Jas besteld, veel te klein Retour gestuurd ,(ze wilde liever dat ik koos voor ruilen, maar was er zelf al ver klaar met heel dit bedrijf, hoefde ook geen andere troep meer). Toch retour gestuurd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een veel gelezen probleem met dit bedrijf. Betalen, traag leveren, product blijkt te klein waarop retour zenden een mogelijkheid is (tegen een flinke betaling). In mijn geval gaven ze aan, omdat ik... Ver mais
4 maanden geleden sjieke blouse besteld .betaald. .maar nooit ontvangen . Claassen mode 100 zelfde excuse mailtje . Volgens hun wel afgegeven ergens ...maar niet getekend . niet ontvangen ... Je wo... Ver mais
Nooit hier bestellen!
Jas besteld, veel te klein
Toch retour gestuurd naar china , nu 4 maanden later wacht het nog steeds op inklaring door douane... ik vermoed dus ook een of ander malafide bedrijfje in China, ik stuur voor werk regelmatig iets die kant uit - douane duurt hooguit weekje
Ook nog steeds geld niet terug (wat ik ook niet meer verwacht)
Als ik de reviews achteraf lees, had ik hier ook nooit moeten bestellen
Een groot oplichtings bedrijf dit
Als een product niet voldoet, en dan
In mijn geval gaven ze aan, omdat ik daarom vroeg, of ze de exacte maten van het overhemd konden checken ivm mouwlengte zodat ik zeker wist dat het nieuwe product wel zou passen. Dit zou dan bij de leverancier gecheckt worden wat natuurlijk heel lang ging duren. Na herhaaldelijk en regelmatig mailcontact stopte de reactie van Claassens-mode. Ik heb voor redelijk wat geld 2 overhemden die ik niet kan gebruiken omdat ze te klein zijn maar heb ook niet de mogelijkheid gekregen om het product om te ruilen.
Inmiddels zie ik dat de website niet meer bestaat en dus het bedrijf naar alle waarschijnlijkheid ook niet meer.
Oplichterij van de hoogste orde
Jasje besteld, kwam erg laat maar zoals vele reviews hiervoor veels te klein. Stof blijkt nylon/polyester te zijn. Vervolgens meerdere berichten gestuurd met respons (AI) eerst idd 10% vergoeding. Na enkele keren mailen kon ik 100% ontvangen maar dan als tegoed voor volgende bestelling. Opnieuw een jasje besteld met 5 xl en zou begin november geleverd moeten zijn. Nee dus. Ik wacht er nog op. Heb weer mails verstuurd en gedreigd met juridische stappen maar geen respons. Een grote dievenbende dit.
2 broeken besteld
2 broeken besteld, levering bleef lang uit. Verschillende mails gestuurd. Slappe reacties die veel beloofden maar uiteindelijk geen contact of reactie meer gekregen. Oplichting 1 e klas.
Bestel hier niet…
Besteld en bestelling geannuleerd nadat ik gecontroleerd had of dat mogelijk was. Ondanks meerdere toezeggingen nooit geld terug gekregen. Die ene ster dus zeker niet waard. Inmiddels ligt de zaak bij NietBezorgd.nl
ZOOITJE OPLICHTERS!!!!!!!!!!
ZOOITJE OPLICHTERS!!!!!!!!!!! IK HEB AANGIFTE GEDAAN.
SLECHTSTE SITE WAAR IK OOIT KLEDING HEB…
SLECHTSTE SITE WAAR IK OOIT KLEDING HEB GEKOCHT!!!
Drie maanden terug heb ik wat kleding besteld bij Claassen Mode. Toen het binnenkwam bleek de kwaliteit onder niveau en daarom wilde ik het retourneren. Ik stuurde ze een mail om te retourneren, maar ze kwamen hele tijd met vage antwoorden en kon ik dus niet op een normale manier retourneren. Ik hoop dat dit bedrijfje aangepakt wordt!
Oplichters!!
Betalen, zogenaamd niks op voorraad.. daarna zou ik het geld terug krijgen maar uiteraard niets terug gekregen. De website is nu ook offline! Vieze hond!
Malafide webshop
Bestelling duurde lang, kwam uit China. Slechte kwaliteit. Teruggestuurd naar China voor 30 euro. Geld nooit teruggekregen ondanks bellen en mailen.
Geen geld terug
Iets besteld , gelijk geannuleerd en wacht nu al 6 weken op mijn geld . Oplichters zijn het !
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!! Producten nooit ontvangen. Wel een paar keer een vriendelijke mail dat het wordt geleverd en netjes een mail dat mijn product geleverd is .echter geen track en trace en nu geen reactie meer.
claassen mode . wel betalen maar niks krijgen
Je wordt aan het lijntje gehouden .moet zelf DHL. benaderen. ..kortom. dikke shit winkel ..Denk je vertrouwd te kunnen kopen wordt ook hier genaait ... Een prachtige webshop . maar Bagger service . Nooit meer bij Claassen mode .
Al een maand betaald en nog steeds geen…
Al een maand betaald en nog steeds geen bestelling ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en via mail steeds vage antwoorden van ene “Marie”. Krijg het gevoel opgelicht te worden.
Chinese shop kan niet retourneren
Chinese shop, jas in XL maar was veel te klein, ruilen kon niet, wel wilde de 10% van de aankopsom terugstorten.
Dit is dropshipping
Dit is dropshipping! Slechte kwaliteit kleding en retouradres in China (dus hoge verzendkosten)
Ook wij zijn opgelicht door Claassen…
Ook wij zijn opgelicht door Claassen Mode. Het gaat om een rood spijkerjasje van 49,95 Euro. Op tijd besteld om te dragen bij een gelegenheid. Weken te laat geleverd, flut kwaliteit en te kleine maat. Retourzending moest naar China. Maar wij kregen drie verschillende adressen in China en vertrouwden het niet. Wij eisten een Nederlands retouradres. Het vestigingsadres is volgens de Kamer van Koophandel in Cuijk. Daar blijkt een failliete aannemer te zitten. Het tweede adres dat de website tegenwoordig laat zien is op Ameland, een boerderijcamping. Wij hebben de bewoners gebeld en gewaarschuwd voor misbruik van hun adres. Verder melding gedaan bij de Consumentenbond, ACM en Niet Bezorgd. Na ons beroep op wettelijke bedenktijd en opzegging van de overeenkomst kregen wij aanbiedingen van de chatbot Marie voor kortingen tot 70% zonder retour. Dat willen we niet, wel willen wij samen met andere gedupeerden een zaak beginnen om de echte belanghebbende ter verantwoording te roepen. Al meer dan een jaar verspreidt deze website zijn misleiding. Het wordt hoog tijd dat dit stopt!
Oplichters
Oplichters! Niet kopen hier! Zag hun advertentie op de nieuwspagina van Google, dus ging er blind vanuit dat het wel goed zou zijn. Niet dus! Heb wel een product gekregen uit China, maat L, maar het is een kindermaat die ik ontvangen heb. Daarnaast is het product “goedkope shit”.
Te slecht voor woorden
Te slecht voor woorden, lange levertijden. Artikel in foute maat geleverd. Moeizaam te retourneren. Dat dit bedrijf nog geen halt is toegeroepen....chinese meuk!
Te belachelijk voor woorden
Een jasje besteld, totaal niet zoals de omschrijving. Ik wilde retourneren maar krijg steeds opties : u mag het houden en kan 10% van het geld terugkrijgen of 30% winkelkrediet. Ik kan het naar China retourneren maar dat kost natuurlijk ook veel geld en ik twijfel of ik dan het resterende bedrag netjes terug krijg.
Mooi afgewerkt warm vest met goede maat
Ik moet eerlijk zeggen het is een top vest. Precies zoals op de site vermeld staat. Mooie kleur. Goede maat niks op aan te merken. Heb wel lang moeten wachten dus ik verwachte er niet veel van. Moest uit China komen.
Misschien ben ik een van de weinige mensen met wel een goede ervaring met Claassen mode.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.