City Self-Storage Norge - Ryen Avaliações 22

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Sandstuveien 70C, 0680 Oslo, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra Service, fikk info om alt jeg trengte. Lite lys inn i bod RYE-2241. Dette skulle rettes opp, men det er fremdeles ikke skiftet lysstoffrør. vanskelig å få orden i boden med så dårlig lys.

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Noe plunder i starten etter at man har bestilt rom, men etter at informasjon rundt tilgang til lager etc var på plass så var opplevelsen meget god. Enkelt å komme til, lett å komme seg fra bil og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Garagem
  2. Serviço de transporte e armazenamento de móveis
  3. Depósito
  4. Almoxarifado

Escrito pela empresa

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Veldig god kundeservice

Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to år. Fikk behov for et større lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage på Ryen i litt over to år, og fikk nettopp behov litt mer lagringsplass, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice. Er veldig fornøyd med mitt nye lager.

21 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Opplevelsen var god fordi selv om det…

Opplevelsen var god fordi selv om det var på en lørdag jeg hadde behov for et lager og det ikke var bemanning der pga. lørdag så var det bra veiledning og forklaring på telefon fra kundeservice slik at jeg kunne sette i gang med å bruke lageret bare noen stunder etter samtalen med dem ... Jeg har jo brukt også samme filial for en del år siden og var veldig fornøyd med både beligenhet, tilgjengelighet og hjelp fra bemanningen den gangen da ... PS. Eneste jeg kan være misfornøyd med er det at man ikke får en betalingsfrist på forhånd (den 25. i måneden, f.eks.) hvor man selv kan betale faktura og ikke bli trukket på kortet ...

20 de abril de 2024

Nice

Veeeeeeery nice

27 de março de 2024

Hei. Takk for din tilbakemelding. Vennlig Hilsen Kenneth

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra Service

Bra Service, fikk info om alt jeg trengte.
vanskelig å få orden i boden med så dårlig lys.

13 de dezembro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Finn! Vi ønsker å takke deg for din tilbakemelding. Det er flott å høre at du setter pris på vår service. Jeg har fått tilbakemelding fra vår driftsavdeling om at armaturet nå er utbedret. Det er beklagelig at det tok lenger tid enn forventet. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, veldig enkel adkomst og super lagringsplass. God informasjon både på e-post og SMS:)

28 de junho de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Cecilie! Det er veldig hyggelig å se at du er fornøyd med vårt tilbud og tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Vennlig hilsen Tom Hansen

Fantastisk god service

Fantastisk god service, fine lokaliteter og lett tilgjengelighet

13 de junho de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Rune! Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Håper flyttingen gikk smertefritt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Kan anbefales!

Imøtekommende og hyggelig. Informativ og grundig forklaring på hva, hvordan og hvor, muntlig og skriftlig. Hjelpsomme om en lurer på noe.

9 de maio de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Hide! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å se at du er fornøyd med vårt tilbud. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Anbefales

Super service, lett tilgjengelighet og gode åpningstider.

13 de março de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Linda! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Strålende hjelp og info av medarbeidere…

Strålende hjelp og info av medarbeidere på telefon. Veldig service innstilt og bra oppfølging.

15 de março de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei Terje! Takk for din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig at du setter pris på vår medarbeider, og den kundeservicen som ble gitt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening - og hjelpsom. Irriterende mørkt i gangen, ikke alltid lyst kommer på ved passering. Er heller ikke lys i boden, så litt for mørkt.

13 de fevereiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei Anette! Takk for din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig at du setter pris på vår medarbeidere, og den kundeservicen som ble gitt. Jeg gir beskjed videre til avdelingen, slik at vi kan se om det er noe vi kan gjøre i ditt område. Vennlig hilsen Tom Hansen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ryddighet. Alt har gått etter forventningene så…

Alt har gått etter forventningene så langt, håper alt går greit videre. Mvh Arvid Olsen

3 de fevereiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei Arvid! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at alt har gått fint i din flytteprosess. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt å bestille på nett

Enkelt å bestille på nett. Rent og ryddig på Lørenskog Solheimveien. Var innom City Self-Storage på Ryen for å kjøpe madrasstrekk. Veldig hyggelig og hjelpsom ung gutt som hjalp meg.

26 de janeiro de 2023

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Karin! Vi setter stor pris på at du har glede av våre tjenester. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

God service ved bestillin

God service ved bestillin, har ikke lagret noe enda. Skal begynne nå til helgen :-)

28 de dezembro de 2022

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei, Bjørg! Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Håper flyttingen gikk smertefritt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Hjelpsom og vennlig.

Hjelpsom og vennlig.
Fikk hjelp til å bytte lagerrom.

27 de novembro de 2022

Hei, Ellen! Takk for din tilbakemelding. Mvh Tom Hansen

Enkelt og greit!

7 de outubro de 2021

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Hei Pål, tusen takk for at du tok deg tid til skrive oss en tilbakemelding.
Hyggelig å lese at du er fornøyd med tjenestene våre.
Ha en fin dag videre!
Hilsen, Aziza
City Self-Storage.

Er fornøyd

Er fornøyd, veldig bra service, er fleksible ved forespørsel : )

4 de fevereiro de 2021

Resposta da City Self-Storage Norge - Ryen

Så godt å høre! Takk for topp anmeldelse.
Mvh Emilie.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais