Otroligt bra service! Jag fick snabb återkoppling och blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Trots att jag själv missade att lägga till vissa saker i min beställning så var de vä... Ver mais
Jag fick hjälp av Gustav med att få en ny mössa genom mössgarantin. Han var förstående och tydlig med vad som behövdes och hjälpte mig även att få ett storleksinlägg. Super bra service!
Vi på LBS Trollhättan är otroligt nöjda, både med besöken men även tacksamma för att vi fick via er fond beställa mössor till elever i ekonomiskt svåra situationer. Tack
Fantastisk service! Gustav var otroligt hjälpsam och lyckades fixa min ändring snabbt och smidigt. Väldigt trevligt bemötande och man märker verkligen att han bryr sig om att allt ska bli perfekt. Kän... Ver mais
C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Grymt snabbt och tydligt svar efter en försvunnen studentmössa.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Fantastisk kundservice som verkligen gör allt de kan för att det ska bli så bra som möjligt. Genuint.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
De hjälpte mig att skicka ny dustbag för att jag tappade bort den! Otroligt bra service och trovärdig hemsidan!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Så hjälpsam och lösningsorienterad kundservice, Elvira är grym!🙏🏼🤍

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Jätte smidigt och trevlig person

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
JÄTTE bra service och man fick hjälp direkt!!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Superbra och trevlig service med snabba svar!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Jag fick hjälp av Gustav som svarade snabbt och hjälpte mig med att beställa en ny mössa till mig då den gick sönder.
Superbra service verkligen!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Bra och förståelig service. Visar verkligen att de är här för att hjälpa studenter.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Jättebra och snabb service. Fick hjälp direkt och trevligt bemötande. Min student är räddad.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Jag är nöjd för att jag råka beställa en för liten mössa men kunde smidigt byta storlek och det gick snabbt.

Fantastisk service! Snabb hjälp och så trevlig personal! Så tacksam💕🙏

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.