Detalhes da empresa

1. Policlínica
  2. Médico
  3. Clínica de Dermatologia
  4. Clínica especializada

Clinique Pure is een professionele en veilige kliniek voor botox en fillers in het centrum van Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging, rimpelbehandelingen en medische indicaties zoals overmatig zweten of migraine. Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren artsen met oog voor een natuurlijk resultaat. Of je nu kiest voor botox tegen fronslijnen, fillers voor meer volume of een huidverbeterende injectable: bij ons ontvang je altijd een eerlijk advies en een persoonlijk behandelplan. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Zoek je een betrouwbare botoxkliniek in Den Bosch of omgeving? Plan dan een vrijblijvend consult en ervaar waarom cliënten kiezen voor Clinique Pure.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

9 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over mijn behandeling bij Harriet Verzijl van Clinique Pure in Den Bosch. Harriëtte is zeer professioneel en neemt echt de tijd voor goede en eerlijke uitleg.

Ik wilde graag een frissere blik, zonder een ‘plastic’ resultaat – subtiel en natuurlijk – en dat is precies wat het geworden is.
Mijn oogleden hingen wat, en nu ogen mijn ogen weer opener en frisser. Het mooie is dat het effect zichtbaar is, maar niet opvallend: mensen zeggen alleen “wat zie jij er goed uit”, zonder te weten wat er precies veranderd is. Precies wat je wilt.

De kliniek is een fijne, rustige en mooie ruimte met een warm welkom. Ook heel prettig: mijn kinderen konden mee, en dat was totaal geen probleem. Dat gaf mij meteen een ontspannen gevoel.

Ik kan Clinique Pure zeker aanbevelen als je op zoek bent naar kwaliteit, subtiliteit en deskundigheid.

4 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn maar vooral vertrouwd.

Een fijne maar vooral vertrouwde omgeving met een fantastisch resultaat. Er wordt erg goed geluisterd naar je wensen, liever iets te weinig dan maar een tikkeltje teveel. Dank!

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Clinique Pure? Een aanrader!

Clinique Pure is een kleinschalige en moderne kliniek. De inrichting is verzorgd en smaakvol. Je voelt je welkom op het moment dat je de kliniek binnenstapt. Dr. Harriette Verzijl is een kundige arts én een aardig persoon. Ze neemt de tijd om te onderzoeken wat de behoefte is, kijkt samen naar behandelmogelijkheden, geeft eerlijk advies en stelt je op je gemak. Een van de adviezen die ze mij gaf was een behandeling met Sculptra voor de verbetering van de huid in de nek en het decolleté. Ik had deze behandeling eerder gehad voor mijn gezicht. Je ziet direct verschil en het resultaat is mooi en natuurlijk. De huid ziet er frisser, steviger en jonger uit. En je hebt er lang plezier van. Heel blij mee!
Kortom: een aanrader!

26 de novembro de 2025

Deskundig en eerlijk advies

Ik vond het spannend om een afspraak te maken. Mijn doel was er beter uit zien maar wel op een natuurlijke manier. Achteraf ben ik erg tevreden met het resultaat. Harriette is deskundig, stelt je gerust en geeft een eerlijk advies . Ik ben nu 3 keer geweest en heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt. Kan deze clinique aan iedereen aanraden.

24 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bijzonder goed begeleid door dokter Verzijl

Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenstapte, voelde ik me welkom. De sfeer is modern, rustig en tot in de puntjes verzorgd. Precies wat je hoopt bij een cosmetische behandeling. Maar wat mij het meest is bijgebleven, is de uitzonderlijke professionaliteit én warmte van dokter Verzijl.

Dokter Verzijl neemt echt de tijd. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen, stelde duidelijke vragen en legde iedere stap van het proces op een begrijpelijke manier uit. Geen haast, geen medische vaktaal waar je door overweldigd raakt. Gewoon open, eerlijke communicatie. Daardoor voelde ik me vanaf het eerste consult volledig op mijn gemak.

Tijdens de behandeling zelf merkte ik hoe vakbekwaam ze is: rustig, precies en met oog voor detail. Ze checkte continu of ik me comfortabel voelde en vertelde steeds wat ze ging doen, waardoor er geen enkel moment van spanning was. Het is zeldzaam om iemand te treffen die zowel technisch zo sterk is als empathisch zo betrokken.

Wat ik daarnaast erg waardeerde, was de duidelijke nazorg en de uitgebreide informatie die ik meekreeg. Ik wist precies wat ik kon verwachten in de dagen erna, welke signalen normaal waren en wanneer ik eventueel contact moest opnemen. Die helderheid gaf me veel rust, en het bevestigde dat ik in goede handen was.

Al met al kan ik clinique pure en dokter Verzijl, van harte aanbevelen. Het voelt als een plek waar je niet alleen mooi, maar vooral goed en veilig geholpen wordt. Een absolute vijf-sterrenervaring.

12 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Clinique Pure is een fijne plek met een…

Clinique Pure is een fijne plek met een warm ontvangst waardoor je je op je gemak voelt. Er is tijd en aandacht voor vragen ….de klant en kwaliteit staat centraal!
Dr Harriëtte Verzijl is een ervaren, vakkundige arts die toegankelijk en transparant is, de tijd neemt, luistert en goed kijkt wie je bent waardoor je je natuurlijke uitstraling behoudt.

14 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne behandeling met veel vertrouwen

Mijn bezoek aan Clinique Pure was een heel fijne ervaring. De arts gaf me rust en vertrouwen in de behandeling, wat ik heel prettig vond. Ze deed het professioneel en rustig, zodat ik me absoluut op m'n gemak voelde. Clinique Pure is een mooie zaak waar je echt een beleving ondergaat.

29 de setembro de 2025

Helemaal tevreden!

Voor mijn allereerste botoxbehandeling gekozen voor Clinique Pure, en wat een goede beslissing was dat! Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik heel vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat er veel aandacht is voor een prettige sfeer. Dr. Verzijl neemt uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en samen te kijken naar wat het beste bij je past. Dat gaf me veel vertrouwen. Tijdens de behandeling voelde ik me totaal op mijn gemak en achteraf ben ik verrast hoe mooi en natuurlijk het resultaat is geworden, heel subtiel en dat was wat ik hoopte. Wat ik daarnaast heel fijn vond, is dat er echt naar mijn wensen geluisterd werd en dat er geen gehaaste sfeer was. Voor mij is dit absoluut dé plek waar ik vaker terug wil komen!

20 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.