Click-pvc.com Avaliações 109

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc. Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan! De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We hebben nu een uit... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Update: Inmiddels heeft het bedrijf contact met mij opgenomen en het probleem met de beschadigde stroken opgelost. De afhandeling was uiteindelijk prima en naar tevredenheid. Fijn dat er alsnog... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na wat problemen met een collega leverancier ter plaatse zijn we uitgeweken naar click-pvc waar ze onmiddellijk bereid waren ons te helpen. Een uurtje later stond onze gewenste vloer klaar in hun ops... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Click PVC besteld van het merk Montinique. Snel geleverd en netjes contact opgenomen door de bezorger bij levering (wij waren niet thuis, vooraf al doorgegeven). Hebben de vloer nog niet gelegd, m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Pisos

Click-pvc.com is een betrouwbare en veilige webshop en is lid van WebwinkelKeur. Aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch gecontroleerd. De service van Click-pvc.com is hoog, wat ook blijkt uit de positieve reviews.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

109 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Goed

Snelle levering van de verschillende stalen. Ook meerdere malen stalen besteld omdat het toch niet de kleur was.

1 de julho de 2025

Wat een top bedrijf.

Wat een top bedrijf.
Door een foutje van ons hadden wij de bestelling niet goed afgerond.
De medewerker heeft kontakt op genomen. Samen hebben we de bestelling goed geplaatst. Ze hebben alles op alles gezet om de vloer toch optijd geleverd te krijgen. Wat gelukkig is gebeurd. Mijn complimenten. Kan dit bedrijf ook zeker aanbevelen. Top gedaan.

30 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topkwaliteit laminaat en uitstekend service!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Click-Pvc. Het aanbod aan laminaat was uitgebreid, en het personeel gaf deskundig advies om het perfecte laminaat te kiezen voor mijn woning. De kwaliteit van het laminaat is uitstekend en geeft mijn interieur een frisse, moderne uitstraling. Ondanks dat ik het zelf heb gelegd, was het dankzij de duidelijke installatie-instructies van een eenvoudig proces. Ik kan dit bedrijf absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardig laminaat en uitstekende service!

19 de maio de 2025

Gratis stalen

Gratis stalen zijn keurig netjes geleverd

28 de abril de 2025

Resposta da Click-pvc.com

Bedankt voor het plaatsen van een review!

Sample besteld

Sample besteld. Duidelijke instructie. Zeer vlot geregeld en in huis!

27 de fevereiro de 2025

Resposta da Click-pvc.com

Fijn dat we je een goede ervaring hebben kunnen geven! Geniet van je nieuwe vloer.

Vriendelijk en deskundig personeel

Snelle levering en vriendelijk personeel! Telefonisch goed geholpen:)

20 de fevereiro de 2025

Mooi om te horen Cheng!

Het ging goed fout bij DHL Express

Het ging goed fout bij DHL Express. Komen hun afspraken tijdblok niet na, tot twee maal toe zelfs!
Uiteindelijk net ontvangen en het is prachtig..!
Veel dank daarvoor....

26 de fevereiro de 2025

Beste Arie,

Bedankt voor het achterlaten van een review!

Jan [Team Click-PVC.com]

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.