Har været hos Christiant foto i dag,, Havde aftalt på forhånd Nudeart/portrættet, og gerne lidt mere frække fotos,, Han er dygtigt med setup og effekt, professionel i sit arbejde med Nudeart 😊 A... Ver mais
Christiant
Veja o que dizem as avaliações
Vi var igår forbi Christian, hvor vi fik taget de fineste billeder af vores lille dreng, samt af os som familie. Rigtig god og kreativ fotograf, hvor vi følte os godt tilpas hele vejen igennem.... Ver mais
Ingen slinger i valsen. VI blev guidet gennem det hele på bedste vis og han havde gode ideer til de klassiske familie og børnebilleder. Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemn... Ver mais
As pessoas também visitaram
Vandt en gratis fotografering + gratis billede af min søn.
Super professionel og aldeles børnevenlig. Fotosituationen er god for barnet, det føles meget naturligt og ikke opstillet. Barnet føler næsten ikke at det bliver fotograferet. Rolig stemning som også gør stedet attraktivt for de generte børn.
Christian er et roligt væsen som tager tingene i kundernes tempo.
5 stjerner herfra
Kommer absolut igen :-)
Professionel, tryg og god oplevelse.
Jeg var så heldig at få en gratis baby fotografering gennem Facebook. Var idag afsted, og fik taget billeder af både sønnike på 6 måneder og storesøster på 5 år. Børnene følte sig hurtigt trygge i studiet og ved Christian, som hurtigt fik taget en masse gode billeder. Istedet for at kigge billeder igennem i studiet fik jeg efter få timer, linket til billederne, så jeg kunne se billederne igennem med min kæreste. Det var rigtig svært at vælge mellem alle de gode billeder. Men der er da bestilt 3 stks til samlingen. Kan helt klart anbefale Christian og skal helt sikkert afsted igen til foråret👌
“Gratis” babyfotografering
Han søgte babyer til gratis babyfotografering + et digitalt print til værdi af 1100kr. Jeg meldte mig (og min baby) og han kontaktede mig på Messenger og tilbød mig en tid. Fotograferingen tog knap 5 min og derefter skulle jeg udvælge de billeder jeg kunne tænke mig. Jeg vælger og får så en prisliste. Fik i en besked af vide af hvis jeg ønskede at tilkøbe billeder var prisen fra 350kr. Det troede jeg var for et digitalt billede men det var så et a5 størrelse print (hvilket er fair nok) Han ville gerne lave er tilbud til mig på 2500kr men det var ærligt lidt mere end hvad jeg havde at gøre med. Stemningen vender ligesom da han finder ud af jeg ikke ønsker at bruge så mange penge og det føltes som om han ikke kunne få mig hurtigt nok ud af døren derfra. Jeg ender med at købe 3 prints til 1160kr og betaler med det samme og får af vide at han kontakter mig når jeg kan hente. Da jeg kommer hjem kommer jeg i tanke om at jeg ikke fik valgt det digitale print som hørte med til det gratis tilbud han annoncerede med, jeg skriver til ham og får intet svar. Efter en lille uge spørg jeg hvor lang tid det ca tager før jeg kan hente billederne og jeg får svar at de ikke er færdige endnu. Efter lige knap 3 uger skriver jeg igen og nu er de så klar til afhentning men kunne ikke få aftalt hvornår jeg måtte komme.. så til sidst tog min mand chancen og kørte ud og hentede dem. Det digitale print har jeg ikke fået. Syntes det er en ærgelig oplevelse. For selvfølgelig fik jeg noget gratis men jeg betalte også og det er måske ikke mange penge for en fotograf men hos os er det da en slat ud af budgettet.. så jeg ville da forvente at man fik samme behandling som hvis jeg selv havde booket og betalt fuld pris.. Jeg er dog tilfreds med de 3 prints jeg endte med at købe, men det har mest noget af gøre med modellen.

