Veja o que dizem as avaliações
Onze kleine van 10 maanden begint met stukjes eten. Elke hap kijk ik gespannen toe. Alleen al het idee dat ik dit apparaat achter de hand heb, maakt maaltijden minder stressvol.
De levering was snel en het product zit netjes verpakt. Erg fijn dat er ook verschillende maten maskers bijzitten.
Heb altijd de LifeVac gehad maar het lucht liep altijd binnen n maand uit de maskers. Erg blij met de ChokeBuddy, vooral omdat het uit eigen land is 😎
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst , verwachte levertijd 5 werkdagen . 2 weken later nog niks binnen .. ik heb toen een mail gestuurd en ivm verhuizing duurde het iets langer nou prima . inmiddels 3 weken verder nog niks binnen en ook nog geen mail dat het bij de pakket bezorger is . vervolgens weer een mail gestuurd en ze geven aan dat het volgende week bezorgd word ( ben benieuwd of dit nu wel zo gaat zijn ) in ieder geval slecht geregeld dat ze je zo lang laten wachten terwijl het wel om een product gaat wat je in nood wel nodig gaat hebben . ik bestel hier niet nog een keer en raad het ook niet aan . ik vermoed dat het product uit china komt dat het daarom zo lang duurt .
Tot op heden niks ontvangen
Heb een bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling, alleen nog geen product ontvangen en zijn al op dag 6. Op de website wordt aangeven 2 tot 5 dagen levering. Na de reviews te hebben gelezen ben ik huiverig geworden of ik me bestelling wel ga ontvangen. Als dat het geval gaat zijn, ben ik genoodzaakt verdere stappen te nemen.
Ordered March 2nd and waited over 3…
Ordered March 2nd and waited over 3 weeks for my order. Then discovered this "choke buddy" is drop shipping these devices from China! It smelt of chemicals and was very cheap quality. I investigated further to discover they purchase them from AliExpress for €3.00 each! Reading further they are not compliant and actually have government recalls against these Chinese devices! Threw it in the trash!
*Edit* You can try to justify publicly to make out to people that you device isn't the same as these devices sold on Aliexpress from China, but they are. They are dropped from China with any persons personalised logo made on them.
You say CE marked, no they have self CE certification which means you simply generate a piece of paper saying you "comply" with EU rules, just as the Chinese maker in China does. Don't believe me then look at "ResQ" on Trust Pilot who are funnily enough selling the same device drop shipped from China for €3.00 each and renaming it "ResQ"
It should NOT smell of any chemicals.

Very disappointing experience
Very disappointing experience. I placed an order on 26 February and as of 13 March I still have not received anything, even though the website claims fast delivery.
Communication has been completely absent, and there is no telephone number available—only an email address. For a company that claims to be based in the Netherlands, this level of service is unacceptable.
I have requested a cancellation and refund, but I have yet to receive any response. At this point, I am seriously questioning whether this company is reliable.

Resposta de Chokebuddy
De Chokebuddy is simpel en effectief
De Chokebuddy is simpel en effectief. Het geeft mij net dat beetje extra vertrouwen tijdens etentjes met vrienden en familie
11 dagen verder en nog steeds NIKS…
11 dagen verder en nog steeds NIKS ONTVANGEN. Ze zijn belachelijk. Op hun site staat duidelijk binnen 1 WERKDAG NA AANKOOP VERWERKT EN VERZONDEN.

Oplichters
Oplichters
Product in Dec 2025 besteld komt defect binnen. Gebeld product hoeft niet retour. Betaling bij Klarna annuleren zou in orde gemaakt worden. Na twee telefoontjes en e-mail’s nog steeds niet afgewerkt. Reageren nergens op terug !!!
Update
Na dit review komt er wel een reactie, vreemd.
Ik koop een product bij Chokebuddy en het komt defect aan, wat door jullie wordt bevestigd.
Met onderzoek bij fabrikant en vervoeder heb ik als klant niets van doen.
Ik sluit overeenkomst bij Chokebuddy voor levering van een product en niet bij fabrikant en of vervoeder.
Als klant ga ik niet voor een defect product betalen, dus wil ik dat Klarna opdracht wordt gecanceld.
Kom, jullie 30 dagen niet goed geld terug garantie, bij decfect product eens na.
Hoop op een spoedige afwerking van dit probleem, zodat verdere stappen niet benodigd zijn.

Niks geleverd
9 februari een bestelling geplaatst tot op heden niks ontvangen. Contact gezocht met de klantenservice, moest maar even bij de buren kijken of een pakketpunt want het was toch echt bezorgd. Uiteraard niks bezorgd, en volgens track en trace was het pakket nog niet in handen van de bezorger. Na verder mailcontact gaven ze toe dat ze de bestelling waren vergeten mee te geven aan de vervoerder. Vond dit een raar verhaal aangezien de track en trace dateert van 21 februari. Wat dus betekend dat het überhaupt veel te laat verzonden zou worden. Zelf contact gezocht met de vervoerder ook zei geven aan dat er pas op 21 -02 een pakket is aangemeld bij hun. Ze geven zelf een levertijd van 3 tot 5 werkdagen aan. Ik vind dit echt belachelijk slecht ben op zijn minst eerlijk naar je klanten. Fouten kunnen overal gemaakt worden, maar ben gewoon eerlijk.

