolute aanrader!

Heerlijk in alle rust banken bekijken en proberen, vriendelijke verkopers, perfecte levering en prettig email en telefooncontact. Als je een chesterfield bank zoekt, is dit een absolute aanrader!

31 de julho de 2021

Resposta da De Ammerzoder Chesterfield Meubels

Goedendag, dank voor het delen van uw ervaring en het aanraden van onze onderneming! Mvg, de Ammerzoder Meubels