Child Care DenmarkAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Centro de Educação

Informação fornecida por fontes externas variadas

Child Care Denmark er en fadderskabs organisation som hjælper børn i Uganda med skolegang, mad og lægehjælp. Bliv fadder til et barn i dag!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Min største anbefaling

Min største anbefaling. Jeg har også 2 fadderbørn i en anden organisation, som dumper ved sammenligning med Childcare Denmark. Du er i så tæt kontakt til dit fadderbarn og kontoret i Uganda, især fantastiske Joan. Men alle på kontoret er altid søde og meget hjælpsomme. Det er et fantastisk arbejde de gør for børnene og familierne.

11 de abril de 2024

Fantastisk organisation

Min kæreste og jeg er fornyeligt blevet sponsorer på ét fadder barn hver. Og det fungerer simpelthen bare så godt. Organisationen er troværdig og det er meget nemt at finde ud af hvordan man donerer og hvordan det hele fungerer. Child Care Denmark er meget åbne omkring alt og altid gode til at besvare vores spørgsmål. Det er virkelig dejligt når man er ny til det at have et fadderbarn. Som fadder hos Child Care Denmark for du ikke kun kontakt til et enkelt barn, man er også med til at støtte området omkring barnet og dets familie. Jeg har kun ros til CC Denmark, de kan varmt anbefales som fadderskabs program.

18 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste jeg har gjort

Child Care’s koncept et intet mindre end genialt. Du vælger selv dit fadderbarn - vi valgte to som har ambition om at blive lærere. Efterfølgende kan du handle ind på childcares webshop, så du kan sende dem hvad der er brug for.
Fordi childcare har oprettet flere institutioner i nærområdet, går “overskuddet” fra webshoppen til børnene på børnehjemmet eller babyhjemmet. Så hvis du synes at produkterne ser dyre ud, tá i mente at du støtter hele lokalsamfundet i samme omgang. Jeg har selv støttet UNICEF, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Care, red barnet mm. Men ingen organisation har før laddet mig være så hands on.
Man modtager billeder af ens børn med gaverne og særligt Joan er virkelig en sej allieret at have i Uganda.
1000 tak til Joan, Carsten og resten af ChildCare.

18 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og seriøs hjælpeorganisation

Jeg har haft to sponsorbørn i mange år. Super professionel administration hvor stort set alle penge går direkte til barnet. God hjemmeside hvor man kan følge med i barnets undervisning. Fantastisk webshop hvor man kan købe tøj, legetøj, mad mv. til barnet. Man betaler med kort eller mobilepay og så køber lokale frivillige ind og afleverer hos barnet. Man får dokumentation i form af billeder så man kan se at barnet har modtaget det indkøbte.
Super godt sted at være sponsor eller fadder.

6 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En flott og professionel organisasjon

En flott og professionel organisasjon, som holder hva de lover. Tydelig å se at de gjør en stor forskjell, og at hele tiden gjør sitt beste for å vidreutvikle og hjelpe så mange som mulig! Kan helt klart anbefales!

6 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor ros og tilfredshed herfra 👍❤

Har været fadder hos Childcare Danmark siden 2008 og har været utrolig glad for det!

Jeg er så glad for den tætte kontakt man kan have til sine fadderbørn igennem brevudvekslinger, billeder, skolerapporter og videoer og den meget direkte måde man kan hjælpe dem på igennem onlineshoppen.
Hvis jeg har haft spørgsmål eller noget er gået i fisk, så har de altid været super hurtige og imødekomne til at hjælpe mig - jeg er faktisk overrasket over hvor god og personlig en kontakt jeg har kunnet have med Joan som er administrativ medarbejder på deres kontor - med så mange faddere og børn at holde styr på, har jeg kun ros til overs for hende og de andre ansatte 🙏❤👍

Jeg kan kun anbefale Childcare til andre som går med tankerne om at sponsere et barn i et uland - jeg har været tryg hele vejen igennem, der er fuld gennemsigtighed ifht regnskaberne og netop en rigtig god kontakt 👍Jeg håber det bliver muligt for mig snart at komme derned og besøge mine fadderbørn, det ville være en meget stor oplevelse- som Childcare iøvrigt har mulighed for at faciliterer ❤

Hjælp med hjertet.

Hjælp med hjertet.
Det er hvad CC står for og jeg giver min varmeste anbefaling til dig, som ikke ønsker at betale for alt muligt andet end hjælp der hvor nøden findes.

Child Care Denmark

Child Care Denmark, er en FANTASTISK organisation. De har stort samarbejde med deres sponsorer, og altid hurtige svar på spørgsmål, som man måtte have.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første år som sponsor - skøn organisation!

Jeg har haft mit første sponsorbarn gennem Child Care i et år, og har for nyligt valgt at sponsorere endnu et barn. Gennem løbende kontakt med organisationen pr. mail og gennem deres opdateringer på sociale medier, har Child Care vundet min tillid og hjerte. De er en gruppe hårdtarbejde og engagerede medarbejder, der ønsker det bedste for fattige børn i Uganda. Deres håndtering af Corona-krisen og skolernes nedlukning i Uganda har været fænomenal, med et hurtigt skift fra skolepenge til madudlevereing og skoleudstyr i stedet. Jeg har aldrig savnet information - og altid følt mig velkommen til at skrive, hvis jeg gjorde. Gennem historier fra andre medlemmer, har jeg kun hørt godt, og der er et glimrende fællesskab medlemmer imellem, hvor man kan dele egne erfaringer og følge de sponsorede børn. Child Cares hjemmeside fungerer godt. Jeg sender derigennem flere gange årligt (under Corona månedligt) mad, breve og andet til mine sponsorbørn, og modtager inden for en måned (nogle gange få dage!) brev og billeder tilbage. Jeg er SÅ glad for at have fundet Child Care, for jeg føler mig helt tryg hos organisationen. Og er der en større glæde end at kunne hjælpe børn med at få en uddannelse og et bedre liv, og samtidigt være med til at støtte et helt lokalsamfund? En sidste kommentar: Child Care har flere projekter i Uganda, der skaber omsætning. Herudover dyrker de lidt land, som blandt andet er en hjælp for organisationens børnehjem. Jeg synes det er fantastisk, at “hjælp til selvhjælp” er tænkt ind i organisationens værdier. Det handler ikke bare om at sende penge fra Danmark, men om at skabe muligheder i Uganda. I gør det super godt, Child Care! Tak!

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais