Første år som sponsor - skøn organisation!
Jeg har haft mit første sponsorbarn gennem Child Care i et år, og har for nyligt valgt at sponsorere endnu et barn. Gennem løbende kontakt med organisationen pr. mail og gennem deres opdateringer på sociale medier, har Child Care vundet min tillid og hjerte. De er en gruppe hårdtarbejde og engagerede medarbejder, der ønsker det bedste for fattige børn i Uganda. Deres håndtering af Corona-krisen og skolernes nedlukning i Uganda har været fænomenal, med et hurtigt skift fra skolepenge til madudlevereing og skoleudstyr i stedet. Jeg har aldrig savnet information - og altid følt mig velkommen til at skrive, hvis jeg gjorde. Gennem historier fra andre medlemmer, har jeg kun hørt godt, og der er et glimrende fællesskab medlemmer imellem, hvor man kan dele egne erfaringer og følge de sponsorede børn. Child Cares hjemmeside fungerer godt. Jeg sender derigennem flere gange årligt (under Corona månedligt) mad, breve og andet til mine sponsorbørn, og modtager inden for en måned (nogle gange få dage!) brev og billeder tilbage. Jeg er SÅ glad for at have fundet Child Care, for jeg føler mig helt tryg hos organisationen. Og er der en større glæde end at kunne hjælpe børn med at få en uddannelse og et bedre liv, og samtidigt være med til at støtte et helt lokalsamfund? En sidste kommentar: Child Care har flere projekter i Uganda, der skaber omsætning. Herudover dyrker de lidt land, som blandt andet er en hjælp for organisationens børnehjem. Jeg synes det er fantastisk, at “hjælp til selvhjælp” er tænkt ind i organisationens værdier. Det handler ikke bare om at sende penge fra Danmark, men om at skabe muligheder i Uganda. I gør det super godt, Child Care! Tak!
14 de julho de 2020
Avaliação não solicitada