Geweldig goede service en een…
Geweldig goede service en een topkwaliteit aan producten.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Geweldig goede service en een topkwaliteit aan producten.
Perfecte service en levering van mijn Yaesu FTDX10 met alle toebehoren.
Service staat bij dit bedrijf op een hoog niveau, telefonisch goed berijkbaar voor vragen en deze werden heel geduldig en prima uitgelegd.
van aanmelden tot levering top voor elkaar.
Zeer professioneel en snel bezorging, klasse producten !
Alles was perfect in orde zoals altijd super vriendelijk een bedrijf met heel ervaren en top personeel
Hele fijne winkel met vriendelijke mensen. Voelt vertrouwd. Na een paar keer de winkel te hebben bezocht, bestel ik inmiddels ook 'de duurdere' dingen online bij hen. Goed verpakt en snel geleverd en dat niet telkens weer. Service waarop je dus kunt vertrouwen! 73, PE1RDZ
Op al mijn vragen over het door mijn bestelde
product ,zeer tevreden .Ontvanger goed verpakt af ge-
leverd werkt uitstekend Yaesu ftdx10 ,prachtig apparaat.
Heb op 08-08-2022 een Yaesu Atas-120a antenne aangeschaft en ben daar ook zeer goed geholpen, kreeg goede informatie dus mijn ervaring met Classic International is gewoon goed. In dit geval zijn we naar de winkel zelf gegaan omdat we toch die kant op gingen ivm vakantie.
Classic Internationaal prima firma voor levering producten en netjes.
Vlotte afhandeling, werd snel gereageerd op een nagekomen opmerking van mij omdat ik iets vergeten was aan te geven bij de bestelling. Prima op de hoogte gehouden van de voortgang.
Apparaat was goed en stevig ingepakt en is onbeschadigd ontvangen.
Een degelijke Yaesu microfoon voor mijn FT-65E gekocht met nog enkele adapters voor de antenne aansluiting. Vlugge levering maar ik vond de kosten voor verzending, welke pas zichtbaar werden aan het einde van de bestelling, nogal prijzig... misschien valt te overwegen om met een andere goedkopere bezorgdienst in zee te gaan...
service,snelheid,al jaren tevreden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.