Jeg har været hos Clinic von Huth og fået lavet negle, og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet!💅 Sarah var utrolig sød, imødekommende og professionel hele vejen igennem. Hun lyttede ti... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevelse hos Clinic von Huth Jeg får regelmæssigt lavet vipper og brow lamination hos Sarah og er super tilfreds hver evig eneste gang jeg går derfra! Sarah er så dygtig til sit fag og m... Ver mais
A empresa respondeu
Sarah er perfektionist, så den behandling jeg fik var bedre end forventet. Intet bliver overladt til tilfældighederne. Hun er meget professionel og dygtig til sit arbejde. Samtidig er hun supersød, fo... Ver mais
Velkommen til Clinic von Huth i det centrale Valby på Valby Langgade 25, Her kan du forkæle dig selv, tage et par timer ud af kalenderen & nyde at fokus er på netop dig. Clinic von Huth tilbyder en række forskellige behandlinger. Alt fra negle, vipper, bryn, voksbehandlinger og pedicure. Jeg bestræber mig på at du som kunde er i centrum. At du får en individuel og behagelig oplevelse, som netop er en af kerneværdierne for mig. De mindste detaljer vægtes højt. Jeg kreerer små kunstværker, der er skræddersyet til dig. Jeg går op i at lytte til dine ønsker, at imødekomme dem og guide dig i hvad der passer bedst til dig, så vi sammen opnår det bedste resultat til dig. Jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikkens hyggelige omgivelser.
Valby Langgade 25 , 2500, Valby, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der er altid høj kvalitet og service og Sarah er omhyggelig i sit arbejde.
Sarah var utrolig sød, imødekommende og professionel hele vejen igennem. Hun lyttede til mine ønsker og leverede et virkelig flot og gennemført resultat.🫶🏼
Derudover var der en rigtig dejlig og afslappet stemning i salonen, som gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Man føler sig virkelig velkommen.🤎
Kan varmt anbefales!

Resposta de Clinic von Huth
Jeg har i årevis fået lavet alt fra bryn til vipper til negle hos Sarah. Jeg går altid derfra med et smukt resultat, som holder længe. Der er altid en dejlig stemning i klinikken, hvor man føler sig taget godt imod af en superdygtig behandler ☺️ stor anbefaling herfra!

Resposta de Clinic von Huth
Behagelig og meget professionel oplevelse

Super oplevelse hos Clinic von Huth
Sarah er så dygtig til sit fag og man kan tydeligt mærke hun brænder for det! Derudover er det så dejligt at få input fra Sarah, hvis man er i tvivl om farve eller vippetype så man går glad derfra.
Jeg kan ikke anbefale Sarah nok, hvis du vil have en 10/10 oplevelse så gør dig selv den tjeneste at ligge vej forbi!

Resposta de Clinic von Huth
Jeg får lavet ordnet bryn hver måned hos Clinic von Huth og er meget tilfreds hver gang. Sarah er meget grundig og dygtig. Jeg er meget glad for resultatet efter hver behandling.

Resposta de Clinic von Huth
Jeg har altid fået en fantastisk behandling! Jeg er altid så tilfreds ♥️kæmpe anbefaling herfra ☺️

Resposta de Clinic von Huth
Dårlig kvalitet. Virker som om, hun har for mange behandlingstyper og ikke er grundig nok med dem alle…

Resposta de Clinic von Huth
Sarah som ejer Von Huth er serviceminded, hun guider og vejleder en hvis man er i tvivl om hvilken behandling man skal vælge. Hun er sød og imødekommende og man føler sig tilpas så snart man træder ind i forretningen.

Resposta de Clinic von Huth
Jeg har fået lavet lashlift med farve hos Sarah i et års tid, og er altid vildt glad for resultatet. Sarah er altid sød og imødekommende, og er super-dygtig til sit fag. Kan kun anbefale Clinic Von Huth.

Resposta de Clinic von Huth
Jeg fik lavet et lash lift hos Sarah i går. Hun var sød, professionel og meget dygtig. Mine vipper blev utroligt smukke og naturlige:) Jeg kommer helt sikkert igen💕

Resposta de Clinic von Huth
Jeg har været fast vippe kunde i to år nu og er aldrig gået skuffet derfra!
Det er altid en super god og behagelig oplevelse at komme hos Clinic Von Huth og perfekt at kunne samle flere forskellige behandlinger samme sted.
Kæmpe anbefaling herfra. 🫶🏼

Resposta de Clinic von Huth
Jeg fik lavet lash lift og bryn lamination hos søde Sarah. Jeg ville egentligt ikke have farvet mine bryn, da jeg mente det ville blive for voldsomt. Men Sarah kom med sin ekspertise og farvede dem bare en lille smule. Jeg var så glad for resultatet og har bestilt tid igen :)

Resposta de Clinic von Huth
Sarah is amazing. She does my eyelashes, eyebrows, and nails, and I’m always so happy with the results. She’s really good at what she does and such a lovely person. It’s always a nice, relaxed atmosphere when I go; I always leave feeling great. Highly recommend.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er super tilfreds med min oplevelse! Mine negle blev simpelthen så flotte – præcis som jeg ønskede dem, og detaljerne er virkelig imponerende. Der blev lyttet til mine ønsker, og resultatet overgik mine forventninger.
Derudover var stemningen meget behagelig og afslappet – det var virkelig rart at være der. Man føler sig velkommen og godt taget imod fra start til slut.

Resposta de Clinic von Huth
Sarah er yderst behagelig og dygtig til sit arbejde. Jeg er altid glad og tryg ved hendes arbejde. Kan varmt anbefales.

Resposta de Clinic von Huth
Sarah får mine varmeste anbefalinger 💛. Hun er både dygtig og kompetent, og hendes arbejde er præget af høj kvalitet. Samtidig er hun super imødekommende og fleksibel, hvilket gør det trygt og let at være kunde hos hende.
Man kan altid være super tilfreds med det resultat man får hos Sarah. Hun er virkelig dygtig til sit arbejde og udviser en særlig viden for sit værk, jeg synes man sjældent finder.
Derudover er det rare og flotte omgivelser
Clinic von Huth er mit yndlings sted at komme til når jeg trænger til lækker selvforkælelse! Her er der altid god stemning og så hyggelig atmosfære- er kommet hos Sarah i mange år og ikk en eneste gang er jeg gået derfra igen uden et godt resultat 😍 klar anbefaling til alle som overvejer en behandling i hendes smukke clinic 🙏🏽
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.