Professional
Professional, clear and very friendly.
Highly recommended.
Close Up Sales helpt ambitieuze mensen om de vaardigheden van high-ticket sales te leren én deze in de praktijk toe te passen. Via onze videocursussen, persoonlijke coaching en begeleiding leren deelnemers alles over appointment setting en closing: van het voeren van gesprekken en opvolgen van leads tot het succesvol sluiten van deals. Daarnaast helpen we onze deelnemers actief bij het vinden van passende opdrachtgevers en brengen we hen waar mogelijk in contact met bedrijven binnen ons netwerk. Zo begeleiden we deelnemers niet alleen tijdens het leerproces, maar ook bij de stap naar het daadwerkelijk werken als appointment setter of closer. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding, praktijkervaring en het opbouwen van duurzame salesvaardigheden.
Limburghaven 2A, 3433PK, Nieuwegein, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Professional, clear and very friendly.
Highly recommended.
Super goede begeleiding waardoor ik eindelijk mijn droom heb kunnen waarmaken dankzij een online inkomen! Echt een aanrader!
Erg tevreden over Close up sales. Ik ben vanaf het begin goed begeleid en kon met al mijn vragen terecht. De begeleiding is persoonlijk en duidelijk. Zeker een aanrader als je jezelf verder wilt ontwikkelen in sales.
Hele fijne persoonlijke begeleiding! Als je ook maar ergens tegen aan loopt en je zoekt contact, in no time response en hulp!
Heel erg goed geholpen. Je merkt dat Guylian al jaren in het salesvak zit en echt alles weet.
We zijn ontzettend tevreden en erg goed en deskundig geholpen met onze sales.
Erg betrouwbaar, eerlijk en super goede inzet
Ze proberen er het beste uit te halen
Ik raad het aan
Ben goed geholpen met de sales. Legt alles duidelijk uit.
Zeer tevreden! Twijfelde in het begin heel erg of ik dit wilde doen. Maar door goede uitleg en mooie sales te krijgen, ben ik nu na ruim een jaar blij dat ik hier mee door heb gezet.
Heel veel van geleerd, bedankt voor alles!🚀
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Close Up Sales. De coaching is praktisch, duidelijk en vooral gericht op dingen die je direct kunt toepassen in echte salesgesprekken. Je leert niet alleen hoe je beter kunt closen, maar vooral hoe je een gesprek goed leidt, de juiste vragen stelt en bezwaren op een natuurlijke manier behandelt.
Wat ik sterk vind, is dat het geen standaard verkooppraatjes zijn. Je krijgt persoonlijke feedback, wordt uitgedaagd om jezelf te verbeteren en merkt daardoor snel vooruitgang. Als je serieus aan de slag wilt met high ticket sales en jezelf wilt ontwikkelen als closer, kan ik Close Up Sales zeker aanraden.
Dankzij de goede begeleiding ben ik snel begonnen met sales en verdien ik hier inmiddels ook al goed geld mee. De coaching heeft mij enorm geholpen om de juiste aanpak te leren en zelfverzekerder te worden. Echt een aanrader!
Goede salestrainingen gehad van Guylian en Melvin, deze mannen weten waar ze het over hebben!
Echt een hele goede cursus, veel geleerd van Guylian
Ik wil via deze weg een bedankje doen aan het team van Close up sales.
Ik zat al lang te twijfelen om voor mezelf iets te gaan doen en te stoppen met werken in een restaurant .
Inmiddels 3 maanden onderweg en het gaat ontzettend goed. vorige week heb ik formeel ontslag genomen.. en ik wil nooit meer terug !
Jullie zijn toppers en zonder jullie was dit nooit gelukt
Mvg