Goede Service
Bij een bestelling kan natuurlijk altijd wat fout gaan en is ook helemaal niet erg. Op dat moment gaat het er om hoe dingen opgelost worden en op dat vlak niks dan lof voor CMRD-Warehouse, service bestaat nog!
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wij hadden pech met onze onderdeken na bijna een jaar na aankoop. Via Whattsapp contact gehad. Product werd zonder enig probleem direct omgeruild. Tijdens deze omruil ging ook de tweede deken defect. Ook deze werd direct omgeruild. Voor beide kregen wij de nieuwste versie. Wat een fantastische service, die je bijna nergens meer ziet. Chappo !! De beloofde kop koffie staat altijd klaar.
Na de melding van een defect product werd er direct contact opgenomen en na verdere uitleg werd het artikel kosteloos omgeruild. Van dit soort bedrijven zijn er niet zo heel vee meer. Compliment voor de vorm van afhandeling en verleende service.
Wij hebben een elektrische deken gekocht, was na drie maanden stuk. Mail gestuurd, kreeg snel een reactie met tip om stekker om te draaien. Helaas werkte dit niet. Werd meteen aangeboden om een nieuwe te sturen.
Vind de reactie snelheid en service echt super!!
Ik heb bij dit bedrijf 2 aroma diffusers gekocht, en ben enorm tevreden met de aankoop, goede prijzen en de kwaliteit is ook heel goed!
Ik had per ongeluk 1 diffuser laten vallen bij het uitpakken en hij deed het niet goed meer daardoor, ik vroeg CMRD of ze nog dezelfde op voorraad hadden en legde uit dat ik hem had laten vallen, en kreeg 1 uurtje later gelijk een mailtje terug dat ik een nieuwe kon bestellen op hun koste!!! Wat een top bedrijf dit was mijn eigen schuld, maar ze vonden het zo vervelend dat ik daarom een nieuwe moest kopen dat ik daarom een nieuwe kon bestellen op hun kosten.
Dus ik kan iedereen aanraden om bij CMRD /Comfeur iets te bestellen.
Verzending gaat ook heel snel levering was de volgende dag, dus ik kon gelijk genieten de volgende dag van de heerlijke geuren in mijn huis.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.