Handlingsorienteret og intuitiv app. Kan godt anbefale den til flere, der også har lidt svært ved at blive klog på egne aftryk og individuelle handlingsmuligheder. Hent appen og plant nogle træer - u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helt fantastisk koncept! Man kan donere lige hvad man vil hver måned, og jo netop få anslået sit CO2-udslip og betale for at opgøre for det man udleder. Det er meget gennemskueligt, og super interess... Ver mais
Rigtig fin app der hjælper med at holde styr på ens CO2 forbrug/regnskab, samt hvad man kan gøre for at nedbringe sin udledning. Det er virkelig fedt med den viden der er i app'en, hvilket giver et ek... Ver mais
A empresa respondeu
Meningsfyldt, nemt og gennemsigtigt. Jeg støtter med største glæde, er så glad for, at I finder de bedste projekter (og nu ovenikøbet har jeres eget) i en verden, der er så svær at gennemskue ift aftr... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi gør klimahandling nemt og effektivt. Plant træer og udlign dit klimaaftryk på få minutter, ved at støtte verificerede CO2-reducerende klimaprojekter.
Informações de contato
Blågårds Pl. 4, 2200, København, Dinamarca
- hello@climaider.com
- climaider.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Important purpose
Super duper, nice and easy. Good app, good people, important purpose!

Resposta da Climaider
Super innovativt og godt koncept
Super innovativt og godt koncept, som jeg glædeligt støtter!

Resposta da Climaider
En hel igennem fantastisk organisation
Jeg er meget begejstret og imponeret over, hvordan man betaler(kompenserer) efter forbrug. Jeg, som studerende, har ikke mange penge og derfor et lille forbrug. 48,- skal jeg derfor kun bruge på at blive neutral, hvilket er til at klare.
Hertil er medlemskabet og appen bygget op så det er meget overskueligt at følge med i sit forbrug, ændre det samt hvordan man igennem projekter klimakompenserer.
5 store funklende stjerner til Climaider - det kan varmt anbefales!

Endelig et betydningsfuldt abonnement
Så dejligt at man endelig har mulighed for at kompensere for ens eget CO2 udslip + at der også bliver støttet udenlandske initiativer for at få udslip ned.
Elsker at man kan beregne sit eget forbrug, så man kan vælge om man blot vil dække sit udslip eller vil give lidt mere månedligt for at gøre større indsats.

Mega fedt initiativ
Mega fedt initiativ, og de lever op til alle forventninger! Kan kun anbefales.

Det fungerer bare
Det fungerer bare, god feedback på projekter.

Resposta da Climaider
Godt initiativ :) fedt at man selv kan…
Godt initiativ :) fedt at man selv kan beregne, hvor meget man vil bidrage med

Fantastisk organisation!
Fantastisk organisation drevet af nogle unge gutter med meget på hjerte. Med Climaider kan man tilpasse abonnementet til den enkelte alt efter lyst og mulighed. Herudover er alt klimaarbejdet som Climaider foretager fuldstændig gennemsigtigt - alt fra hvilke projekter der konkret bliver arbejdet på til de ansattes lønninger.

Super produkt og service
Super produkt og service. Fedt at man får personlige beskeder om, hvor mange træer, der er blevet plantet for ens donation og hvor samt mængden af CO2, der er blevet fjernet.

Præcis hvad der loves
Climaider er lige præcis, hvad de giver sig ud for at være: let tilgængelig reguleret klimaadfærd. Organisationen er transparent og engagerende, jeg kan se frugten af mit bidrag og jeg har ikke fortrudt mit medlemskab et sekund, siden jeg meldte mig ind.
Virkelig godt projekt som er en lille…
Virkelig godt projekt som er en lille del, man kan gøre for at støtte op om at passe på klimaet 👏
Spændende projekt at følge!
Fedt koncept og dejligt man selv kan bestemme sit månedlige beløb.
Super service, fra nogle ærlige gutter og gutinder. Det er en nem måde at gøre noget for vore planeten og klimaet generelt (og til tider menneskers liv lige her og nu). Selfølgeligt vil det være bedst at være co2 neutral, men det kan være en stor omlægning af ens liv. Så er dette meget bedre end ikke at gøre noget. Klimaaflad når det virker.
Bedste abonnement!
Bedste abonnement jeg længe har haft. Giver god samvittighed at hjælpe miljøet, og endnu mere at få en thumbs up af drengene en gang imellem :)

🤙🏽
Climaider gør et smukt arbejde for at passe på og reetablere vores regnskove og gør det tilmed nemt og tilgængeligt at støtte arbejdet samt at se en udvikling for medlemmer af organisationen. Taknemmelig for jeres arbejde.

Resposta da Climaider
Professionelle, sjove, dygtige og venlige
Jeg er meget glad for, at man kan være medlem af en organisation som Climaider, der gør så meget for klimaet og for os alle sammen. Som organisation er Climaider enormt professionelle, sjove, dygtige og venlige. Jeg har lyst til at fortælle alle jeg kender, at de også skal være medlem ☘️☘️

Fed organisation
Personlige hilsner for ens medlemsskab er above and beyond hvad man kan få andre steder. fed attitude

Resposta da Climaider
Nemt og god visualisering!
Gør det meget nemt at visualisere hvor stort et klimaaftryk man efterlader, men også ligeså nemt at blive enten klimaneutral eller klimapositiv. Kan klart anbefales, hvis man vil gøre noget for at hjælpe miljøet!

Resposta da Climaider
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.