Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Review dr. Babak – ooglidcorrectie + lipolaser onderkin, uitgevoerd in 2022 Ik heb in 2022 bij dr. Babak een bovenooglidcorrectie en lipolaser voor mijn onderkin laten doen. Ik koos hem m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar in 2023 een lipolaser onderkin gehad bij Dr. Sameer. Zo vreselijk blij mee, mooi resultaat en de behandeling was zo gedaan. Vooraf een prettig gesprek met een duidelijke uitleg over de beha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Consult lipolaser onderkin bij dr.Ali gehad was zeer vriendelijk en duidelijk,week erna op zaterdag 1 feb de lipolaser onderkin in Amsterdam gedaan en dr.Babak de verdoving gedaan en dr.Ali de liposuc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige dokters die naar je luisteren en mooie resultaten leveren. Mijn botox en fillers laten doen bij Drs Babak, dr Sameer en dr Chanu. Alle 3 de dokters hebben mij hele mooie resultaten gegeven.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica de Dermatologia
  2. Salão de Beleza
  3. Loja de Cosméticos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Clinic63 is een cosmetische kliniek met een volledige service die hoogstaande behandelingen aanbiedt met de modernste apparatuur en producten.

Informações de contato

• Wanningstraat 10, 1071 LB, Amsterdam, Holanda

• clinic63.nl

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

131 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij dokter Babak een lipfiller…

Ik heb bij dokter Babak een lipfiller behandeling gehad. Ik wilde 1 ml en natuurlijk. Ik heb zeker niet gehad wat ik wilde. Ik ben 7 keer gekomen voor correctie omdat mn lip eerst ging hangen. Na een correctie heb ik 3 bubbeltjes gekregen daarna 3 keer opgelost + 2 keer bijgevult uiteindelijk zag het er niet uit en alles laten oplossen. Nog steeds heb ik bubbels.

Ik ben naar een ander clinic gegaan en gehoort dat Dr. Babak een van de slechste behandelaars van heel Nederlands is en dat het vaker voor is gekomen.

Uiteindelijk doorverwezen naar Erasmus ziekenhuis Rotterdam

Doe het niet!!!

1 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

So many doktors and clinics to choose…

So many doktors and clinics to choose from. Dr Babak is a regular face on beauty programs on Dutch television and also with the more familiar faces in the showbizz world. My thoughts were his price list must be very expensive. However my curiosity won and I visited the clinic in Amsterdam. The place was at at times chaotic but it was definetely buzzing. It made me comfortable to see people with all different budgets to spent, the young and more mature men and women entering and leaving the clinic in a constant flow. A very refreshing experience it was that Dr Babak went against some of my wishes which were quite pricey and took me some time to save up but came up with alternatives that not only suited me better but were a bit cheaper as my original request. Yes , dr Babak is very direct but also very enthousiastic and has many ideas. Yes again defenitely my cup of tea. Fillers he does the best. And it seems to last longer than previous treatments at different places. I have since done laser treatments and a lipo in the clinic in Meerssen in the South of the Netherlands. Yes this is absolutely GREAT. Again for the travellers from Germany and Belgium . Dr Bakak is my special magic recommendation for all people beautiful on the inside but with a bit of his help more beautiful on the outside. !!

26 de março de 2023

Super fijne arts …

Heb behandeling laten uitvoeren door drs Babak , hij is een zeer kundige bekwame arts , die je op je gemak weet stellen en de behandeling duidelijk uitlegt en professioneel en vakkundig te werk gaat , ben heel erg tevreden

10 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profesioneelste en kundigste arts.

Erg blij met de botox en de lipfillers.
Babak luistert precies naar de wensen van de patient en ik ben blij dat Louisa mij naar hem heeft gestuurd. Ik ben bij anderen artsen geweest die niet zo eerlijk en kundig zijn als Babak.

25 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dokter Babak is gewoon de beste!

Dokter Babak is gewoon de beste! Hij heeft zoveel ervaring en zo een een onwijs goede intuïtie van zijn behandelingen wat resulteert tot een succesvolle behandeling, precies zoals de klant het wenst. Daardoor heb ik veel vertrouwen in zijn kliniek gekregen en zijn deskundigheid. Zeer dankbaar! Mvg, PG

30 de janeiro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gisteren bij kliniek 63 een filler…

Gisteren bij kliniek 63 een filler behandeling gehad dit was mij eerste behandeling ooit ik had graag wat meer info gehad het ging ook allemaal heel snel werd niet echt op gemak gesteld en dacht behandeld te worden met belotero maar dat bleek achteraf toen ik via whatsapp erna vroeg niet zo te zijn ook werd ik niet verdoofd wat wel werd gezegd op hun internet pagina ik vroeg er nog om maar ze zei is niet nodig en ook vroeg of ik over 2 weken terug moest komen maar ook dat was volgens de specialist niet nodig ik vind het jammer dat ze niet wat attententer en vriendelijker zijn ik denk dat ik voor een volgende filler behandeling niet meer voor deze kliniek zal kiezen

16 de janeiro de 2023

schandalig

wegens het vertrek van meerdere behandelaars konden ze mij keer op keer niet behandelen. Dit heeft langer dan een jaar geduurd waardoor het behaalde resultaat verdwenen was. Ze vonden dat dit niet hun schuld was en wilde niet met een oplossing komen. Heb nog nooit zo'n slechte ervaring met een product of dienst gehad. Het is werkelijk schandalig.