Bestelling naar 2 weken nog niet ontvangen
2 weken geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niks binnen. Mail gestuurd en is mij verteld dat hij de week erop bezorgd zou worden. Geen track and trace niks ontvangen dus ik kan niks volgen.
Jullie adventeren met 2-5 werkdagen levertijd. Ik snap echt wel als een bestelling wat vertraging kan oplopen maar communiceer dit dan want ik hoor niks!
Inmiddels zit ik nog steeds zonder product!!

Resposta de Chokebuddy
Chokebuddy weer zo’n overgehyped insta…
Chokebuddy weer zo’n overgehyped insta moeder verkoop truc! Trap er niet in mensen het product zal misschien bestaan maar bijna niemand ontvangt hem slechte reviews worden snel weg gemoffeld door gegenereerde 5 sterren revieuws. Ook hier trapte wij erin goed om in huis te hebben en cadeau te doen aan vrienden met kleine kinderen want stel je voor! Deze verkoop truc bestaat al zolang de mensheid er is. Wees gewaarschuwd bestelling doen dan bevestiging dan weken niks, mailtje eruit dan standaard mail dat het verzonden is en je een track and trace moet hebben. Dan weer weken verder en dan….. nog niks. Hun blijven bevestigen dat het verzonden of opgehaald is. Genoeg gepraat! Niet kopen!
Plus toevoeging in de tweede kamer zijn er al eens vragen gesteld over dat hun een ce certificering zeggen te hebben dit is niet zo het is een ce markering medisch goedkeuring risico klasse 1 dit houd in dat de fabrikant zelf verantwoordelijk is voor de werking en dus niet getest door een externe partij die dan er rechtsgeldende ce certificering krijg. Succes

Resposta de Chokebuddy
Het product is precies zoals beschreven
Het product is precies zoals beschreven. Je merkt dat het gemaakt is om levens te redden. Ik ben er erg blij mee.

Compact
Compact, stevig en handig in gebruik. Ik bewaar het in de keukenlade zodat ik het direct kan pakken.

Resposta de Chokebuddy
De levering was snel en het product zit...

Onwettige retourvoorwaarden
Jullie retourbeleid is compleet onwettig. 1. Jullie stellen dat men de retourkost dient te betalen in geval van een defect artikel. Dus als jullie zelf een defect exemplaar sturen moet de klant de retourkost betalen? 2. Er staat dat retour niet mogelijk is eenmaal het jullie depot heeft verlaten. Ook onwettig. Een hygiene-artikel mag wel degelijk geretourneerd worden mits in de originele gesloten verpakking. 3. Jullie stellen de verzendkost (heen) niet te vergoeden bij retour. Dit is, mits de gehele bestelling wordt geretourneerd, verplicht aan de klant terug te betalen. Dus opnieuw een voorwaarde die onwettig is en niet strookt met de rechten van de klant.

Resposta de Chokebuddy
Nog steeds geen product ontvangen
Op 29 december besteld en nog steeds niks ontvangen. Na een mail wel naar een dikke week een track en trace code ontvangen , maar dat is inmiddels alweer even geleden en het product nog niet ontvangen. Hoop dat ik alsnog snel me product ontvang. Aangezien me dochter nu steeds meer eten met stukjes krijgt vind ik dit wel zo’n fijn idee.Die levertijd van 2-5 werkdagen wat op de site staat klopt dus voor geen meter. Ook slechte communicatie.

Niet kopen!!
Niet kopen!!!
Het duurt weken voordat je het product krijgt en retourneren lukt niet.
Uiteindelijk naar het adres terug gestuurd maar die mensen nemen
Het pakket niet aan dus nu ligt het ergens bij een PostNL punt en moet ik het pakket ergens weer ophalen!
Erg slecht !!

Een fantastisch hulpmiddel
Een fantastisch hulpmiddel, heel makkelijk en intuïtief in gebruik. Het geeft me een gerust gevoel thuis.

Resposta de Chokebuddy
De choke buddy komt dus niet uit…
De choke buddy komt dus niet uit Nederland want zit er al 10 dgn op te wachten en krijg een tracking uit het buitenland beginnend met YUN, china dus, voor mij is het dan al niet meer zo betrouwbaar!

Levens redder
Als verpleegkundige raadt ik dit product in elke huishouden en horeca gelegenheden aan.
Snelle verzending👍

Resposta de Chokebuddy
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.