Veja o que dizem as avaliações
Fik frakoblet adblue da den gav problemer og varslet at om 1000 km ville jeg ikke kunne starte. Det var deres forslag at det blev gjort så ville problemet være væk. Så det blev ordnet men efter... Ver mais
Normalt giver jeg ikke 5 stjerner, når tingene ikke fungere som forventet. Men sikke en omgang, de måtte igennem med at tune min bil...... Efter flere forsøg og kodning af styreboks lykkes d... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Chip-det leverer skræddersyet chiptuning til biler. Vi kan tilbyde opdatering af din bils software, diagnose, tilføjelser og bootmode. Med mange års erfaring kan vi skrue prisen helt i bund og tilbyde den bedste ...
Informações de contato
Skallegårdsvej 13-14, 4700, Næstved, Dinamarca
- info@chip-det.dk
- chip-det.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
TAK!
TAK!
Jeg har fået optimeret min Renault Clio. Man kan mærke en væsentlig forskel, og så kører den længere på literen.
Tak for god service og rådgivning!
Jeg fik fjernet en EGR fejl i styresystemet, efter en måned lyser lampen igen. Nemt var det, jeg kontaktede Chip-det igen, og fik booket en tid dagen efter kl.09.00 selv med travlhed fik han snøvret mig ind!👍🏼
Jeg fik igen slettet min fejl igen + nogle andre fejl bilen i mellemtiden havde fået.
Mega god service jeg oplevede, og kommer 100% tilbage igen!🙏🏼
Ændring af indstillinger
Det var deres forslag at det blev gjort så ville problemet være væk.
Så det blev ordnet men efter 1000 km stod bilen stille og ville ikke starte. Bilen måtte slæbes fra Nordjylland til k h og der kunne et andet værksted konstatere at frakoblingen ikke var gjort korrekt.
Det blev så gjort igen og med nulstilling af andre parameter og så virkede det…
Jeg kontaktede chip-det.dk og de afviste at refundere de 2500,- og jeg sagde at så måtte jeg vel gå til fdm og få deres hjælp hvorefter chip-det sagde at jeg havde gjort noget ulovligt ved at koble ad blue fra og de fastholdt at de ikke refunderet pengene med afsæt i at de ikke havde lavet en fejl.
Jeg vil fraråde at bruge en så ikke servicemindet virksomhed.
Fik “lavet” en vw arteon
Fik “lavet” en vw arteon. Som angiveligt skulle ende med at få 260 heste. Og i samme ombæring fik jeg også “kodet” gearkassen.
Jeg kørte i bilen en uges tid og synes ikke der var sket noget synderligt. Gearkassen virker som om den ikke ved hvilket gear den skal kører i osv.
Jeg kontakter Bjørn pr mail som vores samtale havde gået igennem. Men uden svar.
Jeg kører efterfølgende op til en med et rulle felt som tester bilen og den viser kun 200 heste altså 10 mere end standard….
Jeg skriver igen til Bjørn med billede af attesten fra det andet sted. Han svare stadig ikke….
Må sku indrømme det er for dårlig service….
Som at få ny bil 🏎️
Fik en Ford Mondeo chippet fra 140 HK til 185 HK. Venlig og personlig modtagelse, tog sig tid til at snakke om bilen, havde tydeligvis forstand på den. Det tog en halv times tid, og det var som at få helt ny bil. Øgning af HK var meget tydelig, men det bedste af det hele var det forbedrede drejningsmoment, som var meget tydeligt. Det startede ved markant lavere omdrejninger, og stigningen var markant, overhaling er blevet en fornøjelse. Speederrespons er også blevet meget bedre. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud på en bil 👍 Kan varmt anbefales.
Hold dig langt væk!
Vil du gerne have en rigtig 90'er tuning, sådan en, hvor din bil laver en flot sort røgsky når du accelererer, så er det, det helt rigtige sted at gå hen.
Vil du så også gerne have et arrogant svar når du kontakter dem efterfølgende, angående din oplevelse med kvaliteten af deres arbejde, ja så er der dobbelt op på at du har ramt rigtigt.
Men som med så meget andet, så kan man naturligvis ikke forvente, at lav pris og kvalitet går hånd i hånd.
