Thank you sooo much for one &only Martin from City Storage(Oslo)! In june this gentleman saved my life situation❤️ I’m crazy happy customer and I will recommend you guys everyone who need a safe spa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
-Savner noe info om hvor traller står, fant de i kjelleren etter 15 min. -Skulle vært flere/større traller. -Skulle også gjerne vært informert om at det står en hel søyle en halvmeter inn i boden... Ver mais
A empresa respondeu
Nøklen til hengelåsen passet ikke. Noe jeg ikke merket før vi sto der men masse ting vi hadde kjørt langt med. Det er ofte det ikke er traller der.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Informações de contato
Sandakerveien 12, 0473, Oslo, Bydel Sagene, Noruega
- 810 12345
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Thank you sooo much for one &only…
Thank you sooo much for one &only Martin from City Storage(Oslo)!
In june this gentleman saved my life situation❤️
I’m crazy happy customer and I will recommend you guys everyone who need a safe space 🙏
Nøklen til hengelåsen passet ikke
Det er ofte det ikke er traller der.
God logistikk
God logistikk, hyggelig service og i det hele tatt enkelt og god kvelitet
Snabb och enkel tillgång
Gick väldigt snabbt och enkelt att få tillgång till boden. Bra tillgång med bil och rent och ryddigt i lokalerna.
Kjapt og enkelt å bestille på nett
Kjapt og enkelt å bestille på nett, fikk lagerplass samme kveld.
Veldig ryddig opplegg og rask…
Veldig ryddig opplegg og rask kundeservice når ting ikke gikk helt på skinner.
Recommended!
The communication has been very smooth and good, the only thing might be the height of vehicle access to basement, which is a bit low, so not the best with a truck if your storage is assagined/arranged in the basements. But overall, I'd recommend it.

Resposta da City Self-Storage Norge - Torshov
Perfekt lokasjon og fantastisk service!

Resposta da City Self-Storage Norge - Torshov
God kommunikasjon, lett å gå tilgang til lagret.
Synes det var veldig enkelt å få et lager og lett å få tak i kundeservice hvis man har spørsmål.
Begrensende søyler i lageret.
Har leid to enheter på Torshov i Oslo. Begge enhetene har en søyle i rommet som begrenser den utnyttbare plassen vesentlig. Heisen i bygget er også et minus da den ofte låser seg i andre etasjer og man må fly opp og ned for å lukke dører etter andre. Hadde valgt et annet sted om jeg hadde visst om disse tingene på forhånd.

Resposta da City Self-Storage Norge - Torshov
Lett å bestille + kort vei fra bolig…
Lett å bestille + kort vei fra bolig til lager + fint å kunne parkere når en skal flytte tingene inn

Mange feil
Fikk feil kode, feil pris og de ringte ikke tilbake slik telefonstemmen sa da jeg ringte kundeservice. Fikk også feil størrelse enn den jeg valgte og høyere regning.

3 av 5
-Savner noe info om hvor traller står, fant de i kjelleren etter 15 min.
-Skulle vært flere/større traller.
-Skulle også gjerne vært informert om at det står en hel søyle en halvmeter inn i boden, gjorde det litt knotete å få plass til alt.
Ellers gjør lageret jobben, så er i grunn fornøyd

Resposta da City Self-Storage Norge - Torshov
enkelt å forstå systeme og lett å komme til egen bod
enkelt å forstå systeme og informasjonene vi får

Resposta da City Self-Storage Norge - Torshov
veldig rask kundeservice :) fikk svar…
veldig rask kundeservice :) fikk svar på spørsmål fort, og instruksene var lette å forstå.
Veldig hyggelige ansatte på City…
Veldig hyggelige ansatte på City Self-Storage, Torshov. Det var kampanje når jeg kom, og jeg fikk 20% avslag.
Fikk svært god, vennlig og informativ hjelp fra de to som jobba der.
Bor 400 m fra lageret, svært enkelt med kode for å komme inn, og det står vogner til disposisjon innenfor døra.
Anbefaler City Self-Storage på det varmeste.

Funket veldig bra
Funket veldig bra. Er veldig fornøyd med selve tjenesten og kundeservice. Eneste jeg er misfornøyd med er at den store heisen stod fast mellom to etasjer, og det gjorde at vi slet med å få ut store ting. 😕

Resposta da City Self-Storage Norge - Torshov
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.