Gikk i kassa og spurte om de hadde glutenfritt pølsebrød, fikk ja til svar og bestilte ei pølse. Fikk vanlig brød, noe jeg sa jeg ikke skulle ha. Dama i kassa krangla og sa jeg ikke hadde spurt o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Man får aldri ett hei eller smil fra ei eldre dame med langt mørkt/grått hår på Sekkelsten i Askim. Selvom jeg flere ganger har prøvd å smile og være høflig, kommer hun alltid med sure og ubehagelige... Ver mais
Skikkelig skitten på gulvene!! Etter mange dager med bare sol og varme, skulle det absolutt ikke sett sånn ut på gulvene. Ble møtt av to søppelsekker ved en av inngangsdørene. Moppene som lå slengt r... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her.
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
**Til Circle K Kundeservice**
**Til Circle K Kundeservice**
Jeg har vært kunde hos Circle K i mange år, men nå opplever jeg store problemer med kundeservice og spesifikasjon av kjøp. Det er umulig å få spesifisert oppstilling over hva som er kjøpt av drivstoff – om det er diesel eller bensin, hvor mange liter som er kjøpt, når kjøpet ble gjort, eller om rabatten er gitt. Dette er uakseptabelt.
Nå har jeg bestemt meg for å avslutte mitt kundeforhold hos Circle K og fylle mine biler og sykler et annet sted. Ventetiden på telefon er alltid minst 10 minutter, men nå har jeg ventet i 30 minutter for tredje gang. Til og med kommunen ringer tilbake når det er en ledig kundebehandler, men hos dere virker det som om systemet er laget for at man skal gi opp.
Husk, det er lettere å beholde en kunde enn å få en ny. Jeg klipper kortet og avslutter all handel med Circle K.
Automatisert betjening til tross for 2
Automatisert betjening til tross for 2 ansatte. Ble henvist til å legge inn bestilling med et lite barn på armen. En gutt bak fikk bestille med betjening og ble raskt ferdig. Jeg med et barn på armen, stod med en hånd og trykket på automat med 2 betjente som henviste. Gutten kastet opp underveis, og det hele ble kleint.. Stopper et annet sted neste gang.
Jeg har sakt avtalen min i Desember i…
Jeg har sakt avtalen min i Desember i fjord men de fortsetter å finne gebyrer for å stjele penger fra meg. Er så møkka lei disse folka. Folkens snakk med venner ikke bruk disse motbydelig punktene deres .spre det til venner av venner så langt som mulig. Ønsker lynkurs Cirkel C i Norge.🫡
Dårlig kundebehandling.
Vi stoppet på Circle K Minnesund for å fylle diesel og gå på toalettet. Da vi kom til kassa for å kjøpe boller og brus, ble vi møtt av en sur og lite imøtekommende ansatt. Det så ut som om hun bar alle verdens sorger på sine skuldre. Da jeg selv har jobbet i et serviceyrke, vet jeg hvor viktig god kundebehandling er, noe vi overhodet ikke fikk av den kvinnelige ansatte. Hun sa hverken Hei, Ha det eller viste antydning av livsglede,så vi gikk ut av butikken med en følelse av at vi bare hadde vært til bry for henne.Pluss for rene toaletter og ryddig butikk.
Vaskehaller er dirty business.
En av de dyrere vaskene du kan abbonere på er "børsteløs".
Startet å abbonere for å finne ut av ingen av hallene prøvde engang å vaske bilens front/bak.
klaget til stasjonen og ba om å få "lapp" for å gjøre litt selvvask - De sa at abonnement-vask var ikke deres bord, jeg måtte klage sentralt.
Sentralt trenerte klagen med 6 dager til jeg purret, så minnet meg om at klageretting gikk ut fordi .,.. jeg hadde vasket. Altså: vasker du på abonementet, så kan du ikke klage, fordi ...det er da du ser resultatet.
-ber kortutsteder om refusjon fra disse luringene.
Me and my husband was inside circle k…
Me and my husband was inside circle k Fauske today 3. of march, we ordered hamburger i was satisfied with the food, i was in the toilet, i am very allergic person and have astma, i did not expect that they gonna have flowers inside the toilet i got astma attach just a few minutes i came inside. I hope and pray that they don’t put any flowers inside the toilet so that i won’t get astma attach when i need to go to the toilet.
Obs. Cirkel K Ullevål Stadion.
Stoppet for å lade på Cirkel K Ullevål stadion, 3 av laderne virket ikke, men etter lang kø fikk jeg til slutt ladet. I ettertid fikk jeg en parkeringsanmerkning og tilsendt giro, da det viser seg at disse ladeplassene også er ansett som "parkeringsplass?" gjennom aimo park. Du må derfor betale dobbelt for å lade her, uhørt!!!!
Ønsker du å kaste penger - blir CIRCLE K kunde
Vaskehaller fungerer dårlig, stopper underveis. Dørene åpner seg ikke så man må ringe hjelp. Man kjøper vaskeabonnement og kjører dit, men vaskehallen fungerer ikke i det hele tatt. Hvis du sender klage/reklamasjon til kundeservice, får du ikke hjelp. De er uhøflige og behandler deg som en idiot. Hvis du vil kaste penger, kjøp noe hos Circle K.
Hold dere langt unna Cirkle K…
Hold dere langt unna Cirkle K stasjoner og kundeservice er bare tull
Jeg spurte etter koppene og prisene for 2024
Jeg fikk da tilsendt et bilde som tilsier at koppene standard ( små ) koster 349 kr
Premium koppen ( stor) 449 kr fra Cirkle K Digerneset, jeg spurte om denne prisen var koppen + kaffeavtalen? Da jeg skal ha dette i julegaver ..svaret var jepp .
Da jeg kjøper standard koppen så betaler jeg 449 kr viser kvitteringen ,når cirklek kunde service blir bedt om svar og refundere for mye trukket beløp er svaret der fra :
Standard kaffeavtalen koster 449kr om du har kopp fra før så koster nytt klistret 349 .
Ordinærpris og rett pris er : 599 kr for premiumkopp ( stor )
Standard kopp ( liten ) 449 kr
Koppene et da 100 kr og 150 kr dyrere enn oppgitt
Men like vel så er det ikke gjort opp
De lyver om prisene til kundene sine og holder de for narr .. dessuten ko. Koppene i salg nå den 9 nov .. alt for seint når andre har hatt koppene sine i salg lenge ( siden okt )
Skal dere kjøpe kopp så kjøp er annet sted ..
De er ikke kunde vennlige eller behjelpelige på noen som helst måte
Styr lagt unna og spre ordet
Dette gjelder nok alle Cirkle K stasjoner ..
Som kiosk er de nye stasjonene veldig…
Som kiosk er de nye stasjonene veldig bra, moderne lokaler, gode burgere, milkshake med krem, og god bakst. Problemet med Circle K er hovedsakelig mangelen på blyfri 98 bensin. Er nå helt ubrukelig for meg å kjøpe ting inne på Circle K når de ikke selger drivstoff min vw bruker. De gamle Circle K stasjonene er forresten veldig shabby.
Circle k Lundamo
Stoppet på cirkle k i Lundamo og ble møtt av en veldig hyggelig ansatt. Han hjalp oss også med påfyll av kaffi til oss og påfyll av luft til bilen. Alle ble fornøyde.
Trakk meg 2000 kr ekstra
Trakk meg 2000 kr ekstra, når jeg fylte bensin for 250 kr, på Kleppe i Kleppestø 🤬🤬
Skulle gjerne gitt null
Skulle gjerne gitt null. Men gikk ikke.
Vaskeavtalen demmes er vel den desidert dårligste på markedet. Nå har de kuttet ned fra og kunne vaske hver dag til kunn 8 ganger i mnd. Alle andre abonnement på markedet kan en vaske så si fritt. Og dyrere ble det også.... og stortsett bare vært problemer.
Ikke veldig hjelpsomme når det oppstår…
Ikke veldig hjelpsomme når det oppstår problemer, men flinke til å sende deg videre. Ansvarsfraskrivelse de lux
Har benyttet børsteløs bilvask som…
Har benyttet børsteløs bilvask som abonnement fra januar til og med april. Omtrent 2 vask pr mnd. Egentlig samme pris som ved enkeltvask, dog enklere å administrere. Nå har Cirkle K prissatt børsteløs vask litt under gull vask med børster. Gratulerer Cirkle-K! Dere er nå på nivå med Rema 1000 hva gjelder tiltro til forhenværende kunder.
Kjøpte vaskeabonnement
Kjøpte vaskeabonnement, etter gjentatte forsøk vil det ikke virke. Appen virker svært dårlig og jeg blir trukket for vask selv om porten ikke åpner seg.
styr unna!
Oppdatering: har hatt kontakt med kundeservice som ikke vil refundere pengene og viser til at jeg har gjort noe feil. Det registreres en vask dersom du bekrefter vask, selv om porten ikke åpner seg.
Ingen forsøk på å imøtekomme kunde på noe vis.
her er en stjerne for høy vurdering.
Igjen: styr unna!!
Hyggelige ansatte.
Hyggelige ansatte i alle avdelinger. Stasjonene pleier å ha godt utvalg, ok priser med tanke på at det er en bensinstasjon. Liker at fler og føer stasjoner får betaling mm gjennom skilt Nr. Og at føer og føer stasjoner tilbyr abonement på vask av bil.
Company is making lots of profit but…
Company is making lots of profit but they’d probably blame the war in Ukraine for their hiked up prices. 24kr for a litre of petrol!
Bilvaskabonnement
Jeg kjøpte i dag et bilvaskabonnement men etter to forsøk på å komme meg inn i vaskehallen så hadde jeg tydeligvis brukt opp mine daglige vasker. Jeg har nå brukt 2 av 30 vasker iflg appen uten at porten gikk opp. Fikk kun feilmelding på at den ikke kunne åpnes.
Dette endte med at jeg måtte kjøpe bilvask utenom til 199,- og i tillegg har jeg blitt belastet for et abonnement som tydeligvis ikke kan brukes. Sendte henvendelse til kundeservice hvor jeg fikk beskjed om at de skulle sjekke dette nærmere.
Forsøkte på nytt å vaske i helgen og samme problemet skjedde igjen. Blir belastet for en vask men får kun opp feilmelding på at porten ikke kan åpnes.
Fikk følgende bistand/tilbakemelding fra kundeservice:
"Vi har sjekket med stasjonsansvarlig - vask abonnement funker der og har ingen feil. Gjerne hold god avstand før du kjører inn i vaskehallen.
Ha en fortsatt fin dag videre!"
Anbefaler alle å styre unna bilvaskabonnementet fra CircleK. Jeg har nå sagt opp abonnementet og slettet appen.
Håpløs dårlig app
Håpløs dårlig app. Hver gang jeg skal bruke denne appen må jeg registrere meg på nytt, ingen veiledere i appen som skaper mye frustrasjon.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.