christianmontez.dk Avaliações 32

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev ringet op og informeret om at et af mine produkter var i rest og blev tilbudt en tilsvarende vare, super god service. 😉

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig ekspedition af mine varer fra webshoppen. Produktet svarer fuldt ud til det lovede og til mine forventninger. Dejligt med den håndskrevne hilsen der var lagt ved.... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de produtos para cabelo
  5. Centro de Saúde e Beleza
  6. Maquiadora

Escrito pela empresa

Denne Trustpilot side omhandler både vores Frisør salon og vores Webshop. Frisør og MakeUp Artist Christian Montez er en frisør salon som ligger i Hinnerup nord for Århus. Vi har fokus på fagligheden og tager tit på kursus for altid at være up to date med de nye trends. Klipning, farve behandlinger, Balayage, opsætninger, brude opsætninger både hår og makeup er nogle af vores highlights…. Vi har også en webshop hvor vi sælger frisør produkter hvor vi lægger stor vægt på kundeservice og at du altid får en god oplevelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super service

18 de dezembro de 2025

Største anbefaling

Jeg vil give Sara min største anbefaling. Hun lyttede, forstod og sørgede for, at mit hår og make up kom til at spille max til mit bryllup. Tak!

2 de agosto de 2025

Resposta de christianmontez.dk

Hej Mie tusind tak for din flotte anmeldelse vi håber i havde et fantastisk bryllup. De bedste hilsner frisør Montez

Alt perfekt

Alt perfekt. Jeg køber helt sikkert igen på denne side

12 de abril de 2024

Kære Anne
Det er vi glade for, og vi glæder os til at se dig igen på vores webshop 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og okay hurtig levering

God og okay hurtig levering. Hyggeligt med en lille hilsen og slik🥰

28 de março de 2024

Kære Randi
Tusind tak for din anmeldelse, jeg er glad for, at du har været tilfreds ifb. med dit køb på min webshop 😊
Vi håber at se dig igen derinde 🙏🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig ekspedition af mine varer…

Dejligt med den håndskrevne hilsen der var lagt ved. Mine varmeste anbefalinger. Handler gerne igen😊

19 de março de 2024

Kære Elisabeth
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er SÅ glad for, at du har været tilfreds ifb med dit køb på min webshop.
Vi vil glæde os til at se dig igen på shoppen.
God påske 😊

Hurtigt og effektiv ekspedition

8 de fevereiro de 2024

Resposta de christianmontez.dk

Dejligt du har været tilfreds ifb med dit køb på min webshop 😊
Vi håber at se dig igen, og tak fordi du tog dig tid til at lave denne skønne anmeldelse 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot klipning og gode råd ift hendes nye frisure.

Min 11 årige datter blev klippet af juniorstylisten og var skønt at se hvor salig min datter blev fra hun fik vasket hår af hende, under selve klipningen og frem til det flotte resultat som klædte hende med en helt ny frisure.
Derfor 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

26 de janeiro de 2024

Kære Jo
Tusind tak for din anmeldelse, og jeg er så glad for at læse din datter havde en dejlig oplevelse med Anne vores Junior Stylist 😊
Jeg giver din besked videre til hende.
Vi glæder os til at se dig/jer i salonen igen.

Super hurtig afsendelse

Super hurtig afsendelse, modtaget 2 dage senere. Tak

20 de janeiro de 2024

Kære Vivian
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for du har været tilfreds ifb. med købet på min webshop. 🙏🏼
Vi håber at se dig på webshoppen igen. 😊

Rettidigt og gode produkter

Kom til tiden og alt var i orden

6 de janeiro de 2024

Kære Hanne
Tak for din anmeldelse ⭐️
Jeg er så glad for, at du har haft en god oplevelse på min webshop. Håber vi ser dig igen inde på shoppen 😍

Bedste kundeservice 🌟

Bedste kundeservice . Lækre produkter og hurtig levering 🌟🌟🌟🌟🌟

11 de janeiro de 2024

Kære Lone
Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Jeg er så glad for, du har været tilfreds ifb med dit køb på min webshop. 😊
Jeg giver al din ros videre til Benjamin som bl.a håndtere kundeservicen 😊

Håber at se dig på min webshop igen 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og nogle skønne hår og…

Hurtig levering og nogle skønne hår og makeup produkter.

17 de dezembro de 2023

Kære Lene
Tusind tak for din anmeldelse, og jeg er glad for du har været tilfreds med dit køb igennem min webshop 😊
Vi håber at se dig derinde igen!
God jul 🎄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Resultater og kompetencer i højsæde

Jeg kommer altid ud med et super resultat og Christian øser altid gladelig ud af sin viden om styling mm. Altid fantastisk vejledning. Nu er det snart tid til næste besøg :-)

24 de outubro de 2023

Kære Trine
Tusind tal fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Jeg er så glad for du er glad for at komme i salonen 😍
Jeg glæder mig til at se dig snart igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fagligheden er i højsæde hos Frisør…

Fagligheden er i højsæde hos Frisør Montez og dejlig hyggelig atmosfære i salonen.

23 de novembro de 2023

Resposta de christianmontez.dk

Kære Vivian, tusind tak for din fine anmeldelse. Så dejligt du er glad for at komme i salonen 😍
Vi glæder os til at se dig igen.
God jul.
Hilsen Christian

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lydhøre, dygtige og kompetente frisører🤩

Jeg blev klippet og fik lavet de fineste varme/gyldne reflekser af Sara(med Christians kompetente råd med på sidelinien). Da jeg skulle til bryllup få dage efter var det vigtigt for mig håret ikke så afbleget ud. Jeg er meget tilfreds med mit hår og giver gerne salonen mine varmeste anbefalinger🤩

5 de outubro de 2023

Kære Dorthe
Fantastisk! Tusind tak for denne flotte anmeldelse, er så glad for du har været tilfreds.
Vi glæder os til at se dig i salonen igen.
Hilsen, Christian

Kæmpe fan af Christian !

Kæmpe fan af Christian !
Er blevet klippet af Christian i mange år... En fantastisk frisør og super til at vejlede (og lytte) ifht ønsker.
God tid og ro på 😍

3 de outubro de 2023

Kære Dorthe
Tak ❤️❤️❤️
For de pæne ord, det betyder SÅ meget 😍
Jeg glæder mig til at se dig i salonen igen.
Christian

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian er en super dygtig frisør

Christian er en super dygtig frisør, der tager sig god tid til den enkelte kunde.

15 de maio de 2023

Kære Caroline
Tak for din flotte anmeldelse - det betyder så meget at du har brugt tid til at lave denne anmeldelse ❤️
Vi er så glade for dine flotte ord, og glæder os til at se dig i salonen igen.
Hilsen, Christian

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais