Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos City Car Leasing. Servicen var i top fra start til slut, og man følte sig virkelig godt taget imod. Jeg blev betjent af Nicolai, som var både professionel, v... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De reparer med dele fra en hugger og præsenterer det som nye dele, samt fikser ikke det som de lover inden udlevering af bilen. Dokumentation på de skiftede dele kunne tilfældigvis ikke frembrin... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! - Som "førstegnags-leaser" føler jeg mig ekstremt heldig at have fået kontakt til Jonas fra City Leasing. Lige fra start har kommunikationen været i top, og alle mine mindre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min allerbedste anbefalinger til Jonas! Han har været behjælpelig i en rigtig skidt situation hvor min tidligere kontrakt blev ramt af konkurs, og jeg både skulle af med den gamle bil, samt lease en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Leasing de Carros
  2. Financiamento e Empréstimo de Carros
  3. Serviço de Locação

Escrito pela empresa

City Car Group Aps er en veletableret dansk import & leasings specialist som bygger sit fundamentet på kvalitet og gennemskuelighed med dig som forbruger i fokus, ved at dække landets bedste leasings kontrakter.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God service

Jeg har i dag underskrevet en kontrakt på en leasing bil hos City Car Leasing. Jeg oplevede gennem hele forløbet god kommunikation og god service af Noah.
Jeg var på besøg for første gang for to uger siden og fra det sekund jeg trådte ind af døren blev jeg vejledt godt. I løbet af de sidste to uger har vi haft kommunikation og der har ikke været noget at sætte en finger på.
Jeg vil bestemt anbefale andre i min omgangskreds at lease hos jer fremadrettet.
Tak for det!

3 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service hele vejen igennem

Dårlig service hele vejen igennem, vil ikke anbefale dette sted!

Da vi var nede og prøve kører bilen en uge før vi hentede den, der lyste servicelampen. En af medarbejderne fortalte at dette skulle han nok få styr på inden vi hentede den. Da vi så en uge efter henter bilen, har den ikke fået lavet service, for det havde han ikke haft tid til sagde han. Vi aftalte at det skulle han nok hjælpe os med at få gjort. Efter flere henvendelser til medarbejderen, både forgæves opkald og mails, gik der længe imellem svarende fra ham. Det ender så med at vi selv må have fat i en mekaniker (CB Auto i en by nær os), for at få lavet service da bilen nåede at kører 1300km over. Ved mekanikeren, beder vi dem om at gå bilen igennem. Der finder mekanikeren ud af at begge forreste bærearme skal skiftes, dækkene er slidt helt ned, fordi den ikke er sporet ordenligt, samt medløberhjulet ved mulit remmen er defekt.

I vores leasing af bilen, har vi en gammel bil som City car leasing køber af os. Der går så en måned før bilen er afsluttet med afregning på den, men derefter er den stadig ikke blevet afmeldt/om registeret. Selv efter flere opringninger, mails osv bliver der ikke gjort noget ved det. De har bilen som står i mit navn i over en måned, til sidst ender med at min kæreste må kører over til dem for at få dem til at afmelde den. Da han kommer til firmaet, ser han bilen kom kørende med barnesæde og balloner i. Han spørger hvad de har gang i, at kører rundt i en bil som de endnu ikke har afmeldt. De sagde at det var noget de selv bestemte, hvornår de gjorde det, så det skulle han ikke blande sig i. Min kæreste fortæller at han ikke kører derfra før den er blevet afmeldt, og hvis ikke det sker med det samme så må politiet med ind over, først der går forhandleren ind og afmelder bilen.
Min kæreste fortæller om vores leasing bil, og den regning vi nu står med. Han viser regningen og får afvide at det skal han da selvfølgelig ikke slev betale for.
Hele den her episode har vi en lyd optagelse på.

Vi står nu stadig med en regning vi selv skal betale da, city car leasing kun vil betale for en sporing, men dette afhjælper ikke på at dækkene er nedslidte, da de har kørt hæl og tå.

3 de junho de 2025

Resposta de City Car

Vi beklager, at kunden ikke har haft en positiv oplevelse.
Vi har gennemgået sagen og kan desværre ikke genkende flere af de beskrevne forhold.
Service og klargøring blev udført i henhold til aftalen.

City Car Leasing er medlem af Dansk Bilbranchråd og Autobranchen Danmark eventuelle fejl eller mangler håndteres altid efter vores almindelige reklamationsprocedure og i samråd med brancheorganisationen.

Vi bestræber os på at levere en god og korrekt oplevelse for alle kunder, og vi står naturligvis fortsat til rådighed for skriftlig dialog, hvis der er konkrete spørgsmål til aftalen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte fornyeligt en Kia Rio hos…

Jeg købte fornyeligt en Kia Rio hos City Car og havde en super god oplevelse, god service fra start til slut. De er meget hjælpsommelige og bilen kører lige som den skal

Stor anbefaling her fra👍

27 de maio de 2025

Kæmpe service

Kan kun anbefale city leasing til alle der søger kvalificeret hjælp til en god leasing aftale.
Noah hjalp med alt fra start til slut og da jeg selv var ved at give op holdt han mig til ilden og skaffet mig en bedre aftale end jeg havde håbet på.

Ja jeg endte i noget papir nusseri og måtte vente godt 5 timer med at få bilen med da der var lidt kommunikations problemer med leasing selskabet.....men trods det var der intet andet end sympati og beklager det tager så langt tid...igen top klasse service....selvom man var på grænsen til at blive en del af inventaret 😅

Igen jeg ved hvor jeg laver leasing aftaler henne de næste mange år.
Stærkt arbejde gutter 💪

22 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

0 stjerner. Køb IKKE brugt bil her!
Hermed mit råd til jer – STOL IKKE PÅ DEM!
Desværre var jeg så naiv, at jeg stolede på sælger.

Jeg har for kort tid siden købt en lille brugt bil, som jeg fandt gennem Bilbasen.
Trods det, at jeg under søgningen bad om kun at se biler fra en forhandler, hang jeg pludselig på en privat sælger gennem City Car Leasing – vist et familiemedlem.
Til stort set alle mine spørgsmål om bilens tilstand, fik jeg serveret en løgn, og står nu med en bil, der allerede en uge efter køb, fik lavet første reparation til over 3.000 kr.
Desuden skal bilen have ny kobling og bagbro inden for ret kort tid, hvilket også løber op.
Var ellers telefonisk blevet lovet, at bilen kunne komme på en lift, når jeg kom og kiggede på den, men liften var meget belejligt optaget da jeg kom. Og det er netop under bilen alt balladen er.

Godt nok er bilen 12 år gammel og har kørt en del km, men prisen afspejlede i hvert fald ikke alle de medfølgende fejl den har.
På trods af en masse skriveri frem og tilbage, var der intet at gøre og det hele var egentlig bare min egen skyld. Jeg kunne jo bare have medbragt en fagmand. Godt nok dårlig stil!

Så husk – hvis I vælger at købe en brugt bil igennem City Car Leasing, så husk at medbringe en fagmand, for ellers er løgne fra deres side helt ok.
Min anbefaling – find et andet sted at handle.

4 de março de 2025

Resposta de City Car

Anmelderen har på et tidspunkt kigget på et køretøj, som var til salg via en af vores kunder.
Købet blev imidlertid gennemført udenom City Car Leasing og uden vores rådgivning eller deltagelse i handlen, men direkte mellem anmelderen og den private sælger.

Da der således ikke har været tale om en handel indgået med City Car Leasing, anser vi ikke denne anmeldelse for berettiget. Anmeldelsen er derfor indberettet til Trustpilot for kontrol.

Med venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig fin service 😊 Rigtig rare…

Utrolig fin service 😊 Rigtig rare mennesker og altid virkelig god betjening 😊
Bilen kører så fint og da jeg modtog den for snart et år siden, var jeg positivt overrasket over at se, hvor fin en stand den er i.

19 de março de 2025

Min tredje bil hos dem

Super god oplevelse!

Har nu leaset min tredje bil Mercedes Eqc hos City Leasing, og er meget tilfreds. God service, hurtig proces og altid fået mine biler i topstand. Kan klart anbefales!

21 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og brud på aftale.

Jeg var oppe og kigge på en bil til salg sidste weekend. Den var rigtig fin, men den skulle synes om 6 måneder, så vi spørger om de kan få den kigget på et værksted, og se om alt er iorden, inden vi køber. Det var helt fint, og en aftale, og jeg skulle kontaktes 2 dage efter.

Der gik så en uge, efter en del opringninger, hvoraf jeg får en besked om at den er blevet solgt.

Super fed besked at få efter man har ventet en uge, og man har en klar mundtlig aftale.

Dårlig service.

6 de março de 2025

Kære Carsten,

Vi er kede af at høre, hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige service, men da vi har mange interesserede købere, kan vi desværre ikke reservere biler uden en endelig aftale eller depositum. Vi beklager, hvis der har været en misforståelse omkring dette, og at du ikke blev informeret hurtigere.

Vi sætter pris på din feedback og tager den til os for at forbedre vores kommunikation fremadrettet. Hvis vi kan hjælpe dig med at finde en anden bil, er du meget velkommen til at kontakte os og jeg vil personligt sørge for at du bliver prioriteret.

Mvh.
Jonas Azadzoy

Top service

Vi har haft en rigtig god oplevelse med City Car Leasing, især takket være Dennis, som virkelig var en kæmpe hjælp i en presset situation. Da vores bil gik i stykker, stod han klar med det samme og sørgede for, at vi hurtigt kunne få hjælp. Han havde også en bil klar til os, som vi kunne købe, hvilket vi satte stor pris på.

Bilen lever op til vores behov og fungerer fint, men vi må desværre nævne, at den lugter af røg. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt og noget, vi arbejder på at få løst.

Alt i alt er vi dog meget tilfredse med Dennis’ indsats – hans gode humør og viljen til at yde en ekstra indsats gjorde virkelig en forskel for os. Tak for hjælpen!

15 de novembro de 2024

Varm anbefaling!

Jeg har haft fornøjelsen af at lease en bil gennem City Leasing, og jeg kan ikke være mere tilfreds med min oplevelse. Deres kundeservice har fra start været fremragende, med venligt og professionelt personale, der har været klar til at hjælpe mig med alle mine spørgsmål.

Bilen, jeg har leaset, lever op til alle mine forventninger. Den er i perfekt stand, og jeg har haft en problemfri oplevelse med både leasingaftalen og bilens ydeevne. City Leasing har gjort hele processen enkel og overskuelig, hvilket har gjort det til en fornøjelse at være kunde hos dem.

Jeg kan varmt anbefale City Leasing til alle, der overvejer at lease en bil. Deres engagement i kundetilfredshed og kvalitet gør dem til et fremragende valg for alle der overvejer at lease bil.

5 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan sige uden tvivl har haft en god…

Kan sige uden tvivl har haft en god oplevelse hos dem. Jeg fik bestilt en bil og en sælger ved navn Jonas fik anskaffet den hurtigt hjem og klar på under 4 dage. Kan anbefale dem og sige med garanti jeg kommer til at handle med dem igen. !!

9 de agosto de 2024

Helt klart god service!

Sendte min forlovet afsted med en liste over potentielle biler. Hun kom hjem med en Ford Fiesta ST-line som vi er virkelig glade for. Det var en god oplevelse og derudover fantastisk service og produktkendskab fra Jonas. Vi kan helt klart anbefale! :D

10 de julho de 2024

Fantastisk service

Så kom dagen for, at jeg fik leveret min bil, og jeg har været yderst tilfreds med forløbet lige fra, at bilen blev fundet i Tyskland og til, at den landede i Danmark 🤩

Tusinde tak for alt til Jonas og resten af teamet 🤟🏼

24 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige leaset min første bil i…

Jeg har lige leaset min første bil i gennem City Leasing, blev ringet op af Noah da jeg fandt en bil jeg var interreseret i og en uge senere stod den klar til afhentning. Dejligt nem og fin gennemgang af det hele. Kan helt klart anbefale City Leasing!

23 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det gik lidt trægt til og starte med…

Det gik lidt trægt til og starte med en masse skriveri sammen vedr overtagelse af en leasing aftale pga det gl leasing og travlhed Men. da jeg så kører op til Jonas fik vi styr på det og jeg fik svar på alle mine spørgsmål omkring leasing da det er første gang vi prøver den løsning men samme dag kunne vi hente den Nye Mb i Bogense

29 de abril de 2024

Ja tak

Ja tak, for City Car Leasing.
En tirsdag aften, ved 19 tiden, skrev jeg en mail til Jonas fra City car leasing og mod min forventning, det var jo aften, svarede han kort efter. Og efter et par mails frem og tilbage, dukkede der tre mulige biler op, som jeg kunne vælge i mellem. Fedt. Og da jeg valgte en af dem, gik det stærkt og nu har jeg fået den. Helt nemt og ganske overskuelig. Super professionelle, vildt rare og helt igennem service mindet. Mange tak for den fede bil. Elsker den.

18 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais