Vi er vist mange i samme båd
Vi er vist mange i samme båd - bestilte den 6. juni og har intet hørt - når jeg sender mail, kommer den tilbage i hovedet på mig - hvad kan vi gøre?
Fup og fidus 😡😡😡 eget 3 md har jeg endnu ikke modtaget noget 😡😡😡
Jeg har bestilt tøj den 6.7 og stadig intet hørt fra dem. Det er umuligt at få kontakt til firmaet, da jeg ønsker at få mine penge retur
jeg er kommet tættere på uanset om de hedder Clare eller Ella
Fup firma hold jer væk har bestilt en kjole den 15 juni pengene er overført men jeg har aldrig modtaget noget. 🤬🤬🤬🤬🤬
Advarsel - Bestilte 06/06-22 - pengene blev trukket, men har til dato 08/07-22 hverken fået vare eller svar på mine henvendelser.
Lad for guds skyld være med, at handle her. Jeg bestilte en kjole d.22/5-2022, fik trukket penge fra min konto d. 24/5-2022, og har kontaktet firmaet flere gange. Har idag d. 2/7, ikke modtaget kjolen, hørt fra firmaet eller fået mine penge retur, hvilket jeg har bedt om.
Tror det er et fupfirma , købte en vare 1.6 der ikke er kommet og som ikke kan spores .
Firmaet har lige skiftet navn fra elladansk til claradansk. Kjolerne ligner ikke dem fra billederne og kvaliteten er dårlig. Har fået en skjorte der har badeforhængslignende kvalitet. Man kan ikke få pengene retur, da alle deres varer er udsalgsvarer.
Vil ikke anbefale det på nogen måde.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.