11 de agosto de 2022

Filler behandeling en Botox door Dr. Kevin Bulgac

Fijn om het gewenste resultaat te krijgen waar het om gaat en dit is dan ook het geval bij elke behandeling die Dr. Bulgac uitvoerd! Na een uitgebreid gesprek wordt er op een zeer professionele wijze de behandeling uitgevoerd. Ik ben bekend met Drs uit de VS en Dr. Bulgac overtreft deze! Voor mij is Dr. Bulgac 6 sterren. Zeer sympatique maar vooral bekwaam. En vooral waar het mij om gaat een NO TRACE FACE!

26 de abril de 2021

Behandeling bij Dr. K. Bulgac - Botox en Fillers

Ik hou van natuurlijk ouder worden en Dr. Bulgac weet dan ook exact wat mijn wensen zijn. De gewenste zones worden heel natuurlijk bijgewerkt, zijn expertise is dan ook 5 sterren. Een jonge dokter met nu al zo veel ervaring, top! Voel me altijd heel erg op mijn gemak en zonder down time daar bedoel ik mee dat er ook geen sprake is van blauwe plekken die te zien zijn. Andere dokters lijken dit niet te kunnen voorkomen.

26 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met Drs Kevin Bulgac als arts.

Drs Kevin Bulgac is al enige tijd mijn arts en mijn ervaring met hem zijn altijd uitstekend, ik vertrouw hem volkomen. Hij is professioneel en heel getalenteerd. Ik heb onlangs een Aptos behandeling door hem laten doen (wat ik heel spannend vond) en het resultaat is fantastisch. Hij heeft mij heel goed door het proces genomen en geweldig werk verricht.
Wat ik heel prettig vindt aan Drs. Bulgac is dat hij altijd heel goed luistert naar wat mijn wensen zijn en daar ook rekening mee houdt.

20 de abril de 2021

Geweldige ervaring!

Mijn ervaring bij Clinic63 is altijd erg goed! Ik ga altijd naar Drs Kevin Bulgac voor mijn fillers en ben er mega tevreden over! Voorheen ging ik wel eens naar andere klinieken, maar Drs Kevin geeft echt het beste resultaat, binnenkort maak ik weer een afspraak voor een touch up! :)

20 de abril de 2021

Botox behandelingen bij Drs. Kevin Bulgac

Al een aantal keren een botox behandeling voorhoofd en frons gehad bij Drs. Kevin Bulgac! Ik ervaar Drs. Kevin Bulgac als een zeer prettige arts. Hij is geduldig, duidelijk, geeft goede adviezen, is eerlijk, werkt hygiënisch en is kundig. Het resultaat is ook altijd zoals gewenst. Ik ben meer dan tevreden. Daarnaast stelt Drs. Kevin Bulgac mij altijd heel erg op mijn gemak. Ik raad hem bij iedereen aan :)

12 de abril de 2021

Drs Kevin bulgac

Ik kom nu al een lange poos bij clinic63 speciaal voor Kevin bulgac.

De manier waarop hij mijn lipfillers altijd doet is super want niemand ziet dat het fillers zijn en krijg er altijd complimenten over.
Ik vind het altijd een rot behandeling maar zijn goede zorg en humor maakt het toch altijd weer een feestje.
Hij helpt mij met extra verdoving zodat ik letterlijk niks meer voel van de behandeling.

Ook heb ik verschillende botox/fillers behandelingen gehad en hij blijft mijn favo arts waar ik altijd voor terug kom.
Dus voor mij 5+ sterren voor Kevin bulgac

8 de abril de 2021

Fillers en botox

Mijn allereerste behandeling van Dr. Kevin Bulgac was een botox behandeling. Hij heeft de behandeling professioneel en accuraat uitgevoerd en mij voorzien van de nodige tips en nazorg.
Omdat ik zo tevreden was, ben ik nogmaals bij Dr. Bulgac geweest voor fillers in mijn neus/lippen-lijn en traangootjes. Hij werkt nauwkeurig en met veel geduld en precisie.
Voor mijn vervolgafspraken kom ik zeker bij hem terug.

5 de abril de 2021

Aptos draadlift

Ik heb een aptos draadlift laten uitvoeren door dokter Kevin Bulgac. Het resultaat is zeer natuurlijk geworden zoals ik had gehoopt! Hartelijk dank daarvoor! Dokter Kevin Bulgac heeft me uitvoerig de behandeling uitgelegd en verteld waarom ik geen fillers nodig had maar juist een draadlift. Mijn hamsterwangen zijn weg en dat was mijn doel! Zeer goede arts en erg aangenaam om mee te overleggen. Voor andere behandelingen zal ik ook zeker naar hem gaan.

3 de abril de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.