Clausdalby Avaliações 2.525

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjemmeside! Jeg skulle egentlig bare have en haveslange.. men wow nogle gode råd, lækre ting til haven og nogle smukke lanterner jeg har fået bestilt nu, vi har fået tivoli i vores pergol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte 4 solcellelanterner, som er utrolig smukke. Den ene havde et sløjt batteri. Efter kontakt med kundeservice, fik jeg straks tilsendt et nyt. Super service 👍🏼 Kan varmt anbefale denne side.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Claus Dalby har så mange spændende produkter. Advarsel: Jeg købte keramikfuglebadet som jeg lod stå ude i vinters. Det skulle jeg fog ikke have gjort; det gik i mange stykker, kunne åbenbart ikke tå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en gave på webshoppen,men min betaling gik desværre ikke igennem. Jeg modtog besked om dette og fik mulighed for at starte ordren hurtigt op og gennemført med hjælp fra Claus Dalby's ku... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Loja de artigos para paisagismo

Escrito pela empresa

I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God service

God service, Og meget kvalitet ting

29 de março de 2026

Hej Sheila

Det er dejligt at høre, både at du føler dig godt behandlet, og at du roser kvaliteten på tingene i webshoppen.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse.
Tak
Solveig

30 de março de 2026

Hej Solveig

Det glæder mig, at det har været en god oplevelse at handle hos mig. Tak fordi du deler.

Flotte varer

Flotte varer - god service

30 de março de 2026

Hej Jette

Mange tak for de fem stjerner og dine rosende ord - jeg sætter stor pris på begge.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte lamper og da der var problemer…

Flotte lamper og da der var problemer med betaling, var de behjælpelige med det ,kunne hverken få dankort eller mobilpay til at virke og der var penge på kontoen 😆😆😆,fin fin service

27 de março de 2026

Hej Lene

Mange tak for din ordre - det var godt, at vi fik det til at lykkes.

Super god service

Super god service
Har købet solcelle tre-søt runde solcellelamper, men batteriet har desværre ikke været så holdbart, som man kunne ønske sig.
Jeg har skrevet til Claus/kundeservice og fik straks en mail tilbage om jeg ville få tilsendt nyt batteri første gang og anden gang skete det samme.
Så kan kun varmt anbefale Claus Dalby

8 de abril de 2026

Hej Anni

Mange tak for din fine anmeldelse - dejligt, at du har følt dig godt behandlet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdens bedste og hurtigste…

Verdens bedste og hurtigste kundeservice. Som fik reddet min fødselsdagsgave indenfor 24 timer af modtagelsen af en itu vase.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer❤️💪

8 de abril de 2026

Hej Randi

Mange tak for den flotte anmeldelse. Dejligt, at vi kunne hjælpe - og bestemt også at høre, at du gerne handler hos mig igen.

Trygt og godt

Trygt og godt, at handle hos Claus Dalby.
Har handlet der flere gange og været tilfreds hver gang.

28 de março de 2026

Hej Linda

Jeg er utroligt glad for at høre, at du vender tilbage som kunde gang på gang - mange tak skal du have.

Super god service.

7 de abril de 2026

Hej Familien Lykke

Mange tak for de fem stjerner - dem sætter jeg stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lever helt op til mine forventninger

Lever helt op til mine forventninger. Lækre selvvandingskasser, hurtig levering

27 de março de 2026

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse og rigtig god fornøjelse med dine selvvandingspotter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og mange lækre varer

Super god service og mange lækre varer. Claus var så sød at ringe og gøre mig opmærksom på, at jeg havde bestilt for mange hjul til mine selvvandingskrukker 🤩

25 de março de 2026

Hej Anita Maria

Det glæder mig, at du føler dig godt behandlet - tak fordi du deler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En hurtig levering trods Påske…

En hurtig levering trods Påske helligdagene
Min datter blev meget glad for japanjakken
Jeg ønsker mig også sådan en.

26 de março de 2026

Hej Inger

Det er godt at høre, at gaven vakte begejstring - du må også selv ønske dig en håndhakke.

Hurtig levering

Hurtig levering
Mit bestilte hakkejern svarede
Virkelig til mine forventninger

26 de março de 2026

Hej Eva

Mange tak for din anmeldelse - dejligt, at du er glad for håndhakken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin mail fra Claus om transporten af…

Fin mail fra Claus om transporten af bestilte vare som kunne være itu når transport firmet afleverede pakken. Claus pakkede varerne godt ind og kom frem uskadte. Claus har også en hurtig levering af bestilte vare.

24 de março de 2026

Tak, Steen ...

Dejligt, at du er tilfreds. Det glæder os meget.

Super tilfreds

Super tilfreds

23 de março de 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Fremragende kuglegrill

Fremragende kuglegrill
Vi havde en i forvejen som står i en havn, og efter 4 år er den stadig rustfri.
Tidligere hed den Dancook, og var fra Bilka.

22 de março de 2026

Hej Niels,

Tak for dine rosende ord. De glæder meget.

Dbh Claus

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais