Jeg kan ikke få armene ned! Fik lavet øvreøjelågsoperation for 3 uger siden. Resultatet er allerede over all forventning og det er blevet så pænt. Venner og kollegaer roser resultatet og jeg er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Øjenlågs løft hos CliniqueOne har hele vejen igenem været en dejlig oplevelse - skønne mennesker- hjemlig afmosfære- dejlig åbenhed og fin forklaring på, hvad der skulle ske og hvordan. Samtidig med ø... Ver mais
Har fået en øjenlågsoperation for 30 år siden og der huskede jeg en del smerte ved bedøvelse og bagefter så var lidt nervøs for at skulle have det gjort igen. Den nervøsitet blev gjort til skamme,... Ver mais
Mine varmeste anbefalinger til CliniqueOne! En yderst professionel og hjertevarm atmosfære og jeg følte mig taget godt med hele vejen. Jeg kom ind og lagde på bordet hvad mine ønsker var, Gabriel fik... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har netop fået lavet en øvre…
Jeg har netop fået lavet en øvre øjenlågsoperation, og jeg kan ikke andet end at give dette sted de bedste anbefalinger. Fra første konsultation til efterbehandling var oplevelsen intet mindre end professionel, omsorgsfuld og afslappende.
Personalet var utrolig venligt og tog sig tid til at forklare hele processen, hvilket gjorde mig meget tryg ved beslutningen. Jeg blev mødt med varme og forståelse, og de var altid klar til at besvare mine spørgsmål – både før og efter operationen. Selve operationen forløb hurtigt og smertefrit, og jeg blev hele vejen igennem informeret om, hvad der skete.
Jeg er meget tilfreds med resultatet – mine øjenlåg ser naturlige ud og har fået et friskere og yngre udtryk. Jeg kan virkelig mærke, at det har haft en positiv indvirkning på mit udseende og selvtillid.
Jeg vil helt klart anbefale dette sted til alle, der overvejer en lignende procedure. Du er i de bedste hænder her! Tusind tak til hele teamet for deres fantastiske arbejde og støtte under hele forløbet.
Clinique One leverer i top
Øjenlågsoperation er forløbet helt fantastisk fra ende til anden.
Kompetent, professionelt og engageret arbejde udført fra forundersøgelse og indgreb til opfølgende kontroller. Du får den bedste behandling af mennesker med dyb faglig integritet, som behandler dig respektfuldt og ordentligt. Hvad mere kan man bede om? Tusind tak for at gøre en positiv forskel.
Kan sige det med få ord
Kan sige det med få ord: så tilfreds med øvre øjenlågs-opration, at jeg tør anbefale Cliniqueone til min datter.
Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Clinic One, det har været en utrolig positiv oplevelse fra start til slut. Personalet er yderst professionelle, og man føler sig straks i trygge hænder. Deres ekspertise inden for i mit tilfælde øjnelågs operation er uovertruffen, de tager sig altid tid til at lytte til dine behov og give grundig rådgivning.
Jeg har fået fantastisk service, og resultatet har overgået alle mine forventninger, så er super tilfreds. Clinic One kombinerer høj faglighed med en personlig og imødekommende tilgang, som gør en stor forskel i en branche, hvor tillid og kvalitet betyder alt.
Jeg kan varmt anbefale Clinic One til alle, der søger professionel behandling og en positiv oplevelse.
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Clinique One Plastikkirurgi. Fra første konsultation blev jeg mødt af et yderst professionelt og imødekommende personale, som virkelig tog sig tid til at lytte til mine ønsker og forventninger. Klinikkens omgivelser er moderne, rene og skaber en tryg atmosfære.
Kirurgen og sygeplejerske var meget grundige i deres information om procedurerne, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem forløbet. Resultatet oversteg mine forventninger – naturligt, smukt og præcis som aftalt.
Jeg kan varmt anbefale Clinique One til alle, der søger høj kvalitet, ærlig rådgivning og en omsorgsfuld behandling.
Perfekt udført øjenlågs operation
I slutningen af februar 25 besluttede jeg mig for at få opereret mine “trætte” øjenlåg. Et par dage efter var jeg til en god forsamtale der gav ro og overblik. I midten af marts blev jeg opereret. Operationen foregik liggende behageligt og under bedøvelse og med beroligende musik. En kirurg med rolige effektive hænder og en behagelig og omsorgsfuld assistent gjorde det til tryg oplevelse helt uden smerter. Efter en uge blev sting fjernet og det var også smertefrit. Nu efter tre uger kan man nærmest ikke se at jeg er nyopereret og ser kun mine flotte friske øjenlåg. Jeg kan varmt anbefale Clinique One fra først til sidst.
Top kvalitet
Top kvalitet
Meget venligt og imødekomme personale der tager professionelt i mod en og behandling er også meget professionelt.
Kan varmt anbefales.
Jeg fik fjernet mine tunge øjenlåg for…
Jeg fik fjernet mine tunge øjenlåg for knap to uger siden og er SÅ helt vild lykkelig for resultatet. Anede ikke hvor stor forskel det kunne gøre for en. Jeg ser 10 år yngre og friskere ud nu. Kan kun varmt anbefale cliniqueone. De tog så så godt imod mig og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Har fået det fineste resultat og haft…
Har fået det fineste resultat og haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem forløbet. Jeg har fået lavet øvre øjenlågsløft og det er blevet så smukt! Er meget meget tilfreds med stedet, kirurgen og resultatet. TAK!!!
Fantastisk resultat ;)
Jeg har netop fået foretaget en øjenlågsoperation hos Clinique One, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Selvom vi til daglig bor i Dubai, vælger vi at rejse til Danmark for at besøge denne fantastiske klinik. I 2020 fik jeg udskiftet mine implantater og foretaget et løft af samme kirurg, og i 2021 fik jeg udskiftet til større implantater. Hver gang har oplevelsen været meget tilfredsstillende. Jeg er utrolig tilfreds med både resultatet og den professionelle behandling. En stor tak til hele teamet hos Clinique One. Jeg vil til enhver tid anbefale klinikken til andre og vender helt klart tilbage i fremtiden..
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.