Fik ordnet min Astra med en motor rens…
Fik ordnet min Astra med en motor rens oveni.
Sikke en forskel. Og slet ikke et værksted som giver alle mulige vilde forventninger. Absolut et sted jeg kommer igen.
Fuld plade på både service og resultatet. 👍💪👍💪
Min rumraket (Mercedes-Benz A220 CDI )…
Min rumraket (Mercedes-Benz A220 CDI ) fik lige en pakke 2 + en motorens og nu flyver den bedre og hurtigere. Intet at sætte en finger på....nå jo deres kaffe er ikke så god.....ha ha
Kommer helt sikkert tilbage ved køb af næste bil.
Man bliver blokeret på Facebook det…
Man bliver blokeret på Facebook det mindste problem folk støder på..
Snyd med trust Pilot anmeldelser. Skriver man en dårlig kommer der 5gode dagen efter.. 🧐🧐
HOLD jer væk de..

Resposta de Chip-det.dk
Service er i top.
Service er i top.
De ved hvad de laver.... Og prisen er heller ikke dårlig.
Kan absolut anbefales.
Billigt og kvalitet i top
Efter at have afleveret min bil, hvortil den fik Hydrive og chip, havde jeg aldrig regnet med et så godt resultat.
Bilen kører 10x bedre end den gjorde før og er blevet en drøm på vejene. Ingen motorlarm, intet galt og alt er perfekt. Udover dette, var det høflig og imødekommende betjening. Jeg vil råde alle til at gå til Chip-det.dk! De vil ende med gode resultater og en fantastisk betjening
Fuldstændig formidabelt service
Fuldstændig formidabelt service. Fik optimeret min Golf GTE's gearkasse og motor. Den kører som en drøm og vil altid vælge chip-det fremover når jeg skal have lavet noget på min bil. Fin pris, fine gutter. Ka ik klage!
Top service
Jeg har nu brugt chip det flere gange altid god service og markant forbedring på bilen. Så de altid behjælpelig og hurtige.
Ved reklamation(er)
Ved reklamation(er), check CVR nummer på faktura inden henvendelse.
Står der ikke samme nummer, kan de ikke hjælpe. Desværre gået konkurs med gammelt CVR nummer.
Så er det ligemeget med 3 års garanti på en reservedel, de selv har valgt, til fuld pris og scorer rabatten ned i lommen.
Løber fra ansvaret med samme navn (dog ApS) og rygte.
Alså Danmarks billigste og er man ik…
Alså Danmarks billigste og er man ik tilfreds retter han det og til næsten gratis så ksn kun anbefale det. Hsr fået lavet :4 biler og han er færd med dem og ik bar lavet mer og sælge mere ville ha noget på jeg fik af vide ville gære ingen forskel så self godt men var. Ærlig og sigde Vi alle super glade så kæmpe anbefadning
Virkelig mærkbar forskel
Super stykke arbejde og mærkbar forskel. Der var lovet en effektforøgelse på 35 hk, men efter en rullefeltsmåling fik jeg 40hk ud af det, og det tog ham 5 kvarter! Jeg er godt tilfreds :D
Meget kompetent herre
Meget kompetent herre, rigtig god kundeservice! God tid til at forklare, virkelig god oplevelse! Kan klar anbefale chip-det til alle! Redde min bil og jeg inden syn, grundet anden mekanikker fejl! Billigt og jeg er 110% tilfreds med oplevelsen! Kh Nikolaj fra Lolland.
Var forbi med knægtens gamle golf til…
Var forbi med knægtens gamle golf til en hydrive motorrens og der er mærkbart forskel.
Desværre holdt det ikke længe.
Da han skulle videre efter en kop kaffe kan den ikke en gang holde i tomgang.
Virkelig underligt når den lige var oppe og køre rimelig godt på vej hjem.
Super fin oplevelse hos Chip-det i…
Super fin oplevelse hos Chip-det i Haslev, professionel tilgang og med gode resultater.
Fik øget med knap 30 HK som virkelig gjorde en verden til forskel!
Helt klart et sted der kan anbefales og som jeg uden tvivl vil benytte igen!
Yderst tilfreds med både produktet og…
Yderst tilfreds med både produktet og med service
Min bil kører kanon og 3-4 km extra pr liter! Kan Absolut godt anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.