Resposta de Christiant
25 års erfaring Virkelig professionelt…
25 års erfaring Virkelig professionelt arbejde der bliver leveret super kvalitet, uden tvivl penge og tiden værd. Tak for nogle gode billeder Christian vi kommer stærkt igen💪😎
Virkelig professionel og behagelig
Jeg var så heldig at vinde en boudoir fotografering! Jeg var hos Christian idag for at indløse præmien. Det var første gang jeg skulle prøve at få taget boudoir billeder men, Christian, med hans behagelige og professionelle tilgang, gjorde jeg hurtig var tryg og kunne slappe af. Han var dygtig til at guide mig til at få de bedste billeder. Udover det er det bare fede omgivelser og mange forskellige rekvisitter man kan benytte sig af. Det var en virkelig fed oplevelse og det er helt sikkert ikke sidste gang.
Mangler billeder - ikke til at komme i kontakt med
Vi fik taget billeder 23. juli. Vi aftalte at få alle billederne som originaler, sort/hvid og i varm. Dem modtog vi link til at downloade d. 12. august. Jeg gør Christian opmærksom via mail d. 14. august, at der mangler 6 billeder - intet svar. Jeg gør samme dag opmærksom via messenger - intet svar. D. 23. august skriver jeg en mail for at høre om Christian har set min mail - intet svar.
D. 7. september ringer jeg to gange - Christian tager ikke telefonen og der er ikke mulighed for at lægge besked. D. 15. september ringer jeg to gange - Christian tager ikke telefonen og der er ikke mulighed for at lægge besked.
Jeg skriver d. 15. august en ny mail. Christian svarer at han vil kigge på de manglende billeder, når han er tilbage i Danmark. Han skriver dog ikke, hvornår han er tilbage i Danmark. 1. oktober skriver jeg en mail og spørger, hvorvidt Christian er tilbage i Danmark - intet svar. 11. oktober skriver jeg igen om Christian ikke nok vil kontakte mig - intet svar.
Christian vil du ikke nok kontakte mig, så vi kan få vores billeder, som vi har betalt for. Jeg håber, at jeg med denne anmeldelse kan komme i kontakt med dig, så vi kan få styr på det.
Jeg har nu prøvet at få lavet boudoir…
Jeg har nu prøvet at få lavet boudoir billeder hos Christian et par gange. Christian er virkelig dygtig og professionel og får én til at slappe af så billederne bliver så naturlige som muligt. Det jeg syntes er fantastisk ved Christian er at han ikke redigerer billederne... Så det rent faktisk er mig på billederne, som jeg rigtig ser ud. Med min historie på kroppen, som strækmærker osv.
Jeg fik fornøjelsen af at stå foran…
Jeg fik fornøjelsen af at stå foran kameraet hos Christian i dag.
Christian er hurtigt til at få hele setuppet til at føles jordnært, han er lun og har en god portion humor!
Det har været en rigtig god oplevelse, og jeg kommer bestemt igen en anden gang.
Virkelig god og sjov oplevelse
Virkelig god og sjov oplevelse! Kan varmt anbefales!
Rigtig god oplevelse
Man er i trygge hænder med Christian som fotograf. Jeg fik taget de flotteste billeder og de skønne omgivelser giver rig mulighed for at være kreative.
Kan klart anbefales, det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer her :)
Sikke en fantastisk oplevelse ved…
Sikke en fantastisk oplevelse ved Christian 🤩 super fed dag og billederne er blevet så flotte og frække, jeg elsker dem 🥰 han er så professionel og klarede endda levering af de første billeder på samme dag 🙏 Tak for oplevelsen, det gør jeg gerne igen 😃

Manglende levering
Vi fik taget billeder i efteråret 2020. Fotografen var frisk og rar, og vi fik også valgt et billede, som vi fik tilsendt.
Efterfølgende bestilte vi et billede mere, og aftalte prisen for det. Fotografen skrev, at det ville hun klare hurtigst muligt. Tiden gik, og jeg skrev flere gange tilbage, om der snart skete noget. Første gang skrev hun tilbage, at der var Coronalukket i en periode, så hun ville vende tilbage. Efterfølgende er der ikke svaret på mine henvendelser fra firmaets side. Det er virkelig dårlig stil! Og vi kan derfor ikke anbefale firmaet.

"Voksen" familiefoto
Vores datter på 24 ønskede sig en "far-mor-barn" fotografering :-)
Vi fik taget rigtig mange gode billeder i forskellige konstellationer: far-mor-datter, mor-datter, far-datter, mor-far, datter. Det var mega svært at vælge - Christian "fangede" os bare så godt.
Utrolig dygtig og professionel.
Jeg har fået taget de flotteste billeder af Christian. Han er en utrolig dygtig og professionel fotograf.
Jeg kan kun anbefale ham 🙏
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse! Dejlige billeder der kom ud af det.
Fik lavet nogen flotte boudoir billeder…
Fik lavet nogen flotte boudoir billeder og jeg elsker dem ♥️ Christian er super dygtig
Fik vores børn fotograferet d 1/11 til…
Fik vores børn fotograferet d 1/11 til en julegave. Betalte på stedet. Har endnu ikke set noget til billedet. Har ringet og lagt besked adskillige gange for at høre til det, men ingen tager telefonen og ingen ringer tilbage. Håber stadig. Det er alligevel 2400,-kr vi snakker om.

Overholder ikke aftaler
Overholder ikke aftaler. Er blevet snydt for vores vare.

Super god oplevelse
Super god oplevelse at blive fotograferer hos Christian. Han er super god til at få skabt en fantastisk stemning og fange vores søn i gode fotos. En klar anbefaling her fra hvis i skal have nogle super gode fotos med hjem :)
Super god oplevelse at besøge Christian…
Super god oplevelse at besøge Christian for at få tage billeder. Jeg havde vundet en konkurrence på Facebook. Vi fik tager så fine familie billeder 🤩
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.